הדרך למסתורין-המימד המקביל
תיאור:בעולם שלנו יש בעצם מימד מקביל,במימד הזה חי פוקימון אחד,שמו של הפוקימון הזה הוא:גיראטינה.הוא פוקימון דרקון/רוח רפאים שבעצם יכול לעבוד מהמימד שלו למימד שלנו אבל רוב הזמן הוא במימד שלו.הרבה אנשים חוקרים את המימד המקביל ומנסים לברר עוד מידע על גיראטינה והמסתורין שבו,ויש אפילו אנשים מרושעים שמנסים ללכוד את גיראטינה כדי להשתלט על העולם בעזרת כוחו והמימד שלו,ויש גם אנשים טובים...ובסיפור תגלו מי הם.
דמויות
שם:צ'אד
פוקימונים:
האנטר
גנגר
מידע:צ'אד הוא נער שבעבר הוא סיים את ליגת שינו והוא מאמן פוקימונים מאוד חזק,הוא מתעניין מאוד בגיראטינה ורוצה לראות אותו,ובשביל זה הוא צריך להגיע איך שהו למימד המקביל וסוף סוף לראות ולהלחם בגיראטינה,שותפיו של צ'אד הם גנגר והאנטר.
שם:ג'ק
פוקימונים:
אמפוליאון
מצ'וק
סיזור
מידע:ג'ק נתקל בצ'אד ממש במקרה ורצה לעזור לו,ג'ק הוא ילד שהשיג חלק מתגי שינו.צ'אד הוא זה שרוצה לראות ולהילחם בגיראטינה וג'ק רק מחפש איתו בנתיים.ג'ק ימשיך עם צ'אד עד שדרכיהם ייפרדו.
שם:צוות גלאקטיק:ברוס,מליסה,טינה,פול,מלינה,הבוס-קריק
פוקימוני החיילים:
ויבייל
פוקימוני הבוס:
סלאמנס
ויבייל
דונפן
מידע:צוות גלאקטיק הוא צוות מרושע שהופך פוקימונים למרושעים ולוכד אותם,הם רוצים להגיע למימד המקביל וללכוד את גיראטינה,וכך להשתלט על העולם בעזרת כוחו של גיראטינה,אפילו כמה פעמים הם רדפו אחרי צ'אד וצ'אד הצליח להתחמק מהם.
האגדי המרכזי
גיראטינה
מידע:גיראטינה הוא בעצם האגדי המרכזי של הסיפור,הוא חי במימד המקביל לעולם שלנו ויכול גם לעבור בין המימדים,גיראטינה הוא פוקימון רוח רפאים/דרקון,והוא בעצם פוקימון אגדי!כולם מנסים להגיע למימד שלו ויש סיכוי שחלק יגיעו אליו.
פרק 1-פעמון התחייה חלק א'
צ'אד-"ג'ק מצאתי דרך שאולי תצליח.."
ג'ק-"מצאת?!מהי?.."
צ'אד-"טוב זה די סיכון אבל יש סיכוי....אנחנו יכולים למצוא חפץ בשם:"פעמון התחייה"...ואם נשים אותו מול מראה ונצטרך להגיד:"בשם כוחות רוחות הרפאים!בשם כוחות האפלה!אנחנו מזמנים את המימד המקביל!"...אבל שני דברים יכולים לקרות מזה,הראשון זה שנצליח לזמן את המימד המקביל אבל השני...טוב זה די מסוכן.."
ג'ק-"אנחנו חייבים לנסות!...למרות שאתה לא מוכן לגלות לי מה הדבר המסוכן אני מוכן לנסות ולא משנה מה זה!"
צ'אד-"טוב....אני שמעתי שאפשר להשיג את "פעמון התחייה" ביער הקדוש שנמצא בעיר פאלט..שמעתי שהוא מוסתר שם...נצטרך להגיע לאי קנטו...לפי הספר שקראתי שפעמון התחייה הקדוש יכול לפתוח את המימד האפל והמקביל של גיראטינה.."
ג'ק-"אז למה אנחנו מחכים?נעלה לספינה הבאה שתבוא!"
צ'אד-"אז בוא נלך.."
צ'אד וג'ק מתחילים ללכת.....ופתאום הם שומעים מישהו מדבר!:"קאבום!האהא!...עכשיו אין סיכוי שזה יחמוק מידנו!אנו נלך לשם וניקח את פעמון התחייה!האהאהאהאהא!"
ג'ק-"מה זה היה?!"
צ'אד-"הם מדברים על מה שאנחנו מחפשים!קדימה בוא אחריי!"
הם הולכים במהירות לכיוון הקול המרושע שהם שמעו מדבר.....והם רואים פתאום צייד מצוות גלאקטיק עולה על מסוק ומתחיל לנסוע!
צ'אד-"זה צייד מצוות גלאקטיק..."
ג'ק-"אוי לא!....הם כנראה רוצים את פעמון התחייה!....ועכשיו הם גם יודעים איפה למצוא אותו!..זה לא בטוח שהפעמון יהיה בידיהם!"
צ'אד-"קדימה בוא אחריי.."
ג'ק-"מה לאן?"
ג'ק מתחיל לעקוב אחרי צ'אד....ופתאום צ'אד מוציא שלט מידו!
ג'ק-"מה השלט הזה?"
צ'אד-"זה הזמן להוציא את גלשן הים שלי!"
ג'ק-"מה?"
צ'אד-"קדימה תעלה על הגלשן השני!"
ג'ק-"או...אוקיי"
צ'אד-"צאו האנטר,גנגר!.....קדימה עלו גם אתם והגבירו את המהירות של הגלשן!....ג'ק תגיד אותו הדבר לאמפוליאון שלך!"
ג'ק-"אוקיי....אמפוליאון אתה שמעת אותו!צא!"
הם מתחילים לגלוש במהירות עצומה!.....ובמהירות הם מגיעים ליבשה ועליה מערה מסתורית!
צ'אד-"בוא נכנס.."
הם נכנסים ומוצאים פתאום נהר לבה!
צ'אד-"צאו שוב האנטר וגנגר!עזרו לי במערה!"
צ'אד-"הסתכל!הנה הציידים!בוא נסתתר!"
צייד אחד מוציא שלט ולוחץ עליו....פתאום יוצא מכשיר איתור מתוך האדמה!
הצייד מצוות גלאקטיק-"עם מכשיר האיתור הזה בטוח נמצא את פעמון התחייה!האהאהאהא!"
ג'ק-"מה?!...מכשיר האיתור הזה ימצא להם את פעמון התחייה?!"
צ'אד-"תהיה בשקט....בוא נעקוב אחריהם...אסור לתת להם לעשות את זה....האנטר,גנגר בואו.."
הם מתחילים לעקוב אחריהם...
פתאום צייד אחד מבחין בהם!
ג'ק-"אוי לא!"
צ'אד-"נו באמת!"
הצייד-"תפסו אותם!!!"
המשך יבוא.....