מחפש עוד פוקימוני חשמל.
מחפש עוד פוקימוני חשמל.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
"פארפדג' תעיף ממני את ספינרק וגם תדאג לחסל אותו במתקפת דחיקת רעל!" אומר לפארפדג' בעוד אני מבועת מההימצאות ליד פוקימון העכביש הזה.Originally posted by Just Nir@Dec 29 2008, 07:37 PM
Aviv
אתה נכנס ליער וודי ביחד עם פארפאדג'.
יער וודי הוא יער קסום מלא באגמים קטנים ופוקימונים שונים ישנים,משחקים,רוקדים ונהנים...!
אתה מרגיש תחושה מוזרה ברגל שלך ומסתכל למאטה ורואה ספינרק שמנסה לתפס עליך!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
Aviv
פארפאדג' מעיף את ספינרק על אחד העצים בעוצמה ואז מחייך אליך וזורק את המקל באוויר שניצח ב"קרב" הראשון שלו.
אתה ממשיך ביער ורואה ילדה בערך בגילך יושבת על סלע מסביבה מגבי,סטארלי וזובאט משחקים ביחד.;
;
עומר_פוקימון
אתה ממשיך בעיר בולט בחיפוש אחר פוקימונים ומוצא:;
;
yahav
אייביזור קופץ בעזרת גפניו ולוקח תנופה גדולה להשתמש בקצה כפול....
81%
V.S
76%![]()
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
התעלם וממשיך לחפשOriginally posted by Just Nir@Dec 29 2008, 09:37 PM
Tony Tony Chopper
אתה מחפש פוקימונים ומעליך עוברים להקה גדולה של טיילו...![]()
תישתמש מהר במכת חול ואז ישר שריטות בכל הכוח
נלחם נגד מריפ ומוציא את הורסי.Originally posted by Just Nir@Dec 29 2008, 09:50 PM
Aviv
פארפאדג' מעיף את ספינרק על אחד העצים בעוצמה ואז מחייך אליך וזורק את המקל באוויר שניצח ב"קרב" הראשון שלו.
אתה ממשיך ביער ורואה ילדה בערך בגילך יושבת על סלע מסביבה מגבי,סטארלי וזובאט משחקים ביחד.;
;
עומר_פוקימון
אתה ממשיך בעיר בולט בחיפוש אחר פוקימונים ומוצא:;
;
yahav
אייביזור קופץ בעזרת גפניו ולוקח תנופה גדולה להשתמש בקצה כפול....
81%
V.S
76%![]()
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
אפנה אליה.Originally posted by Just Nir@Dec 29 2008, 07:50 PM
Aviv
;
"תגידי, שלושת הפוקימונים הללו שלך?" אשאל אותה.
אביב
הודעה לכולם! הפורום נפל ובגלל זה נמחק לי 3 עמודים לפחות אני חכם ושמרתי את התגובות הכמעט אחרונות שהבאתי לכם אז הנה:!
haunter
אתה ממשיך בעמק ורואה גריימר ומאק מכל הסוגים... אב ובן, אח ואחות וכל המשפחות ביחד...
פתאום אחד המאק מסתכל עליך במבט מוזר, הוא פתאום מדבר עם בנו הגריימר והגריימר רץ פתאום אל אמצע העמק...
לאט לאט עוד ועוד מאק וגריימר מגיעים אל האזור בו אתה נמצא... כולם מסתכלים רק עליך במבט מוזר וקצת כעוס.
Pizza-Kun
האונדום מתקרב באיטיות אל האוכל ומתחיל ללעוס ותו ולטחון אותו בשיניו הגדולות במהירות...
Tony Tony Chopper
קרוגאנק משתמש בסטירת בוץ ומפספס פעם נוספת מכיוון שרון לא מפסיק לרוץ במעגלים בקפיצות וצחקוקים...
Gefilte Fish
"אלך למכון הראשון..." היא עונה.
"דרגונייט קדימה זעם דרקון!" ג'וליאן קורא אליו.
דרגונייט מייצר בידיו כדור כתום וניצוצות זוהרים יוצאים ממנו....
דרגונייט משגר את המתקפה אל היטמונצ'אן והוא נפגע.
"היטמונצ'אן השתמש באגרוף אש!" קוראת דליה.
"דרגונייט השתמש גם אתה באגרוף אש!" קורא ג'וליאן.
דרגונייט והיטמונצ'אן יוצאים במהירות אחד לעבר השני כשידיהם אדומות ומלאות בלהבות אדירות.
פיצוץ נשמע כאשר האגרופים נפגשים אחד בשני! עשן עף לעבר כל מקום אך דרגונייט והיטמונצ'אן עדיין נאבקים בזירה עם אגרוף האש.
211%<-נגד->
196%
TimeOut
אתה מתכופף אל סינדקוויל ורואה בפיו כרטיס! כנראה שג'וליאן השאיר אצל סינדקוויל כרטיס!
Aviv
היא לוקחת את הפוקימונים שלה והולכת משם...
אתה פתאום מבחין בקקניה שמתחיל לאכול את האוכל שהשאירה מאחוריה...
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
*תודה*Originally posted by Just Nir@Dec 31 2008, 11:09 PM
הודעה לכולם! הפורום נפל ובגלל זה נמחק לי 3 עמודים לפחות אני חכם ושמרתי את התגובות הכמעט אחרונות שהבאתי לכם אז הנה:!
Tony Tony Chopper
קרוגאנק משתמש בסטירת בוץ ומפספס פעם נוספת מכיוון שרון לא מפסיק לרוץ במעגלים בקפיצות וצחקוקים...
"קרוגאנק תעמוד באחד המעגלים ומתתי שהוא מתקרב תשתמש סטירת בוץ"אני אומר לקרוגאנק
אוקי אני משחזר את התגובה האחרונה שלי-Originally posted by Just Nir@Dec 31 2008, 11:09 PM
Pizza-Kun
האונדום מתקרב באיטיות אל האוכל ומתחיל ללעוס ותו ולטחון אותו בשיניו הגדולות במהירות...
*בקשר לחוק זה שורה אחת שלמה לפחות, כי זה לא יהיה טוב אני אומר מניסיון.
אני לוקח כמה צעדים אחורה ואז בזריזות אומר "צא סווינאב תקפיא את האנדום באבקת שלג!".
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
'יש! אני אוכל לראות את הקרב' אני חושב לוקח את הכרטיס ובחיקי את סינדקוויל מביא את הכרטיס לשמור ונכנס "אני אראה את הקרב!"ני קורא לו בזלזול קטןOriginally posted by Just Nir@Dec 31 2008, 11:09 PM
TimeOut
אתה מתכופף אל סינדקוויל ורואה בפיו כרטיס! כנראה שג'וליאן השאיר אצל סינדקוויל כרטיס!
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
"ואוו....מה קרה?!"Originally posted by Just Nir@Dec 31 2008, 11:09 PM
haunter
אתה ממשיך בעמק ורואה גריימר ומאק מכל הסוגים... אב ובן, אח ואחות וכל המשפחות ביחד...
פתאום אחד המאק מסתכל עליך במבט מוזר, הוא פתאום מדבר עם בנו הגריימר והגריימר רץ פתאום אל אמצע העמק...
לאט לאט עוד ועוד מאק וגריימר מגיעים אל האזור בו אתה נמצא... כולם מסתכלים רק עליך במבט מוזר וקצת כעוס.
Pizza-Kun
Tony Tony Chopper
Gefilte Fish
"אלך למכון הראשון..." היא עונה.
"דרגונייט קדימה זעם דרקון!" ג'וליאן קורא אליו.
דרגונייט מייצר בידיו כדור כתום וניצוצות זוהרים יוצאים ממנו....
דרגונייט משגר את המתקפה אל היטמונצ'אן והוא נפגע.
"היטמונצ'אן השתמש באגרוף אש!" קוראת דליה.
"דרגונייט השתמש גם אתה באגרוף אש!" קורא ג'וליאן.
דרגונייט והיטמונצ'אן יוצאים במהירות אחד לעבר השני כשידיהם אדומות ומלאות בלהבות אדירות.
פיצוץ נשמע כאשר האגרופים נפגשים אחד בשני! עשן עף לעבר כל מקום אך דרגונייט והיטמונצ'אן עדיין נאבקים בזירה עם אגרוף האש.
211%<-נגד->
196%
TimeOut
Aviv
אני אומר להם...
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
בוא נגיד שקקניה חוסל, הייתי במרכז ודיברתי עם כוסיתOriginally posted by Just Nir@Dec 31 2008, 09:09 PM
Aviv
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)