ברנדון
-באופן כללי יש לך. הקסם יוצא בלי שתגיד איזה מילה. רק עם מחשבה-
אתה יוצא מאחורי הארון ורואה שכל הבית הפוך ושאמא שלך שוכבת על הריצפה עם כמה דקירות בבטן ובחזה והיא נמצאת בתוך שלולית דם.
ברנדון
אתה יוצא מאחורי הארון ורואה שכל הבית הפוך ושאמא שלך שוכבת על הריצפה עם כמה דקירות בבטן ובחזה והיא נמצאת בתוך שלולית דם.
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
'שיט אני יהרוג אותם מתי שאני יפגש איתם עוד פעם'אני חושב לעצמי ולוקח כמה דברים מרים את אימא שלי ומנסה ליברוח מהעיר ליערOriginally posted by Gefilte Fish@Jan 2 2009, 02:27 PM
ברנדון
ברנדון
אתה מחפש בבית ומוצא חבל, קצת אוכל, סכין ושק קטן עם 100$.
אתה יוצא מהבית לרחוב ומנסה לברוח מהכפר. אתה מגיע לגבול הכפר ומגיע לשדות והשעה כעת שעת הצהריים. החקלאים בשעה זו חוזרים מהשדה הביתה לאכול ואז שבים להמשך העבודה. אתה רואה כמה חקלאים מתקרבים אליך והם מצביעים עלייך ומתחילים לרוץ לעברך.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אני מנסה לשבת בשקט וסוגר את הפתח מהמראות הקשים.Originally posted by Gefilte Fish@Jan 2 2009, 02:00 PM
אנדי
אתה נכנס למטבח ונכנס לתוך ארון ומשאיר לעצמך פתח צר לנשימה.
אתה שומע את הדלת נפתחת.
"גבירתי, התואילי בטובך להתלוות אלינו?" אתה שומע קול גס פוקד יותר מאשר שואל.
"לא. אני לא מוכנה. אין שום סיבה שאני אלך איתכם." עונה אמא שלך.
"שנינו יודעים מהי פוקדת אדוננו הפאודל. אין לך ברירה." אומר הקול הגס.
"אז תהרגו אותי פה..." היא אומרת בקול רועד.
"כבקשתך. תיפסו אותה." פוקד הקול הגס.
אתה שומע רהיטים זזים ואז שומע את אמא שלך צורחת וכשהיא משתתקת אתה שומע את הדלת נטרקת.
מה תעשה?
אני מתחיל לבכות ומחכה בפחד עד שהקולות יפסקו.
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
'שיט בריבוע'אני חושב ומתחיל לרוץ לאחד הצדדים ליד הגבול ומישם לברוח מעיר ליערOriginally posted by Gefilte Fish@Jan 2 2009, 02:35 PM
ברנדון
אתה מחפש בבית ומוצא חבל, קצת אוכל, סכין ושק קטן עם 100$.
אתה יוצא מהבית לרחוב ומנסה לברוח מהכפר. אתה מגיע לגבול הכפר ומגיע לשדות והשעה כעת שעת הצהריים. החקלאים בשעה זו חוזרים מהשדה הביתה לאכול ואז שבים להמשך העבודה. אתה רואה כמה חקלאים מתקרבים אליך והם מצביעים עלייך ומתחילים לרוץ לעברך.
אנדי
אתה יושב במשך כמה דקות ובוכה ושום קול מלבד היבבות שלך. אתה יוצא מהמחבוא ומוצא את הבית הפוך לגמרי ואמא שלך דקורה בתוך שלולית דם.
ברנדון
אתה בורח ליער ומתחבא שם מאחורי השיחים שעל יד השביל הראשי שביער. אתה רואה שהחקלאים נכנסים לתוך היער אחרייך. "הוא בטח המשיך..." אתה שומע קול מוכר אומר וכולם ממשיכים להתקדם. אתה נושם לרווחה אך לפתע אתה מרגיש שמישהו טופח לך על הכתף.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"מי זה"אני שואל ומסתובב לגלות מי זהOriginally posted by Gefilte Fish@Jan 2 2009, 02:50 PM
ברנדון
אתה בורח ליער ומתחבא שם מאחורי השיחים שעל יד השביל הראשי שביער. אתה רואה שהחקלאים נכנסים לתוך היער אחרייך. "הוא בטח המשיך..." אתה שומע קול מוכר אומר וכולם ממשיכים להתקדם. אתה נושם לרווחה אך לפתע אתה מרגיש שמישהו טופח לך על הכתף.
ברנדון
אתה מסתובב ורואה לפניך את חברך הטוב, ג'קסון, ואז אתה שם לב שהקול שאמר לחקלאים ללכת זה הקול של ג'קסון.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
נו באמת אמא שלי מתה בתוך שלולית דם איזה מן משחק מזה?!?!?!Originally posted by Gefilte Fish@Jan 2 2009, 02:50 PM
אנדי
אתה יושב במשך כמה דקות ובוכה ושום קול מלבד היבבות שלך. אתה יוצא מהמחבוא ומוצא את הבית הפוך לגמרי ואמא שלך דקורה בתוך שלולית דם.
זה משחק על השואה או משחק על קוסמים?!
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
"מה אתה רוצה"אני אומר לו מרים את אימי לוקח את חפצי ומתרחקOriginally posted by Gefilte Fish@Jan 2 2009, 03:03 PM
ברנדון
אתה מסתובב ורואה לפניך את חברך הטוב, ג'קסון, ואז אתה שם לב שהקול שאמר לחקלאים ללכת זה הקול של ג'קסון.
טוב...
מצטער...
המשחק לא ילך...
אני נועל אותו עד להודעה חדשה...
מצטער
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)