דיסקליימר:
היי, מטרת הנושא היא לשתף בחוויות האישיות שלי במשחק, בשונה מנושא הדיון הכללי של המשחק הפתוח לכולם.
אשתף בחוויות שלי, בחפיסות שאני משחק בהן, ניתוח של מהלכים ובחירות קלפים ועוד.
מילות פתיחה:
אז כמו שאתם יודעים, לאחרונה התחלתי לשחק בLOR עקב פרישה מHS. הרגשתי שמבחינת מכניקות משחק והעלות שלו, זה עדיף בהרבה.
קניתי חפיסת קונטרול נחמדה ויצא לי לעשות 25 משחקים.
אני אכן מודה שהמשחק עוד לא יציב ומאוזן מספיק. לשם כך המשחק בשלב הבטא ואני מאוד מקווה שזה ילך וישתפר, ואז אכן השתפר בbalance changes האחרונים.
המטרה שלי כרגע היא להמשיך ולהתקדם ברנקינג כל עוד מסוגל.
החפיסה א':
קניתי חפיסה בזמנים שהמטה משתנה כל יום וזה היה סיכון, אבל כל כך רציתי לשחק...
בחרתי בחפיסות קונטרול נחמדה, לא מדי 'לא הוגנת' בלי קלפים שבורים ממש, פשוט עם יכולת לשלוט בזירה ולעשות פלוסים מהצ'מפיונים.
זו הגרסה המקורית:
https://lor.mobalytics.gg/decks/bp5mdn1j7f7j396n7qrg
החפיסה נשענת על שני צ'מפיונים, heimer and karma.
heimer מביא לך מפלצות ליד כשאתה מפעיל קסם, שעוצמתן שווה לעלות הקסם, והן בעלות יכולות שונות.
karma בכל סוף תור מביאה לך קסם רנדומלי ליד, וכשאתה מתחיל תור עם 10 מנה היא מתפתחת, ובצורתה השנייה כל קסם שתפעיל יקרה פעמיים.
החפיסה משתמשת בהרבה קלפי הרס כדי להאט את היריב.
החפיסה משתמשת במנוע elusive קטן שמשתלב עם מפלצת elusive שheimer יכול לזמן ומנצחת לרוב סביב זה.
יש לי 2 עותקים של קרמה ו2 של היימר כרגע.
המצב שלי:
לאחר 25 משחקים אני עומד על 9 \ 16.
עליתי מ-iron 4 ל-bronze 4.
אני חושב שעכשיו מתחיל האתגר האמיתי כי ב-iron לא מפסידים ניקוד על הפסד.
לצערי הפסדתי כמה משחקים לחפיסות שפשוט אין לי סיכוי נגדן.
החפיסה ב':
לאחר 25 משחקים גיליתי שיש לחפיסה חולשות רבות מספור.
1. אין לה כמעט דרך להתמודד עם מפלצות חזקות. אפשר לשים קסמים שעולים 8 ואז היימר יתן לך מפלצת עם 8 עוצמה, אבל זה אומר לשים קלפים שלא טובים בתחילת המשחק, ואז אתה מפסיד לחפיסות אגרסיביות.
2. החפיסה ללא שינוי מתקשה נגד חפיסות אגרסיביות שמציפות במפלצות מאוד מהר.
3. ישנם צ'מפיונים ואסטרטגיות פשוט חזקות בהרבה.
מעבר לזה גיליתי ש-karma פשוט די גרועה.
אתם יודעים מה זה בתור החמישי לא לעשות כלום חוץ מלזמן אותה, אתה גם לא רוצה לתקוף איתה כדי שלא תמות, ואז בסוף התור אתה מקבל איזה קסם רנדומלי שעלול להיות מעפן? זה הדבר הכי איטי ולא יעיל בעולם!
בנוסף יש כמה קלפים שממש לא אהבתי כמו will of ionia שכולה מקפיץ מפלצת, והמשחק בנוי ככה שאם היריב חוסם לך התקפה ואתה מקפיץ לו, החסימה עדיין נחשבת, או אם אתה מקפיץ הוא יכול לזמן שוב ישר. ממש קלף מאכזב.
גם health potion מרפא את החיים ב3, מאוד איטי וlackluster.
בעצם כמו שהדק בנוי כרגע, הוא גם עלול להפסיד לאגרסיביות, וגם חלש מכמעט כל חפיסת קונטרול אחרת!
המצב הכי טוב שלך הוא כשיש לך את היימר מההתחלה ואתה מצליח לעשות עליו מספיק קופה.
אחד מהשינויים שאני עובד עליהם כרגע הוא הכנסה של zed שהוא מאוד אגרסיבי, עוזר קצת לעמוד בקצב של האגרסיביות, ויש לי כאן דרכים רבות להגן עליו.
הוספתי deny שלישי,
ובנוסף גם מפלצת קטנה בעלות 2-3 שמדי פעם משתנה. הכל כדי להיות יותר אגרסיבי.
אמשיך לשחק ומקווה לפגוש כמה שיותר חפיסות שאני כן מסוגל להביס, ונראה מה יהיה העתיד של החפיסה הזו.
אם אתם שואלים אותי, הייתי משחק על חפיסת ALL ELUSIVE כזאת:
https://lor.mobalytics.gg/decks/bp7aaq6lnis9r90shj0g
או חפיסה שמנצלת קלפים שבורים של shadow isles שדומה אך לא בהכרח הבנייה הזאת:
https://lor.mobalytics.gg/decks/bp9ldbelnis9r930i9ug