Green \ Blue ת"ב+אימוץ של החתימה העליונה נ.ב-שגיא,הבטחתי לך שאני אפרסם חתימה אמיתית,וקיימתי D:
יוסי, מנכ"ל לשעבר. ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
מצחיק אותי זה במשקפיים.... אתה חוזר לכושר אין ספק! זו אחת הטובות,רקע מעולה תמנות נהדרות רק הניק דיי מעפן.. 8\10 בגלל הניק
יוסי המלך הכין!! קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!! בברכה דניאל: איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
תודה דניאל ורציתי ניק פשוט,כי לא היה לי כוח אחרי הרקע והתמונות...
אהבתי הכל אין שיפור בכלל ניק-מושלם תמונות-יפות רקע-מצויין רק הדבר הכחול\ירוק מעל לדמות שיוצאת מהתמונה מפריע... 10\10
<div align=\"Center\"> קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~ </div>
Originally posted by Just Nir@Jan 3 2009, 12:29 PM אהבתי הכל אין שיפור בכלל ניק-מושלם תמונות-יפות רקע-מצויין רק הדבר הכחול\ירוק מעל לדמות שיוצאת מהתמונה מפריע... 10\10 תודה ניר D: ואיזה גירסאה יותר יפה? D:
Originally posted by Deadpool@Jan 3 2009, 12:30 PM תודה ניר D: ואיזה גירסאה יותר יפה? D: נראה לי אם היה ההילה של הירוק על האנשים שיוצאים החוצה וניק בצבע כחול זה היה טוב^^
נחמדה,לא ממש אהבתי שהיא יותר מידי בהירה כזאתי.. והניק גם נחמד אבל חסר צבעים.. לא נורא :] אחלה חתימה 8\10
נחמדה,רקע מצוין רק ניק לא אהבתי 9/10
And If You Don't Know, Now You Know
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום