אני מחפש פרקים ומצאתי את האתר Anime Crazy. עכשיו יש בו רק עד פרק 86 ואני רוצה לראות את פרק 87 באנגלית. חיפשתי ביו טיוב וזה נתן לי רק ביפנית בלי כתוביות >< יש לכם אתר שאני יכול לראות בו את שאר הפרקים?
אני מחפש פרקים ומצאתי את האתר Anime Crazy. עכשיו יש בו רק עד פרק 86 ואני רוצה לראות את פרק 87 באנגלית. חיפשתי ביו טיוב וזה נתן לי רק ביפנית בלי כתוביות >< יש לכם אתר שאני יכול לראות בו את שאר הפרקים?
בתאריך 4.1 או יותר כי הפרק הזה לא מזמן שודר בארה"ב אז תחכה קצת לפני שיוציאו אותו לאתר.Originally posted by morrofe@Jan 2 2009, 03:46 PM
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אז איך יש פה ילדים שכבר רואים פרקים יותר מאוחרים?
כי הם רואים ביפנית...Originally posted by morrofe@Jan 2 2009, 04:02 PM
אז איך יש פה ילדים שכבר רואים פרקים יותר מאוחרים?
הפרק שמשודר כרגע בארה"ב זה הפרק שאתה רוצה... אז תחכה לעוד יומיים שלושה וכבר יגיע הפרק
אתה יכול לראות אותו כרגע בכמה חלקים ביוטיוב...
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אבל אי אפשר להבין כמעט כלום 0.ס
אז תחכה מה הבעיה לעוד יומיים מה הבעיה?Originally posted by morrofe@Jan 2 2009, 04:05 PM
אבל אי אפשר להבין כמעט כלום 0.ס
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אממ הפרק הזה לא שודר? או שפשוט ילדים נותנים פה מידע לא נכון >< אני מחכה לפרק של הפסיידאקים >< ונראה לי שרשום באשכול הזה:http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=6371
שמחר אמור להיות פרק טיפה יותר מאוחר ><
זה הנושא שלי... ואני יודע על מה אני מדבר תרצה את העצה שלי לראות בעוד יומיים או שלוש אז בסדר אם לא גם בסדר אבל אל תגיד שאני לא צודק אחרי שתשבור את הראש ובסוף תראה ביוטיוב...Originally posted by morrofe@Jan 2 2009, 04:16 PM
אממ הפרק הזה לא שודר? או שפשוט ילדים נותנים פה מידע לא נכון >< אני מחכה לפרק של הפסיידאקים >< ונראה לי שרשום באשכול הזה:http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=6371
שמחר אמור להיות פרק טיפה יותר מאוחר ><
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
בסדר בעוד יומיים שלושה אבל אמרת שהפרק הראו אותו באה"ב לפני כמה זמן ונראה לי שיומיים שלושה עברו לשבוע שבועיים 0.ס טוב נחכה יומיים >< אפשר לנעול
נעול.
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)