Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: בעיה!11

זו בעיה משונה ביותר שקשה להגדיר אותה אבל אני אנסה

אני מצלם סרטים כבר כמעט שנתיים ומעלה אותם מהמצלמה למחשב בלי שום בעיה, לאחרונה, כשאני מעביר את תוכן קלטת המצלמה למחשב הסאונד יוצא לי קטוע וכמעט בלתי נשמע, כמו רעש מצלמה, ולא רק זה, גם כל הסרטונים אותם צילמתי בעבר גם הם הושפעו וגם הם פועלים באופן קטוע וחרישי! לעומת זאת, המוסיקה שהוספתי לאותם סרטונים קודמים פועלת כרגיל, כשאני שומע את הסאונד מהמצלמה הכל נשמע לי בסדר...

עוד מידע:
    -הרמקולים שלי פועלים בסדר
    -שמתי לב שכל הקבצים הללו הם מסוג WMV
    -המצלמה שלי היא מסוג CANON MV900
    -זה לא משנה מאיזה תוכנה אני פותח את זה, ווינאמפ, מדייה פלייר מובי מייקר... הכל ישמיע אותו דבר

זהו, מקווה שתעזרו לי במהרה כי אני צריך להעלות את הסרטון עד סוף 2008... תודה לכל העוזרים

<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me&quot;
    who the fucking fuck is Jesus
    motherfucking new messiah
    &quot;for the fucking world</span>
    </span></span>

2. שטח פרסום למכירה!
    נו אז אם אתה שומע שירים וקבצים רגילים של המחשב בסדר, ושל המצלמה לא, אז המצלמה שלך כנראה התקלקלה.

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

Originally posted by Doomsday@Dec 26 2008, 11:11 AM
    נו אז אם אתה שומע שירים וקבצים רגילים של המחשב בסדר, ושל המצלמה לא, אז המצלמה שלך כנראה התקלקלה.
    תקרא את מה שכתבתי לא להגיד סתם
    גם קבצים שכבר העלתי ועבדו בעבר עם סאונד והכל לא עובדים

<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me&quot;
    who the fucking fuck is Jesus
    motherfucking new messiah
    &quot;for the fucking world</span>
    </span></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •