לא כתוב בשום מקום שאסור לשים ספריטים,אבל בספרים רציניים אתה אף פעם לא רואה תמונות, לא בראש פרק אולי.
כל הקטע בסיפור הוא שאתה יכול ללכת רחוק עם הדימיון-
הספריט תוקע את זה והורס את מהות הסיפור\:
רוצה סיפור ספיריטים?
לך תעשה אנימציה.
אמ ... עוד יותר תיאורים והארכת הפרקים יפיק יופי של סיפור , שוב , הכל קורה מהר מדי !
תנסה להאריך את הקרבות - זה עניין חשוב ! תנסה לפשט את זה בכך שתנסה לתאר את המתקפה למשל :
"סנטרט עמד על ארבעת רגליו הקטנות,יישר את אוזניו , עצם את עיניו ולאחר כחצי דקה של עיקוב זנבו של סנטרט זהר בצבע כסף מתכתי . סנטרט פקח את עיניו וצעק צעקה מקפיאת דם וחותכת חוטי מחשבה : "סנטרטטטטטטטטטטטטט ! " הזנב הוצלף וחבטה עזה פגעה בצ'ימצ'אר ! צ'ימצ'אר החלוש החל לקום בכשילה על רגליו האחוריות בעלות הפרווה הכתומה בצבע אש אך לא הספיקה נחישותו והוא נפל על הרצפה הלבנה המרוצפת של מרכז הפוקימונים "
זה היה כמובן רק לדוגמא , ראית איך הקרב הקטן שאתה כתבת יכול להפוך לקרבר מאד מאד ארוך וסיפורי ? זה כמובן יתבל את הסיפור , עלילה יפה . תמשיך - אל תתיאש מהתגובות רק ממש אותן וככה הסיפור יקבל תבנית ועלילה טובה !
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
זה סיפור ממש טוב וממש מגניב, יחסית למתחיל אתה מצוין, אני לא חושב שאני יוכל להגיע למצב כזה של סיפור!![]()
<span style=\'font-family:Arial\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>לא היה, לא יהיה, ואין כמו פוקימון!</span></span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>המצב שלי בליגת סינו:</span></span>
שם דמות:סלונק
שם בפורום:גיא 867
פוקימונים:
שם:פיפלאפ
רמה:7 60%
מתקפות:ניקור,קרן בועות
חפצים:תיק, מפה, פנס, מזון, תרופות, פוקאפון
תגים:אין
הפרק החדש ממש טוב! אני מקווה שתצליח ללכוד עוד!
<span style=\'font-family:Arial\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>לא היה, לא יהיה, ואין כמו פוקימון!</span></span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>המצב שלי בליגת סינו:</span></span>
פוקימונים:
איפה הוא?
פוקימונים:
אוקיי
פוקימונים:
הפרקקים קצרים מידי.
תאריך אותם.
לפחות כתבת את הסיפור כמו שצריך.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>YoRt3m:
מאוד מעליב מצדך לצחוק על שגיאות כתיב של אחרים.
;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;
iAmThELegenD:
אתה מתכוון אליי? O:
;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;
YoRt3m:
לא</td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'font-size:11pt;line-height:100%\'>שלושה דברים על כך;
1) על ראש הגנב בוער הכובע.
2) הנוביזם מגיע גם למנהלים.
3) אני לא רואה שיש לי שגיאות כתיב, להפך, אני הכי מקפיד על סימני פיסוק ומשלב גבוה.</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)