מה איתי?
"הוא סתם קטן ולא שווה" אני אומר לעצמי ומחפש עוד פוקימונים.Originally posted by athas@Jan 6 2009, 03:54 PM
יניב- מצתער לא שמתי לב להודעה......
רשום תגיב להתחלה.
עומר אתה מסתובב וראה יגליפףקטן(במיוחד)
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
הולך לפסגת ההר לחפש פוקימונים אחרים.Originally posted by athas@Jan 6 2009, 04:18 PM
עומר- אתה מסתובב ורואה עוד הרבה אחרים!
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
אני יבקש מהפרופסור פוקידע פוקדורים ושינקס
אני מחפש פוקמוני אדמה/על חושי/קרח.Originally posted by athas@Jan 6 2009, 06:47 PM
עומר- אתה בפיסגת ההר! מה תעשה?
- חזרה לשביל
- פוקמוני אדמה/על חושי/קרח
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
'הוא חלש אבל אני אוכל לאמן ככה את צ'רמנדר בעזרתו' אני חושב לעצמי. "צ'רמנדר צא! גחלת!"Originally posted by athas@Jan 6 2009, 07:24 PM
עומר- אתה מסתובב ורואה סווינוב![]()
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
אני מבקש מהפרופסור את שינקס ויוצא לאמן אותוOriginally posted by athas@Dec 24 2008, 01:36 PM
התחלה
את/ה מתעורר בבוקר ובשעון אתה רואה שהשעה 8:30 וב-9:00 את/ה צריך להיות במעבדה. את/ה רץ/ה מהר למטה ואמא שלך נותנת לך תיק עם אוכל, בגדים ועוד כמה דברים, היא גם נותנת לך שעון/טלפון. את/ה לוכח את האוכל ורץ מהר למעבדה.
מה תעשה?
אממ..לא אמרת שהרשמה סגורה, וראיתי שהפוקימון שאני רוצה לא תפוס, אז אנסה להירשם.
הרשמה
טופס:
שם אמיתי: יוסי
ניק: yossi
שם דמות: ריצ'ארד טיברלט
רקע: נולדתי למשפחה ללא אב, לאימי קראו רינה, והיא הייתה מאמנת שניצחה בליגה שאף פעם לא שמעתי עלייה, היא הייתה מאמנת חזקה.
ביום ההולדת השלוש-עשרה שלי, קיבלתי ממנה במתנה את פיפלאף, והיא אמרה לי, ''לך, לך תנצח בליגות פוקימונים, ותהיה מאמן חזק כמו שרצית תמיד להיות.'' וכך עשיתי, יצאתי למסע עם פיפלאף, במטרה אחת-להיות מסטר פוקימונים!
דרך: מאמן
פוקמון התחלתי: פיפלאף
פוקמונים:
כסף:
ציוד:
בקשות/הערות: אשמח אם אתקל בצ'רמנדר ואצליח לתפוס אותו.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
לכדתי בויזל והו אנחמק בדך הבהתחלהOriginally posted by athas@Jan 1 2009, 02:52 PM
יש לי בעיה, כל ההודעות האחרונות נמחקו! עם אתם זוכרים את ההתחלה שלכם אז תגיבו, עם לא תעלצו להתחיל מההודעה החרונה שנשארה!
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)