שם אמיתי-אופק
שם בפורום-empoleon
פוקימון מתחיל-באדו
בקשות-לעשות קרב קבלה
3 פוקימונים שתרצו ללכוד-פיפלאפ,שינקס ומורקרוו
תמונה-![]()
שם אמיתי-אופק
שם בפורום-empoleon
פוקימון מתחיל-באדו
בקשות-לעשות קרב קבלה
3 פוקימונים שתרצו ללכוד-פיפלאפ,שינקס ומורקרוו
תמונה-![]()
שם אמיתי- אם במציאות, יוסי.
אם במשחק, ברנדון.
שם בפורום- yossi
פוקימון מתחיל- צ'ארמנדר
בקשות-
3 פוקימונים שתרצו ללכוד- בייגון, מולטרס, וגיראטינה.
תמונה-![]()
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
שם אמיתי - צחי
שם בפורום - _DragonBreath_
פוקימון מתחיל -- סקויירטל
בקשות- להירשם P;
3 פוקימונים שתרצו ללכוד- פאנפי, בונזליי ובויזל
תמונה-![]()
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
וואו, כמה נרשמו!!
כולכם רשומים, ולא צריך קרבות קבלה!
בזכותכם רק שתדעו, אני ממשיך את המשחק הזה!
עכשיו תגיבו להתחלה, כי המשחק מתחיל!! כולכם ביחד יוצאים למסע או כל אחד לבד?
אם זה ביחד זה כמו אש ודון שנפגשו, הכירו והמשיכו ביחד את המסע
אם זה לבד אז אתם פשוט תלכו לבד לגמריי.
מי שרוצה ביחד- אני יעשה שיפגש אם האחרים, אבל בשביל זה 2 לפחות צריכים להיות ביחד!
אז קדימה, תגיבו להתחלה, ותענו על השאלה!
בברכה, א.ו.ה.ד
לבקשות\הערות ניתן לשלוח לי ה"פ.
<u>הוובקינז שלי</u>
<u>והנה עוד תמונה שלו, הבובה-</u>
שם אמיתי- קורן.
שם בפורום- Pikachu4Ever.
פוקימון מתחיל- פיקאצ'ו.
בקשות- ---
3 פוקימונים שתרצו ללכוד- צ'ארמנדר, טוטודייל וטרטוויג.
תמונה-![]()
ε(●̮̮̃•̃)з
''אני אקח את צ'ארמנדר אדוני.''
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אם אנחנו רוצים ביחד אז צריך ששנינו נהיה מחוברים ביחד שזה יקרה לעיתים יותר רחוקות...Originally posted by chimchar king's@Dec 26 2008, 08:12 AM
ההתחלה:
ברוכים הבאים מאמנים צעירים! אני הוא פרופסור אוק, ואני יספר לכם את הסיפור שלכם- יום אחד אתם קמים בבוקר, והולכים למעבדה של הפרופסור. הוא מציע לכם פוקימונים לבחירה. מה תעשו? לאן תלכו? קחו גם פוקדע, פוקדורים, אוכל ושתייה! והנה המפה שלכם![/color]
אני מעדיף שנפגש לפעמים אבל שלא נעשה את המסע ביחד
כמו שדון וזואי נפגשות לפעמים או אש ופול (למרות שהם יריבים והם לא חברים)
~~~~~~~~~~~~
"אני יקח את באדו" אני יאמר לו בהתרגשות
"אני אבחר בסקווירטל" אומר לפרופסור.ההתחלה:
ברוכים הבאים מאמנים צעירים! אני הוא פרופסור אוק, ואני יספר לכם את הסיפור שלכם- יום אחד אתם קמים בבוקר, והולכים למעבדה של הפרופסור. הוא מציע לכם פוקימונים לבחירה. מה תעשו? לאן תלכו? קחו גם פוקדע, פוקדורים, אוכל ושתייה! והנה המפה שלכם!
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
_DragonBreath_
"אני רוצה את הסקוירטל הזה!" אתה אומר תוך כדיי הבחנה בסקווירטל קטן וחמוד.
"האמ האמ!" משתעל הפרופסור, ואומר- "אוקיי, אבל רק שתדע שסקווירטל הזה מאוד, אבל מאוד בכיין..."
מה תעשה?
empoleon
"אני רוצה את הבאדו הזה, זה ששם!" אתה אומר תוך כדיי הבחנה בבאדו שובב משחק עם הפוקדור שלו.
"אין בעיות, אבל רק שתדע, באדו הזה ממש ממש שובב!" אומר הפרופסור בקול עליז.
מה תעשה?
yossi
"אני רוצה את צ'ארמנדר!" אתה אומר תוך כדיי הבחנה בצ'ארמנדר כועס מאוד, אתה לא מבין על מה בכלל...
"טוב... אבל צ'ארמנדר הזה ממש מופרע, רק שתדע!" אומר הפרופסור בטון לא בטוח כל כך.
מה תעשה?
Pikachu4Ever
אתה רשום, תגיב להתחלה.
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
"אמ... אני מניח שאני אקח פיקאצ'ו" אני אומר לפרופסור בחיוך, "אפשר אותו בבקשה?" אשאל.ההתחלה:
ברוכים הבאים מאמנים צעירים! אני הוא פרופסור אוק, ואני יספר לכם את הסיפור שלכם- יום אחד אתם קמים בבוקר, והולכים למעבדה של הפרופסור. הוא מציע לכם פוקימונים לבחירה. מה תעשו? לאן תלכו? קחו גם פוקדע, פוקדורים, אוכל ושתייה! והנה המפה שלכם!
ε(●̮̮̃•̃)з
Pikachu4EverOriginally posted by Pikachu4Ever@Jan 20 2009, 05:59 PM
"אמ... אני מניח שאני אקח פיקאצ'ו" אני אומר לפרופסור בחיוך, "אפשר אותו בבקשה?" אשאל.
"אני לוקח את פיקאצו!" אתה אומר כשאתה מבחין בפיקאצ'ו קטן שנראה מוזר...
"אוקיי, אבל אתה צריך להיזהר בקרבות איתו! הוא דיי פוחד מהרבה דברים..." הפרופסור עונה.
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
"אני מבין, אני אשתדל!" אני משיב לדבריו של הפרופסור ומשיט בזהירות יד לפיקאצ'ו ,"שלום לך, אני בן, ואני המאמן החדש שלך" אני מסביר לו בחביבות.Originally posted by chimchar king's@Jan 20 2009, 06:18 PM
Pikachu4Ever
"אני לוקח את פיקאצו!" אתה אומר כשאתה מבחין בפיקאצ'ו קטן שנראה מוזר...
"אוקיי, אבל אתה צריך להיזהר בקרבות איתו! הוא דיי פוחד מהרבה דברים..." הפרופסור עונה.
מה תעשה?
ε(●̮̮̃•̃)з
"זה בסדר, אני יוכל להתמודד עם זה" אומר, תוך כדי שאמשך בכתפיי. "אתה רוצה לבוא איתי, סקווירטל, נכון?"Originally posted by chimchar king's@Jan 20 2009, 05:55 PM
_DragonBreath_
"אני רוצה את הסקוירטל הזה!" אתה אומר תוך כדיי הבחנה בסקווירטל קטן וחמוד.
"האמ האמ!" משתעל הפרופסור, ואומר- "אוקיי, אבל רק שתדע שסקווירטל הזה מאוד, אבל מאוד בכיין..."
מה תעשה?
אני מלטף אותו, ואומר לו, ''אני ואתה נהיה שותפים מצויינים.''
אני מכניס אותו לפוקדור, ומחכה לחמישה הנוספים והפוקדע.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
yossi
"לא לדאוג אנחנו נהיה אלופים ביחד!" אתה אומר ומכניס אותו לפוקדור.
"האמ האמ" משתעל הפרופסור ואומר- "תגיד... אמ... רוצה אולי פרי שינה למקרה שהוא ישתגע?"
מה תעשה?
_DragonBreath_
"זה בסדר, אני יוכל להתמודד עם זה" אתה אומר.
סקווירטל מביט בך בעיניים ענקיות נוצצות, ונכנס לפוקדור.
מה תעשה?
Pikachu4Ever
פיקאצ'ו נכנס לפוקדור.
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)