היי כולם?
היי :lol:Originally posted by Tony Tony Chopper@Jan 5 2009, 09:00 PM
היי כולם?
פרישה
היי
And If You Don't Know, Now You Know
סימן שאלה... יש לך שגיאות כתיב בכתיב הלא נכון וזה בעתם לא שגיעאת כתיב כי אני בעצמי עשיתי שגאת כתיב ואיזו חפירה ענקית אני מרגיש ממש כמו אלי החופר מכירים? לא?! חבל! הוא איש שאוהב לחפור באדמה כמו רוארק או ביירון מפוקימון שהם אוהבים לחפור באדמה וגם נראה עוד כמה פעמים כמו צוות רוקט שחפרו אבל בעיקרון מי שהכי חופר הוא פיקצ'ו נמאס לי מה:"פיקה פיקה^^" שלו זה משגע לי ת'מוח ואני נכנס לדיסאורנטציה! בקיצר נראה לי שטרטוויג הומו אבל צ'ימצ'אר לסבית! פיפלאפ? הוא דו מיני... ושהם מתפתחים הם עושים דברים שאני לא יפרט כאן XD ובטח אתם לא קוראים את זה כי זאת חפירה רצינית איזה טוב אני בלחפור למרות שלא עשיתי נקודה או פסיק אחד!!
אני חופר טוב נכון?
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
כן.. תאמת לא הבנתי מה כתובOriginally posted by Just Nir@Jan 5 2009, 09:04 PM
סימן שאלה... יש לך שגיאות כתיב בכתיב הלא נכון וזה בעתם לא שגיעאת כתיב כי אני בעצמי עשיתי שגאת כתיב ואיזו חפירה ענקית אני מרגיש ממש כמו אלי החופר מכירים? לא?! חבל! הוא איש שאוהב לחפור באדמה כמו רוארק או ביירון מפוקימון שהם אוהבים לחפור באדמה וגם נראה עוד כמה פעמים כמו צוות רוקט שחפרו אבל בעיקרון מי שהכי חופר הוא פיקצ'ו נמאס לי מה:"פיקה פיקה^^" שלו זה משגע לי ת'מוח ואני נכנס לדיסאורנטציה! בקיצר נראה לי שטרטוויג הומו אבל צ'ימצ'אר לסבית! פיפלאפ? הוא דו מיני... ושהם מתפתחים הם עושים דברים שאני לא יפרט כאן XD ובטח אתם לא קוראים את זה כי זאת חפירה רצינית איזה טוב אני בלחפור למרות שלא עשיתי נקודה או פסיק אחד!!
אני חופר טוב נכון?![]()
פרישה
כי זה לא לגילך זה מגיל גיל 3 ומעלה 0=Originally posted by MasterHero@Jan 5 2009, 09:06 PM
כן.. תאמת לא הבנתי מה כתוב![]()
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
כן אהה אני בטח בן שנתייםOriginally posted by Just Nir@Jan 5 2009, 09:07 PM
כי זה לא לגילך זה מגיל גיל 3 ומעלה 0=
פרישה
פשששש גל הפרישות מעציב אותי
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
מבואס טיפה
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
שומם פה רצח... לפני הנפילה של הפורום נ"וד היה נגמר ביומיים -_-Originally posted by TimeOut@Jan 5 2009, 09:28 PM
פשששש גל הפרישות מעציב אותי
פרישה
בלי אמיר,איתי,יובל ועומר בלתי אפשרי..
זה קשה מאוד!
צריכים גיוס חברים
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אנ ישומע את העד של עצמי מרוב ששומם פה :lol:Originally posted by TimeOut@Jan 5 2009, 09:35 PM
בלי אמיר,איתי,יובל ועומר בלתי אפשרי..
זה קשה מאוד!
צריכים גיוס חברים
פרישה
אתה יכול להביא חברים?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)