אמממ אני זוכר שהייתי נגד מריפ עם הורסי ולמריפ היה 81 חיים כי הורדתי לה קודם. אח"כ אני זוכר שאמרתי להורסי להתמקד במריפ ואז אקדח מים,מאז לא נתת לי תגובה על זה.
אמממ אני זוכר שהייתי נגד מריפ עם הורסי ולמריפ היה 81 חיים כי הורדתי לה קודם. אח"כ אני זוכר שאמרתי להורסי להתמקד במריפ ואז אקדח מים,מאז לא נתת לי תגובה על זה.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
יופי! זה בדיוק...Originally posted by Just Nir@Dec 31 2008, 06:09 PM
הודעה לכולם! הפורום נפל ובגלל זה נמחק לי 3 עמודים לפחות אני חכם ושמרתי את התגובות הכמעט אחרונות שהבאתי לכם אז הנה:!
Gefilte Fish
"אלך למכון הראשון..." היא עונה.
"דרגונייט קדימה זעם דרקון!" ג'וליאן קורא אליו.
דרגונייט מייצר בידיו כדור כתום וניצוצות זוהרים יוצאים ממנו....
דרגונייט משגר את המתקפה אל היטמונצ'אן והוא נפגע.
"היטמונצ'אן השתמש באגרוף אש!" קוראת דליה.
"דרגונייט השתמש גם אתה באגרוף אש!" קורא ג'וליאן.
דרגונייט והיטמונצ'אן יוצאים במהירות אחד לעבר השני כשידיהם אדומות ומלאות בלהבות אדירות.
פיצוץ נשמע כאשר האגרופים נפגשים אחד בשני! עשן עף לעבר כל מקום אך דרגונייט והיטמונצ'אן עדיין נאבקים בזירה עם אגרוף האש.
211%<-נגד->
196%
---
"וואו! זה מדהים!" אני קורא בקול
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
שם משתמש:אורן
פוקימון התחלתי:צ'יקוריטה
בקשות מיוחדות:אין
2 פוקימונים שתרצו לתפוס:איפום,בוויזיל
אורן
אין מקום וחייב ליהיות לך לפחות יותר מ-250 הודעות...
Gefilte Fish
היטמונצ'אן ודרגונייט נאבקים בעוצמות אדירות וגלי חום גדולים מגיעים אל הקהל הרחב...
"עכשיו היטמונצ'אן השתמש בידך השניה באגרוף מאך!" דליה קוראת.
היטמונצ'אן משתמש בידו השניה ופוגע בסנטרו של דרגונייט וביחד עם זה מעיף אותו לאוויר גבוה!
"עכשיו היטמונצ'אן עכשיו שהוא מעולף באוויר תוריד אותו לאדמה באגרוף קרח!" דליה פוקדת על היטמונצ'אן.
היטמונצ'אן קופץ קפיצה ענקית ומגיע מעל דרגונייט ומנחית אותו על הקרקע!!
דרגונייט נראה מעולף אך הוא קם ברעידות לאט לאט...
211%<-נגד->
87%
עומר_פוקימון
טוב אבל דברים כאלו אתה צריך להגיד לי בפרטי! פעם הבאה זה יהיה עוד אזהרה.
הורסי מתמקד חזק במריפ ומוציא אקדח מים מחוזק ביותר ופוגע במריפ בעוצמה מרבית!
מריפ מחוסלת!
Aviv
*מוסכם עלי>_>*
"אז כבר עשית משהו מיוחד בעיר?" היא שואלת.
haunter
אתה מתסכל על הגריימרים ופתאום אחד המאק ניגש אליך ומשתחווה אליך!
ואחריו כל הכפר משתחווה אליך...!
TimeOut
אתה נכנז פנימה ויושב בשורה שלך במקום שלך...
פתאום עוברים לידך כמה אנשים במדים כתומים ושואלים:"תרצה פופקורן בזמן צפיית המופע אדוני? אולי ממתק או מאכל קטן...?" הם שואלים ומחזיקים בידם מגש מלא באוכל מכל הסוגים.
Tony Tony Chopper
ארון מחפר באדמה ובורח ממך ומקרוגאנק במהירות... קרוגאנק נראה מאוכזב מאוד...
Pizza-Kun
סווינאב מעיף אחורנית את האונדום והאונדום מתחיל להתרגז ולהעיף אש מפיו...!
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
"אין... הקרב סגור..." אני אומר, "היטמונצ'ן מנצח בטוח..."Originally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 01:52 PM
Gefilte Fish
היטמונצ'אן ודרגונייט נאבקים בעוצמות אדירות וגלי חום גדולים מגיעים אל הקהל הרחב...
היטמונצ'אן משתמש בידו השניה ופוגע בסנטרו של דרגונייט וביחד עם זה מעיף אותו לאוויר גבוה!
"עכשיו היטמונצ'אן עכשיו שהוא מעולף באוויר תוריד אותו לאדמה באגרוף קרח!" דליה פוקדת על היטמונצ'אן.
211%<-נגד->
87%
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
'באסה שהיא חוסלה,אני אחפש פוקימון חשמל אחר ללכוד אותו' אני חושב לעצמי ומחפש עוד פוקימונים.Originally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 06:52 PM
אורן
אין מקום וחייב ליהיות לך לפחות יותר מ-250 הודעות...
Gefilte Fish
211%<-נגד->
87%
עומר_פוקימון
טוב אבל דברים כאלו אתה צריך להגיד לי בפרטי! פעם הבאה זה יהיה עוד אזהרה.
הורסי מתמקד חזק במריפ ומוציא אקדח מים מחוזק ביותר ופוגע במריפ בעוצמה מרבית!
מריפ מחוסלת!
Aviv
*מוסכם עלי>_>*
"אז כבר עשית משהו מיוחד בעיר?" היא שואלת.
haunter
אתה מתסכל על הגריימרים ופתאום אחד המאק ניגש אליך ומשתחווה אליך!
ואחריו כל הכפר משתחווה אליך...!
TimeOut
פתאום עוברים לידך כמה אנשים במדים כתומים ושואלים:"תרצה פופקורן בזמן צפיית המופע אדוני? אולי ממתק או מאכל קטן...?" הם שואלים ומחזיקים בידם מגש מלא באוכל מכל הסוגים.
Tony Tony Chopper
Pizza-Kun
סווינאב מעיף אחורנית את האונדום והאונדום מתחיל להתרגז ולהעיף אש מפיו...!
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
*עוד פעם אתה עושה לי את זה*Originally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 06:52 PM
Tony Tony Chopper
"לא נורא בפעם הבאה נצליח לתפוס"אני אומר לו מחזיר אותו וממשיך לחפש פוקימונים
"כן! בבקשה!" אני אומר אני אומר לוקח פופקון ומיץ קל ואז חושב 'רק מישי נחמדה לידי והכול מושלם..' אני חושב ומחבק את סינדקווילOriginally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 06:52 PM
TimeOut
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
TimeOut
אתה מחכה קצת זמן וכמעט וכבר כל 33 השורות מתמלאות מהר מאוד...
האורות ניהים חשוכים וכבר מפסיקים להגיע אנשים לאולם...
כל האולם חשוך ופתאום זרקור קטן מעיר על הזירה ועליה ציור גדול של פוקדור שדיי מזכיר מגרש כדורסל...
"ברוכים הבאים לקרב השבועי שלנו!" הקריין קורא בקול וכל הקהל משתולל ומריע.
"היום בקרב שלנו ילחמו ג'וילאן חבר מספר #2 באלייט פור! ומולו תתמודד דריה חברת האלייט פור מספר #3!" הקריין קורא בקול רם והשקהל מרים שלטים גדולים שכתוב עליהם משפטים כמו:"ג'וליאן תעשה לי ילד!" וגם:"ג'וליאן אתה הכוכב שלנו!".
"היי זאת הפעם הראשונה שלך באולם?" ילד מימנך שואל אותך בהתלהבות.
Tony Tony Chopper
*אם יש בעיה כלשהי אז אתה יכול לדבר איתי בפרטי*
אתה מחפש לך פוקימונים בעיר ביף ומוצא שיירה של סטאנקי שמריחים נורא!
עומר_פוקימון
אתה ממשיך לחפש פוקימוני חשמל בעיר בולט ומוצא שינקס!
Gefilte Fish
"זהו זה הוא גמור!" דליה קוראת בקול.
"קדימה היטמונצ'אן תסייים את הקרב הזה עם אגרוף קרח! אני בטוחה שזה יעזור נורא מכיוון שהוא מסוג דרקון!" היא פוקדת על היטמונצ'אן ומדברת אליו לאחר מכן.
היטמונצ'אן טוען כוחות קרח בידיו.... "קדימה דרגונייט יש לך הזדמנות עכשיו קרן על!" ג'וליאן פוקד על דרגונייט במהירות.
היטמונצ'אן מתחיל לרוץ במהירות לעבר דרגונייט בכדי לתקוף ודרגונייט משחרר קרן על אדירה לעברו!
היטמונצ'אן לוקח את אגרוף הקרח שלו ופוגע בקרן על! זה פוגע בחוזקה בהיטמונצ'אן!
דרגונייט והיטמונצ'אן עומדים זה מול זה ופתאום....! דרגונייט נופל על הרצפה באיטיות ודרגונייט מחוסל!
"דרגונייט אינו יכול להלחם המנצח הוא היטמונצ'אן!" קורא השופט.
"דליה קיבלה נקודה אחת! ונעבור לקרב השני שלנו... מנהיגים, להוציא פוקימונים!" קורא הקריין והקהל צועק בשמחה ובבוז לניצחון ולהפסד.
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
"כן כן... אה לא... אה מה שאלת??" אני אומר בהתרגשות לא מביט אליו ומסתכל על המגרש "קדימה ג'וליאן!:" אני קורא בשמחה ומניף ידייםOriginally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 08:49 PM
TimeOut
כל האולם חשוך ופתאום זרקור קטן מעיר על הזירה ועליה ציור גדול של פוקדור שדיי מזכיר מגרש כדורסל...
"היום בקרב שלנו ילחמו ג'וילאן חבר מספר #2 באלייט פור! ומולו תתמודד דריה חברת האלייט פור מספר #3!" הקריין קורא בקול רם והשקהל מרים שלטים גדולים שכתוב עליהם משפטים כמו:"ג'וליאן תעשה לי ילד!" וגם:"ג'וליאן אתה הכוכב שלנו!".
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
*לא משנה פשוט עשית לי את זה מקודם*Originally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 08:49 PM
Tony Tony Chopper
אתה מחפש לך פוקימונים בעיר ביף ומוצא שיירה של סטאנקי שמריחים נורא!![]()
מתעלם וממשיך לחפש
"מעניין מה יהיה עכשיו..." אני תוהה.Originally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 03:49 PM
Gefilte Fish
"קדימה היטמונצ'אן תסייים את הקרב הזה עם אגרוף קרח! אני בטוחה שזה יעזור נורא מכיוון שהוא מסוג דרקון!" היא פוקדת על היטמונצ'אן ומדברת אליו לאחר מכן.
היטמונצ'אן טוען כוחות קרח בידיו.... "קדימה דרגונייט יש לך הזדמנות עכשיו קרן על!" ג'וליאן פוקד על דרגונייט במהירות.
היטמונצ'אן מתחיל לרוץ במהירות לעבר דרגונייט בכדי לתקוף ודרגונייט משחרר קרן על אדירה לעברו!
דרגונייט והיטמונצ'אן עומדים זה מול זה ופתאום....! דרגונייט נופל על הרצפה באיטיות ודרגונייט מחוסל!
"דליה קיבלה נקודה אחת! ונעבור לקרב השני שלנו... מנהיגים, להוציא פוקימונים!" קורא הקריין והקהל צועק בשמחה ובבוז לניצחון ולהפסד.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
'מצוין אני אנסה ללכוד אותו' אני חושב לעצמי. "צ'רמילון צא!" אני אומר ומוציא את צ'רמילון. "עכשיו,זעם דרקון!"Originally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 08:49 PM
TimeOut
Tony Tony Chopper
אתה מחפש לך פוקימונים בעיר ביף ומוצא שיירה של סטאנקי שמריחים נורא!
עומר_פוקימון
אתה ממשיך לחפש פוקימוני חשמל בעיר בולט ומוצא שינקס!
Gefilte Fish
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
עומר_פוקימון
צ'רמיליון תוקף בזעם דרקון ושינקס נפגע בצורה ענקית ומשמעותית ביותר! שינקס פצוע קשה ביותר! (6%)
כנראה ששינקס חלש מידי או שצ'רמיליון חזק מידי!
Gefilte Fish
"אני יתחיל..." דליה קוראת וזורקת אולטרה בול לאוויר:"צא היטמונטופ!" היטמונטופ יוצא והוא נראה חזק ביותר ובכושר.
"אוקיי היטמונטופ...." ג'וליאן לוחש לעצמו וזורק דאסק בול:"צאי אלטריה!" אלטריה מופלאת יוצאת בכל יופיה.
250%<-נגד->
250%
Tony Tony Chopper
אתה הולך לך בעיר ביף... ורואה אגם וכל הפוקימונים שבאגם יצאו החוצה לשחק ביחד!
עשרות פוקימוני מים וקצת פוקימוני עשב משחקים להם ביחד ליד האגם ואפילו חלק שוחים בכיף...
TimeOut
*אני אומר לך כמו לאסף אני יעשה הודעה ואני יפסיק אותה כי אני לא יכול שתיהיה ארוכה מידי אז מידי פעם אני יעצור אז אתה יכול לכתוב "וואו איזה מרגש" או אפילו סתם לדבר עם מי שבסביבה כי אני חייב שלא יהיה הודעה ארוכה מיד^^*
"ג'וליאן יתחיל!" הקריין קורא.
"אוקיי.." הוא לוחש לעצמו ומוציא דאסק בול:"אלטריה קדימה צאי!" אלטריה יוצאת במלוא יופיה ונראת חזקה ביותר.
"אלטריה הא?" היא זורקת לגובה פוקדור וקוראת:"היטמונצ'אן צא!" היטמונצ'אן עושה כמה תרגילי ידיים להראות והלשוויץ בפני הקהל בחוזקו.
"מוכנים?! התחילו!" השופט קורא ושני הצדדים עומדים בשקט ומסתכלים אחד בשני במיסתוריות.
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
"וואו!!! כל הכבוד צ'רמילון!" אני אומר המום לפוקימון הדרקון. "עכשיו פוקדור צא!" אני אומר וזורק על שינקס פוקדור.Originally posted by Just Nir@Jan 1 2009, 10:09 PM
עומר_פוקימון
צ'רמיליון תוקף בזעם דרקון ושינקס נפגע בצורה ענקית ומשמעותית ביותר! שינקס פצוע קשה ביותר! (6%)
כנראה ששינקס חלש מידי או שצ'רמיליון חזק מידי!
Gefilte Fish
"אני יתחיל..." דליה קוראת וזורקת אולטרה בול לאוויר:"צא היטמונטופ!" היטמונטופ יוצא והוא נראה חזק ביותר ובכושר.
"אוקיי היטמונטופ...." ג'וליאן לוחש לעצמו וזורק דאסק בול:"צאי אלטריה!" אלטריה מופלאת יוצאת בכל יופיה.
250%<-נגד->
250%
Tony Tony Chopper
אתה הולך לך בעיר ביף... ורואה אגם וכל הפוקימונים שבאגם יצאו החוצה לשחק ביחד!
עשרות פוקימוני מים וקצת פוקימוני עשב משחקים להם ביחד ליד האגם ואפילו חלק שוחים בכיף...
TimeOut
*אני אומר לך כמו לאסף אני יעשה הודעה ואני יפסיק אותה כי אני לא יכול שתיהיה ארוכה מידי אז מידי פעם אני יעצור אז אתה יכול לכתוב "וואו איזה מרגש" או אפילו סתם לדבר עם מי שבסביבה כי אני חייב שלא יהיה הודעה ארוכה מיד^^*
"ג'וליאן יתחיל!" הקריין קורא.
"אוקיי.." הוא לוחש לעצמו ומוציא דאסק בול:"אלטריה קדימה צאי!" אלטריה יוצאת במלוא יופיה ונראת חזקה ביותר.
"אלטריה הא?" היא זורקת לגובה פוקדור וקוראת:"היטמונצ'אן צא!" היטמונצ'אן עושה כמה תרגילי ידיים להראות והלשוויץ בפני הקהל בחוזקו.
"מוכנים?! התחילו!" השופט קורא ושני הצדדים עומדים בשקט ומסתכלים אחד בשני במיסתוריות.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)