йаеее
айк дощзч джд тебг дйиоп
баоъ щдйен айп лоти сйбеъ мчреъ черсемъ ощзчйн лмщдй.
айп мчерсемеъ тгйфеъ илремевйъ тм озщб ооецт, йщ мозщб аъ сфшййъ дощзчйн длй вгемд ейщ отбш трч оощзчйн бмтгййн бчерсемеъ мощзчйн млм дфмифешоеъ (лое гйв'йоеп еhorizon щдвйте мазшерд мPC).
сеейх' оецгч бтйчш бвмм лод оеъвйн бмтгййн лое фечйоеп щрйрирге озжйчд чцш лгй щарщйн йчре аъ дчерсемеъ. щаш дощзчйн бчерсемд дн ламд щъелмй моцеа геойн бимфеп щмк бзйрн.
дййъй оомйх мк моцеа ощде щаъ аедбъ бозщб![]()
абйб
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
дйй йесй од доцб? арй шеад мазшерд сшиерйн тм fakemons (арщйн дйен фй аму йеъш оелщшйн омфрй 10 щрйн, жд офзйг), ержлшъй бфшейчи щрйсйъй мдъзйм фтн. оощ щозъй мвмеъ щжд тгййп роца баъш щмк! ззз дцмзъй моцеа аъ жд бйп 35 тоегйн щм фшсеойн. еаж вн оцаъй сйфеш щтцшъй азшй 4 фшчйн.
шайъй ъвебд щмк щлъбъ щбйръййн йщ шч чшбеъ, едййъ оцфд мшаеъ ощде тмймъй ойезг, джлшъ щдгоейеъ ймле мбйъ ощфи лй дгоеъ дшащйъ ма чйбмд фечйоеп дъзмъй осйбд щайрй желш. жд йфд щдйен арй обйп йеъш одйлп баъ. жд щарй аедб млъеб чшбеъ фечйоерйн йцйшъййн ма аеош щлйу мчшеа ламд азг азшй дщрй. дйен арй обйп одйлп баъ
блм очшд оврйб щлм дгбшйн дамд тгййп роцайн баъш
авб мвбй фечйоеп йщшам, ршад оощ оврйб!
очеед щтщйън лбег мтйш щмй, зйфд, емлм дфзеъ щоън щн олеп
абйб
абйб, арй оаег ожгдд ан од щлъбъ тм гбшйн щлъбъ бтбш. арй тлщйе ма оцмйз мсййн аъ д-4-5 фшчйн щреъше мй бошийп сиешй лй дн фшчй чшбеъ лоти баефп бмтгй, ефщеи айп мй сбмреъ млъеб чшбеъ йеъш, еарй отгйу гоейеъ очщчщеъ.
бвмм жд лбш ма лъбъй щмещд зегщйн.
ашлйогс огбш.
ощвйз фешен 'зйгеъ ъзшейеъ еощзчйн' од-12/05/11 тг м-05/07/12.
ордм аъ дощзч Medieval Ages
рйдмъй бтбш аъ дощзчйнJourney to The Past, е- Agaisnt the Jammuza
вн дйд мй сйфеш, щоъ чцъ, Martin's Story.
ара ам ъщмзе амйй дегтеъ фшийеъ щма олеереъ амйй баефп фший.
зечй доъоийчайн: (лм ой щшецд мдцишу йлем мщмез амйй дегтд фшийъ, ае осш бимфъйд)
сфеймш
шщйоъ мезой даеш едаоъ доъоиййн:
сфеймш
сфеймш
сфеймш
QUOTE=ltay;1513248]шлщъй аъ даййфг фше 12.9 мфрй лйеойн, долщйш джд фщеи офмцъ[/QUOTE]
ъъзгщ. биз жд иеб мцйеш. бщрйн дазшереъ дбръй щйщ оецшйн щаъд черд ощиз ойезг лжд мцйеш, абм бтцн йщ оцб щиабми йлем мщощ баеъд ойгд
абйб
ззззз дшоъй мк мдрзъд.
аемй бдощк, йщ мй ражмеч баеовд шебй едъеегтъй майоемиеш сеейх' yuzu шч тлщйе, еаъоем дешгъй фечйоеп щймг. аж ййчз ма оти жоп тг щаъфрд
йщ айжд ожм йщ мй! мсчешбарй йщ беси модйшеъ тм зщбеп ддврд! жд зщеб бойезг лй йщ оцб щабзш ма мфъз аеъе тг дсеу.
ееай дUI бощзч фсйлй дфтн. ба мй фщеи мтщеъ сфан боск дщойшд шч ммзех тм щоеш бмефйн XD
![]()
абйб
йщ лшвт 1 вемщйн щцефйн бащлем. (0 ощъощйн е-1 аешзйн)