Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 25 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 365
  1. Retired
    שם: Ashar
    Originally posted by Raichu@Dec 24 2008, 11:47 AM
    ספיריט:
    צעקה לא משתקת,אלא מפחידה קצת.את בטוחה שאת רוצה לעשות את זה?
    קאיטו:
    פוקימון הזרע מחליק על הקרח בעזרת קשירת הגפן המצליפה שלו לסלע ומסתובב סביבו,וכך מתחמק.הוא משחרר את הגפן המצליפה בדיוק בזמן,עף על פיפלאפ בסוג של בלימה ופוגע בו.
    83%
    92%

גראנד:
    קריקטוט נפגעת וסופגת את האנרגיה,וממשיכה לטעון אנרגיה גם כאשר נעצת הרעל פוגעת בה.בינתיים סניזל פוגע חזק בפגיעות ישירות רבות בוורמפלית עם טופר מתכת.סניזל מוריד את רוב הקרח שנמצא על וורמפל.הוא מתחמק משני המתקפות,אך ההרעלה פוגעת בו ובקרקטוט
    60%-מורעלת,70%-מורעל
    77%,38%-קפוא
    וואמלפית תצאי מזה!

אני אומר לה!

וורמפלית - "תנסי להשתמש בקוצי רעל על הקרח שמסבבך! ואז תנסי בלימה על סניזל"
    קרוגאנק - " עבודה טובה! עכשיו הטחת קרח שוב על קריטוט וקוצי רעל עליו!
    פרישה

קאיטו:
    אהבתי את הרעיון :P
    ------------------------
    פיפלאפ פוגע בקרן הקרח שלו והוא קופא.
    (הוא נמצא בתוך קובית קרח,וכל מתקפה תוריד לו,אבל תוריד יותר את השפעת הקפיאה.אם הוא קפוא,אתה יכול לתפוס אותו כבר ב50%)
    74%
    92%

גראנד:
    וורמפל לא מתעוררת,היא עדיין קפואה.קרוגאנק מנסה להשתמש בהטחת קרח אך מחליק.קריקטוט סיים לטעון את ההתמדה ותוקף את שניהם,אך קרוגאנק מצליח לתקוף אותו בקוצי רעל.סניזל ממשיך בטופר מתכת על וורמפל שיוצאת לבסוף מן הקפיאה.קריקטוט וסניזל נפגעים מן ההרעלה.
    48%-מורעלת,65%-מורעל
    69%,14%

3. Retired
    Originally posted by Raichu@Dec 24 2008, 11:57 AM
    קאיטו:
    ------------------------
    (הוא נמצא בתוך קובית קרח,וכל מתקפה תוריד לו,אבל תוריד יותר את השפעת הקפיאה.אם הוא קפוא,אתה יכול לתפוס אותו כבר ב50%)
    74%
    92%

גראנד:
    וורמפל לא מתעוררת,היא עדיין קפואה.קרוגאנק מנסה להשתמש בהטחת קרח אך מחליק.קריקטוט סיים לטעון את ההתמדה ותוקף את שניהם,אך קרוגאנק מצליח לתקוף אותו בקוצי רעל.סניזל ממשיך בטופר מתכת על וורמפל שיוצאת לבסוף מן הקפיאה.קריקטוט וסניזל נפגעים מן ההרעלה.
    48%-מורעלת,65%-מורעל
    69%,14%
    אוקיי!

וורמפלית - " בכל הכוח שנשאר לך קוצי רעל על סניזל ואז בלימה!! "
    קרוגאנק - " השתמש בנעיצת רעל על קריטוט ותנסה לסיים אותו בקוצי רעל! "
    פרישה

4. מורחקים
    Originally posted by Raichu@Dec 24 2008, 11:57 AM
    קאיטו:
    ------------------------
    74%
    92%
    'עכשיו יש לי סיכוי של חצי לתפוס אותו.' אני חושב לעצמי, ומתחיל לתהות.
    האם לתפוס אותו כעת, או שמא לחכות עד שאני אוריד לו את החיים.
    לאחר מכן עולה במוחי רעיון.
    "פיפלאפ, השתמש במתקפת הבועות שלך, ואל תפסיק." אני אומר לו.
    מתקפת הבועות המתמשכת כמובן תוריד לו את החיים בקוביית הקרח, וגם אולי תנפץ אותה.
    "פיפלאפ, מיד לאחר שקוביית הקרח מתנפצת, באלבאזור יישאר במקומו," אני מסביר לו.
    "לאחר שפוקימון יוצא מקוביית הקרח, הוא חייב מספר שניות להתחמם," ממשיך להסביר.
    "לכן, בזמן שזה קורה, אני רוצה שתתקוף אותו עם ניקור." אני מורה על פיפלאפ שלי.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Raichu@Dec 24 2008, 09:22 AM
    צ'אד:
    אתה מצליח לפגוע בטיילו הקטן,אך חצי מהחבורה מסתובבת בכעס אליך ומתחילים לתקוף אותך.אתה מנסה להעיף אותם אך הם לא מסכימים לזוז,והניקור שלהם מתחיל להכאיב.אתה מתחיל להתמוטט כשלפתע דאסקל חוזר ומשתמש בהיפנוזה על הטיילוים.הם ישנים כולם,והוא מתחיל להשתמש באוכל החלומות ואוכל את החלומות של כולם ולהתחזק.לאחר כמה דקות,כל הטיילויים התעלפו,ודאסקל מתנשם ומתנשף,עייף מהקרב ה'ארוך'.

גראנד:
    אתה מחכה להפסקה,ואחרי כרבע שעה התלמידים יוצאים החוצה.אתה מתחיל להתייד עם נער ונערה בערך בני גילך.הם מספרים לך ש"החיים בבית ספר הם לא משהו,אך אנו לומדים הרבה דברים שיעזרו לנו להיות מאמנים טובים יותר".לאחר כמה שניות המורה שלהם מופיע ומציע קרב 2X1-כלומר שניהם נגדך,שניהם משתמשים בפוקימון כל אחד ואתה בשניים.האם אתה מסכים?
    קאיטו:
    קרן הבועות מפספסת במספר מטרים כי פיפלאפ לא רגיל לקרח ומועד,ולכן הקרח המתפוצץ וקרן הבועות השניה מתפוצצות וגורמות לבולבאזור נזק גדול,אך גם לפיפלאפ
    84%
    96%
    "ואוו תודה לך,אתה בסדר?"

אששאל אותו..
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

גראנד:
    וורמפל משתמשת בקוצי רעל על סניזל שמתעצבן,ולפני שהיא משתמשת בבלימה,סניזל משתמש עליה במתקפת הבסה-הוא מסיח את דעתה בעזרת זריקת קרח לכיוונה,וכאשר היא מתחמקת הוא פוגע בה בשריטות חזקות.היא נופלת מובסת ואתה מחזיר אותה לפוכדור שלה.
    קריקטוט נפגע משני המתקפות,ומשתמש בנשיכת חרק,שמורידה לקרוגאנק מעט.
    ההרעלה מורידה לקריקטוט וסניזל חיים.
    14%-מורעלת,63%-מורעל
    71%

קאיטו:
    הבועות פוגעות אחת אחרי השניה בבלובזאר הקטן,והשלג מתחיל לרדת.לבסוף,לאחר שהשלג יורד מהזרע שלו ומפניו,הוא חוזר להכרה,ומשתמש בגפן מצליפה כדי להטיח אותו ביחד עם הקרח על הסלע ולפוצץ את הקרח,אך הוא נפגע גם כן.
    28%
    92%

צ'אד:
    אתה רוצה שהוא יתפתח מהאנטר לגנגר?
    ------------------------------------
    גסטלי מחייך חיוך רשע ומשתמש בליקוק,דבר שמשתק אותך לכמה שניות,ואז ממשיך להתקדם לכיוון ג'ובילייף.

הודעה לכולם:בבקשה כאשר אתם מצטטים אותי,תצטטו רק את החלק שנאמר בשבילכם,כי זה ממש לא נוח ככה

7. Retired
    Originally posted by Raichu@Dec 24 2008, 12:27 PM
    גראנד:
    וורמפל משתמשת בקוצי רעל על סניזל שמתעצבן,ולפני שהיא משתמשת בבלימה,סניזל משתמש עליה במתקפת הבסה-הוא מסיח את דעתה בעזרת זריקת קרח לכיוונה,וכאשר היא מתחמקת הוא פוגע בה בשריטות חזקות.היא נופלת מובסת ואתה מחזיר אותה לפוכדור שלה.
    14%-מורעלת,63%-מורעל
    71%

קאיטו:
    הבועות פוגעות אחת אחרי השניה בבלובזאר הקטן,והשלג מתחיל לרדת.לבסוף,לאחר שהשלג יורד מהזרע שלו ומפניו,הוא חוזר להכרה,ומשתמש בגפן מצליפה כדי להטיח אותו ביחד עם הקרח על הסלע ולפוצץ את הקרח,אך הוא נפגע גם כן.
    28%
    92%

צ'אד:
    גסטלי מחייך חיוך רשע ומשתמש בליקוק,דבר שמשתק אותך לכמה שניות,ואז ממשיך להתקדם לכיוון ג'ובילייף.

הודעה לכולם:בבקשה כאשר אתם מצטטים אותי,תצטטו רק את החלק שנאמר בשבילכם,כי זה ממש לא נוח ככה
    " וורמפלית חזרי ! היית מצוינת "

קרוגאנק - " אתה יכול לעשות את זה! קוצי רעל על קריטוט וסיים אותה , נעיצת רעל על סיזל ואז קוצי רעל
    פרישה

גראנד:
    למה לא קראת מה שביקשתי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קרוגאנק פוגע בקריקטוט ומסיים אותה,ומתחיל להחליק לכיוון סניזל,אשר משתמש במתקפת הבסה ומפיל אותו.אך קרוגאנק מצליח להשתמש בקוצי רעל ולפגוע בסניזל,דבר שגם מעלה את הכוח של ההרעלה.
    45%-מורעל
    59%

9. משתמש מנוסה
    גראנד:
    14%-מורעלת,63%-מורעל
    71%

קאיטו:
    28%
    92%

צ'אד:

זה בסדר מצידי שהוא יתפתח לגנגר...

---------------------
    אמשיך לכיוון העיר ג'ובילייף
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

10. מורחקים
    קאיטו:
    28%
    92%
    'עכשיו באלבאזור חלש,' אני חושב לעצמי. 'הזמן המושלם לתפוס אותו.' אני ממשיך לחשוב.
    "צא פוקדור!" אקרא, ואזרוק פוקדור ריק אל באבאלזור.
    'אני מאוד מקווה שבאלבאזור ייתפס.' אני מקווה לעצמי, ומחכה לתוצאות.

צ'אד:
    גם אתה לא קראת מה שרשמתי למטה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם רוצים להמשיך בדרך,כשלפתע אתה שם לב שהנערה העייפה קוראת בזעקה חלושה-ומתעלפת.

קאיטו:
    אתה זורק את הפוכדור לבלבזאור,וכאשר הוא נוגע בפוקימון הזרע הקטן,הוא נפתח,ובולבזאור הופך לקרן לייזר אדומה ונכנס לפוכדור.הפוכדור נסגר ונחות בקלות על האדמה הקשה ומתחיל להתנדנד,בעוד הכפתור שלו מהבהב באור אדום.הוא מתנדנד הצידה פעם,פעמיים ובפעם השלישית הפוכדור נעצר ומפסיק להבהב.
    תפסת בולבאזאור.בולבאזאור עודכן בדף הרשומים.פיפלאפ קופץ בשמחה על כתפך.

12. Retired
    Originally posted by Raichu@Dec 24 2008, 12:34 PM
    גראנד:
    למה לא קראת מה שביקשתי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קרוגאנק פוגע בקריקטוט ומסיים אותה,ומתחיל להחליק לכיוון סניזל,אשר משתמש במתקפת הבסה ומפיל אותו.אך קרוגאנק מצליח להשתמש בקוצי רעל ולפגוע בסניזל,דבר שגם מעלה את הכוח של ההרעלה.
    45%-מורעל
    59%
    סלחיה אחי! פשוט הגבתי ביוק מתי שאתה רשמת את זה!

.................................................. ................

קרוגאנק - " השתמש בקוצי רעל ! ואז נעיצת רעל "
    פרישה

13. מורחקים
    Originally posted by Raichu@Dec 24 2008, 12:52 PM
    קאיטו:
    אתה זורק את הפוכדור לבלבזאור,וכאשר הוא נוגע בפוקימון הזרע הקטן,הוא נפתח,ובולבזאור הופך לקרן לייזר אדומה ונכנס לפוכדור.הפוכדור נסגר ונחות בקלות על האדמה הקשה ומתחיל להתנדנד,בעוד הכפתור שלו מהבהב באור אדום.הוא מתנדנד הצידה פעם,פעמיים ובפעם השלישית הפוכדור נעצר ומפסיק להבהב.
    תפסת בולבאזאור.בולבאזאור עודכן בדף הרשומים.פיפלאפ קופץ בשמחה על כתפך.
    "כל הכבוד פיפלאפ, תפסנו באלבאזור!" אני קורא בקול, ומסתכל על פיפלאפ.
    "פיפלאפ, אתה עייף?" אני שואל את הפיפלאפ שלי.
    למקרה שהוא לא עייף, אתחיל להתאמן איתו על תזוזה על הקרח.
    למקרה שהוא אכן עייף, אלך ביחד איתו היישר על עבר העיירה סאנג'ם.

גראנד:
    אוקיי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל מתחמק משניהם,אך הוא נופל על הקרח וההרעלה מזיקה לו עוד יותר.
    37%-מורעל
    59%

קאיטו:
    פיפלאפ עייף מעט,אך בגלל גאוותו הוא מסמן בראשו לאות לא.אתה מוריד אותו והוא משתמש בקרן קרח על השדה.

15. Retired
    Originally posted by Raichu@Dec 24 2008, 01:03 PM
    גראנד:
    אוקיי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל מתחמק משניהם,אך הוא נופל על הקרח וההרעלה מזיקה לו עוד יותר.
    37%-מורעל
    59%

" אוקיי זרוק עליו קרח ובאותו זמן נעיצת רעל! הוא חייב להפגע מאחד מהם! "
    פרישה

עמוד 8 מתוך 25 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •