Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24
  1. משתמש מנוסה
    אני לא יודע מה איתכם אבל אני מתבייש להכנס לפורום מ"ת פה...
    קודם כל, כל המשחקים הם משחקי פוקימון[אני יודע שהאתר על פוקימון אבל דחיל רברבק אין כאן משחקים נורמאליים]
    *אני הולך לחפור, למי שבאמת אכפת מהפורום יקרא.*

בעיות:
    1)עלילה-
    בפורומים אחרים[כולל במשחק שלי בפורום אחר] יש עלילה מושקעת, יש הקדמה יש טיזר יש רקע כללי ויש כל מה שצריך להיות כדי שהשחקן ידע על מה הוא רוצה לבנות את דמות.[מי שרוצה אני אשלח לו הודעה פרטית עם העלילה של המשחק שלי]
    הינה עלילה של משחק פוקימון לדוגמא[אני לא הולך לפרסם שם משתמש ואני לא מתכוון לפגוע במשתמש, אבל זאת בערך העלילה של רוב ההמשחקים פה]:
    *אתם מתחילים בעיר פאלט (במחוז קנטו) , בדרך לקבל את הפוקימון הראשון שלכם אתם מתרגשים נורא
    אך יהיה לכם מלא סכנות בדרך , צוותים רשעים , מכונים.
    שיהיה בהצלחה! (המשחק הוא כמו הרגיל אבל , אם דברים חדשים!)*
    זאת עלילה מושקעת? זה שירבוט של 5 דקות.גם עם זה משחק פוקימון צריך לתכנן מעבר ל-5 דקות ולחשוב על משהו מקורי[שחסר פה מאוד]. גם אם אתם מאוד רוצים לפתוח משחק ברגע זה עצרו לרגע ותנסו לחשוב על משהו שהוא מעבר לנורמאלי ולרגיל. על העלילה של המשחק שלי חשבתי ופיתחתי במשך שבוע עם חבר שהוא שה"ם[יובל D:] ועוד ילדה שהייתה פעם בפורום[הילה ].

2)מערכת הפורומים-[לא הכי קשור לפה]
    עד עכשיו דיברתי דיי הרבה על המשחק שפתחתי בפורום אחר, אתם בטוח שואלים את עצמכם למה לא פתחתי אותו גם כאן-מערכת הפורומים! התחלתי לעבוד על המשחק וכשעשיתי תצוגת הודעה מקדימה וראיתי שהכל התבלגן בפעם המאה זה הוריד לי את המוטיבציה לאפס. קשה מאוד לעשות משחק מושקע עם סוגים שונים של כתב והדגשה והכל עם כזאת מערכת מעצבנת ומיושנת.

3)טפסי הרשמה-
    זה אחד החלקים היותר מזוויעים בפורום.
    טופס הרשמה שראיתי פה בפורום[שוב, בלי לפגוע באף שה"ם]:
    שם:*שם במשחק*-כל אחד צריך במשחקים שם-וואלה זה מקובל.
    פוקימון מתחיל:*הפוקימון המתחיל שלכם*-שוב הנושא החרוש של הפורום אבל עם זה קשור,מקובל.
    רקע:*רקע של 2 שורות או טיפ טיפה יותר*פה הטופס נפסל אצלי. 2 שורות וחצי??? אני אישית לא מבין מה השה"ם יכול להבין על הדמות ב-2 שורות וחצי... עם זה רק להראות שיש בטופס רקע כדי להראות שהוא רציני, אז חברים הוא לא. ועוד משהו, הניסוחים פה של רקע זועתיים, אנשים לפתוח מילון!. ואלה שכותבים שרקע לא חובה... מאיפה האיש הגיעה? איך תדעו את הדברים שהוא עבר בחיים ומשם תבנו לו עלילה
    תמונה*ספרייט בלבד!*למה להגביל בספריט? תן לאנשים לדמיין את השחקן שלהם ולא להוציא אותו מקטלוג. זה מגביל את המחשבה ואת הדמיון.
    בקשות/הערות:*בקשות או הערות שיש לכם*
    איפה האופי? השחקן חסר עמוד שידרה-ושוב גם באופי יש לשים לב שהשחקים ישחקו לפי האופי שהם כתבו ולא לפי איך שהם מרגישים. ומשחק יותר מקצועי דורש מהשחקן לא לעשות רשימה של:רעב, חכם, פיקח,רשע. אופי צריך לספר על דרך תגובתה של הדמות לדברים ואת מאפייניה.
    איפה גיל?מה הוא בן שנתיים?
    טופס הרשמה של שחקן במשחק שלי:
    שם ושם משפחה:ריצ'ארד(ריק/Rick) זיין סטיוארט(Richard Zane Stewart)
    אופי: ריצ'ארד הוא אדם רגוע ושקט אשר לא מרבה לדבר עם האחרים, הוא שונא אשר קוראים לו בשמו הרגיל ומעדיף שיקראו לו ריק, הוא חושב שריצ'ארד זה פשוט רשמי מידי, מאז ומעולם ריק תמיד הוריו של ריק אמרו לו שהלימודים שלו הם אלו שיקבעו מיהו ומה הוא יהיה ולכן מאז ומעולם הלימודים היו חשובים לו יותר מכל, הוא השקיע בזה את רוב זמנו ולכן לא היה מתחבר כל כך לאחרים אך למרות זאת היו לו מספר חברים כאלו שלא ממש היו מתאפיינים כמתאימים לכך חיצונית. כאשר לא היה עסוק בלימודיו ריק היה תמיד מתעסק במחשבים, נושא זה ממש עניין אותו, ריתק אותו אפילו. הוא הרגיש שזהו הדבר היחיד שהשאירו שפוי מן הלימודים הבלתי פוסקים. ריק אינו רגשן במיוחד ולא יהיה האחד שיעשה פעילויות חובקות עולם על מנת לשנות את הדברים אבל הוא האמין במה שהאמין והיה טוב לב מספיק כדי שכאשר ראה שדברים לא קשורה הוא ינסה לשנות זאת על ידי הדברים הקטנים, הוא אינו היה אדם שיכעס על אחרים אך כן אחד שיהיה נתון לכעס ברגעים קיצוניים ביותר.
    מראה: ריק הוא אדם בגובה 1.82, עיניו ירוקות כהות והוא משתמש במשקפי ראייה אבל לא הולך איתם בדרך כלל אלא רק במידה והוא קורא, כותב או עובד המחשב, המשקפיים בעלות מסגרת שחורה אשר עוברת על חצי מן העדשה, שיערו חום כהה קצר. יש לו תמיד מבט שליו בעיניו והוא בדרך כלל לובש חולצה מכופתרת לבנה בעלת כיס עליון עליו סמל אוניברסיטת "oxford", הוא לובש מכנסיים שחורים מחוייטים וארוכים, מעל לחולצתו ישנה עניבה כחול ומעליה ג'קט שחור אשר גם בו יש את אותו הסמל.
    רקע: ריק נולד בשנת 1985, ברובע המערבי של לונדון אשר באנגליה. מצב משפחתו של ריק לא היה מזהיר אך היה מספיק טוב על מנת לשלוח אותו לבית ספר טוב. ריק היה בן יחיד לבני משפחת סטיוארט, לא היו לו אחים או אחיות מה שהסיט את כל תשומת הלב אליו אך עם זאת גם את כל הציפיות והלחץ.
    כבר מגיל 7 בו התחיל ללמוד דרבנו אותו הוריו ללמוד ולהשקיע כיוון שבלעדי זה לא יוכל לעשות דבר בחייו, דבר זה לא היה סתם עידוד רגיל זה באמת היה מעין לקחת את חייו ולהפוך אותו לתלמיד ולא יותר. בגיל 7 התקבל לבית ספר ווסטמינסטר(Westminster), אחד מבתי הספר הפרטיים הטובים ביותר בלונדון. ריק מאז כמעט ולא עבר לביתו פרט לחגים כיוון שבית ספר זה היה פנימייה בנוסף לכל. לאחר מעברו לבית הספר לראשונה ריק החל בלימודיו הוא גר בחדר ביחד עם שני שותפיו, כריס(Chris) ומייקל(Michael) שניהם בניגוד אליו אף על פי שהגיעו לבית הספר לא ממש התעניינו בלימודים מה שבעיקר עניין אותם היה קבוצת הכדורגל של בית הספר זה מה שבאמת עניין אותם לעבור את המבחנים על שש, שבע וזה הכל, דבר שונה לחלוטין ממה שלמד ריק.
    במהלך השנים למרות הניגודים הגדולים למדו השלושה להסתדר הם לא היו החברים הכי טובים אבל הם הסתדרו.
    כשהגיעו לגיל 12 הם כמו שרצו היו בממוצע של 7 כשהוא היה בעל ממוצע של 10, אפילו ספורט לא היה המקצוע שהכשיל אותו כיוון שלמרות שהוא היה לומד בלי סוף הוא היה גם מתאמן מידי פעם, לרוב בריצה אחרי כלבי השכונה שהיו משחקים איתו, הוא ממש אהב כלבים אך הוריו חשבו שזה יפגע בלימודיו.
    בשנה זו נערכה תחרות לאומית בתחומים:מתמטיקה, פיזיקה וביאולוגיה. כיוון שהיה בראש שכבתו בתחומים אלה כמובן שנתבקש להשתתף בהם אבל למרות ציוניו ריק אינו נלהב מתחרויות והחליט שלא להשתתף אך הוריו שרצו שהשתתף גרמו לו להשתתף בכל זאת. ביחד עם נבחרת בית ספרו הוא ניצח באותה התחרות. לאחר ארבע שנים נוספות בגיל 16 הוא המשיך בציוניו הטובים אך הסתכל על האחרים בזמן שהוא נשאר לבד בטקס סיום השנה נראה שהאחרים הלכו להם לבתיהם, הוא לא רצה ללכת לזמן החופש, למה? הוא ידע שאם ילך הוריו יגרמו לו להמשיך ללמוד עוד אפילו בחופש לכן החליט להישאר בבית הספר אף בזמן הזה, כך או כך בבית הספר או בבית אין לו דברים שונים כאן או כאן כך שחשב שזה בסדר. באותו חופש בו היה כמעט היחיד שנשאר שם הוא פגש את הילד איתו הזדהה מכל, ניק קמפל(Nick Campell), תלמיד כיתה יא' אשר היה בדיוק כמוהו ילד אשר הוכרח ללמוד ללא תנאים אחרים, השניים בילו את הקיץ ביחד, אולי כדי להישאר שפויים כאשר הושארו לבד מלבד המורים אך אי אפשר באמת לדבר איתם, המורים הקרים הללו של בית הספר ווסטמינסטר.
    שנה מאוחר יותר סיים קמפל את בית הספר ועזב אותו מאז ריק לא ראה אותו יותר. אז הוא הרגיש דיי בודד אך ידע שעליו להתרכז בלימודיו וכך עשה.
    בגיל 18 סיים גם הוא את לימודיו ועזב את בית הספר. כשהגיע הבייתה נראו הוריו מרוצים אך נראה שלא מספיק כיוון שעדיין היה עליו להשיג תואר אקדמאי.
    אך על מנת שיתרענן מעט הורשה ריק לצאת לטיול מחוץ לאנגליה, הוא יצא לכיוון דרום אמריקה לאחר שבמשך שנה ביקר בברזיל, ארגנטינה, פרו, פאראגואי ואורוגואי את רוב זמנו בילה בביקור בעתיקות ובג'ונגלים השורצים שם. בגיל 19 חזר לאנגליה והמשיך את לימודיו בבית תוך שעבד שלושה פעמים בשבוע במפעל הקרוב לביתם על מנת לגייס עוד כסף. בגיל 20 החל את לימודיו האקדמיים, באונברסיטת אוקספורד.
    הוא החליט להתרכז בלימודי ארכיאולוגיה וזאולוגיה המקצועות אשר יותר מכל עניינו אותו. כעת חלפה שנה מאז התחלתי ללמוד את התואר הראשון שלי והזמן נראה כנצח בזמן שאני רק רוצה לסיים את לימודיו וזכות לנוח מהלחץ של הוריי.
    חיה: זאב
    *זה טופס מושקע, ורקע מושקע, וניסוח מושקע.[יובל סורי שלא לקחתי את שלך : <]

4)תגובות של שהמי"ם ושל שחקנים:
    גם התגובות פה בעיתיות, בעיות הניסוח והתאורים של השהמים וחוסר ההתבטאות של השחקנים מטריף אותי:
    הינה עוד דוגמא:
    התחלה:
    אתם שטים בספינה ונותנים לכם לבחור פוקימון מתחיל.
    אחרי שאתם מגיעים לאקדמיה מסבירים לכם הכל ונותנים לכם יום לתפוס פוקימונים ולהתאמן
    מה תעשו ביום הזה?.....
    מה שבא לכם.
    מה זה?זאת התחלה?
    אני אישית ניסיתי לתקן את ההתחלה אבל הניסוח כל כך לקוי שפשוט אי אפשר.
    ההתחלה במשחק שלי:
    השעה היא עשר בלילה וההרצאה האחרונה של היום הסתיימה, אתה אוסף את ספריך ויוצא אוניברסיטה לרחוב הראשי שמוביל לביתך. כמו בכל יום אתה עובר ליד הגנים הבוטנים הגדולים, כמו תמיד אתה מנופף לשלום לשומר הזקן שכבר מכיר אותך מהפעמים שאתה עובר ליד הגנים. הגנים האלה נפלאים, אתה פשוט יכול לשבת שעות ולהסתכל על הצמחייה ועל הסנאים שמקפצים מעץ לעץ.
    אחרי הליכה מרובה אתה מגיע לדירתך, מכניס את המפתח למנעול, מסובב פעמיים ונכנס לדירה.
    יום הלימודים הארוך הטיש אותך, אתה אוכל משהו במהירות, מתקלח ונכנס למיטתך בעייפות ונירדם.
    זה כבר הלילה השלישי שאתה חולם את אותו הסיוט, אתה מתגלגל במשכבך וזיעה רבה ניגרת מגופך לנוכח התמונות שמתחלפות לך בסיוט.
    בסיוט, אתה רואה אלפי פינגווינים קטנים ושחורים בורחים כשהקרחון שעליו הם עומדים נמס במהירות מפחידה. אחר כך, התמונה קופצת ואתה מגיע ליערות הגשם הענקיים, שם נחשף לפניך מחנה חוטבי עצים ענק. החוטבים, שמשתמשים במסור שרשרת גדול חוטבים אלפי עצים במהירות מטורפת שגורם למנוסה של אלפי קופים, ציפורים וחיות נדירות.
    התמונה הבאה לוקחת אותך לסונה שבאפריקה. אתה רואה קבוצה גדולה של ציידים יורים באריה, אחר כך הם פונים ללביאה שמנסה להגן על גוריה. הציידים יורים גם בלביאה שזועקת ונופלת בעוצה על הקרקע חסרת רוח חיים. גורי האריות הקטנים נלקחים ונזרקים לתוך כלוב צפוף ומלוכלך ללא אמא שלהם. הם מעמיסים את הכלובים על טנדר גדול ונוסעים, אחרים נראה שובל גדול של אלפי גופות של חיות בר.
    אתה מתעורר בשוק ומנגב את טיפות הזיעה הרבות שנאספו על פניך. אתה מרים את מבטך ונרתע אחורה בבהלה. מעל מיטתך מרחף אדם בעל ברדס ירוק שמסתיר את פניו, הוא מוציא מכיסו מגילת קלף, הוא פורס את המגילה ומגיש לך אותה.
    מה תעשה?
    *זאת התחלה שהשחקן יודע מה עבר עליו ואיך הוא צריך להגיב.*
    תגובה להתחלה הקודמת:
    אני יוצא ומחפש פוקימונים
    יש לי רק משהו אחד להגיד:WTF.
    תגובה להתחלה במשחק שלי:
    *"מה לעזאזל?&#33;" אני קורא וקופץ אחורה, כשהראש שלי נחבט בקיר מאחורי ואני מתיישב מגרד את ראשי באיזור ש"נפגע". "מי... מה אתה?" *
    אולי התגובה לא ארוכה, אבל היא מסכמת את מה שהיה לשחקן להגיד והיא מספיק מפורטת כדי לתת המשך.

5)משך המשחקים- אני רואה שהמי"ם שפותחים משחק, סוגרים אותו אחרי 20 עמודים ופותחים עוד שניים חדשים.. אני אישית לא מבין את הטעם, הרי כל "שהמים"שעושים את זה פותחים עוד משחק פוקימון שהוא בדיוק אותו הדבר.. זה מתקשר לעלילה, עלילה שלא חשבו עליה יותר מידי מתחילה לשעמם את השהם והוא סוגר את המשחק ומאכזב את השחקנים.

6)שגיאות כתיב וניסוח: אין לי כוח להביא דוגמאות כי יש כאן בשפע. לפני שאתה פותח משחק תעבור עליו, תראה שאין לך שגיאות כתיב, שגיאות פיסוק ושגיאות ניסוח. זה החלק הכי קל בלפתוח משחק מושקע ורציני.

אמרתי את מה שהיה לי להגיד.מקווה שתפיקו תועלת ושאף אחד לא יפגע.
    בתודה וברצון לעזור,
    איתי

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

2. משתמש ספאמר
    עניתי לך במסן,

לנעוץ,
    וכל מילה מיותרת.

3. משתמש מנוסה
    אתה יודע מה עצוב לי?
    שיש 14 צפיות, 2 שלי 1 שלך ומה עם כל השאר?
    פשוט אדישים למצב...

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

4. משתמש ספאמר
    איתי קון, משפט חכם אומר,
    שהסכנה הגדולה כשאדם מתעלם מהבעיות שלו היא זה שהוא עלול להצליח.

5. משתמש מנוסה
    מה שאתה אומר שזה צריך להיות שם??
    אף אחד לא יודע שזה קיים לדעתי
    רק דבר אחד רותם, במקום להגיב על תוכן ההודעה אתה שולח אותי לשם שזה ממש מגעיל.
    עם תעביר את האשכול הזה לתוך האשכול של היט מן אני מודיעה לך שאני פורש..

6. משתמש ספאמר
    אתה יודע מה מגעיל?
    אנשים מביטים, קוראים, והולכים לספאים במ"ת שלהם.

7. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    צודק לגמרי&#33;

זה נמאס שאנשים לא משקיעים במשחקים שלהם ומקבלים הערצה...

אני לא רוצה לפגוע אבל נגיד במשחק עם הכי הרבה הודעות הוא המשחק הכי פחות מושקע&#33; ולמה הוא כל כך מוערץ? (בקרב הנובים)
    רק בגלל שכל פעם שמישהו מסיים קרב הוא מעלה אותו 24-10 רמות ומתחיל להמציא מתקפות הזויות שלא קיימות בכלל (אתה חייב להבין קצת בנושא לפני שאתה פותח עליו אנשים&#33;&#33;&#33;)

דעתי ביי^^
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

8. מייסד האתר והפורום
    Originally posted by Lazy Koala@Jan 4 2009, 08:40 PM
    מה שאתה אומר שזה צריך להיות שם??
    אף אחד לא יודע שזה קיים לדעתי
    רק דבר אחד רותם, במקום להגיב על תוכן ההודעה אתה שולח אותי לשם שזה ממש מגעיל.
    עם תעביר את האשכול הזה לתוך האשכול של היט מן אני מודיעה לך שאני פורש..
    להגיב על ההודעה?
    מה לי ולמשחקי תפקידים ולאיזה תגובה ציפית ממני ?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Jan 4 2009, 09:36 PM
    להגיב על ההודעה?
    מה לי ולמשחקי תפקידים ולאיזה תגובה ציפית ממני ?
    עם אתה לא רוצה להגיב על כל השעה וחצי שלקח לי לכתוב את הנושא אל תגיב.
    הנושא הזה הוא כדי לשפר את הפורום ולא להגיד כמה הוא רע...
    עם אין לך עניין להגיב פשוט אל תגיב&#33;
    לתקוע את הנושא הרישמי הזה היה לא במקום.
    ואני רואה שגם כך אין התייחסות לנושא

10. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    דעתי יודעה לך.
    כל מילה בסלע.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

11. היכל התהילה
    יש דברים במה שאתה אומר, אבל יש גם הרבה כעס בדברים שלך, מה שהופך אותם גם לפחות נכונים.
    אני יודע מידע אישי שהשחקנים בפוקימונס הם כאלה שיודעים מה הם רוצים ומוכנים לשחק במשחקים שמוכרים להם, לא פחות ולא יותר, אתה מדבר יותר על שחקנים עם "ראש גדול", כאלה שירצו לקחת צעד אחד נוסף ולעשות מהמשחק יותר ממה שהוא באמת. כמו הדוגמא של לקחת משהו מהמנהל ולפתח אותה בתור שחקן.
    אני לא יודע איך הרמה כעת של המשחקים בפורום חת"מ, אבל אם הם נשארים פתוחים, זה אומר הרבה.
    אני ניהלתי פה 3 משחקים לפחות- פוקימון סטארגייט, הקוסם מארץ עוץ והישרדות. ואני יכול לומר שהתפקיד של המנהל משחק הוא הרבה מעבר להדריך את השחקנים במהלך המשחק שהוא המציא, זה למצוא את מה הם אוהבים ולהתמקד בדברים האלה ולהוציא מהשחקנים את הדברים הכי טובים שלהם.
    אני לא יודע מה הביא אותך לרשום את הטופיק הזה, אבל ניכר שיש פה הרבה טינה, הרבה כעס והרבה רגשות טעונים בקטע שרשמת, אם אתה רוצה לתקן את המצב, אני חושב שיש 2 אופציות בשבילך:
    - או לרשום מדריך מסודר ולא סתם טופיק הוצאת עצבים על איך עושים משחק תפקידים.
    - או לפתוח משחק משלך ולהוות דוגמא לאחרים.

12. משתמש מנוסה
    -כמו שאמרתי כבר, משחק תפקידים משלי אני לא אפתח..
    זה פשוט לא נוח..
    -לרשום מדריך מסודר למי? ראיתה מישהו מהמנהלים של המשחקים פה מגיב?
    -המשחקים נשארים פתוחים כי גם השחקנים לא מנסים להעלות את הרמה שלהם ומשחקים ברמה רדודה בלי רצון להשתפר.

13. Retired
    שם: Ashar
    Originally posted by Just Nir@Jan 4 2009, 09:10 PM
    צודק לגמרי&#33;

זה נמאס שאנשים לא משקיעים במשחקים שלהם ומקבלים הערצה...

אני לא רוצה לפגוע אבל נגיד במשחק עם הכי הרבה הודעות הוא המשחק הכי פחות מושקע&#33; ולמה הוא כל כך מוערץ? (בקרב הנובים)
    רק בגלל שכל פעם שמישהו מסיים קרב הוא מעלה אותו 24-10 רמות ומתחיל להמציא מתקפות הזויות שלא קיימות בכלל (אתה חייב להבין קצת בנושא לפני שאתה פותח עליו אנשים&#33;&#33;&#33;)

דעתי ביי^^
    אני לא צודק איתך.. כל אחד יכול לעשות מה שבא לו הבמשחק עצמו שלו , הוא יכול להקפיץ ב1000000 רמות ולהמציא 1000000 מתקפות , אבל כמו הרשמה או איך לפתוח את המשחק זה כבר חוק

אבל להגיד למשהו איזה מתקפות לשים בתוך המשחק שלו אתה כבר לא יכול להתווכח , זה מה שעושה את המשחק פופולארי.
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by MasterHero@Jan 5 2009, 02:13 PM
    אני לא צודק איתך.. כל אחד יכול לעשות מה שבא לו הבמשחק עצמו שלו , הוא יכול להקפיץ ב1000000 רמות ולהמציא 1000000 מתקפות , אבל כמו הרשמה או איך לפתוח את המשחק זה כבר חוק

אבל להגיד למשהו איזה מתקפות לשים בתוך המשחק שלו אתה כבר לא יכול להתווכח , זה מה שעושה את המשחק פופולארי.
    בלי להעליב, אתה אחד מאלה שהמשחקים שלו פשוט על הפנים...
    כמה זמן לקח לך לחשוב על עלילה?
    2 דקות?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •