ת"ב+ציון שיפור:
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים ~since 20.6.07~ ~~~אסף~~~ ~אני שומר שבת~
שפר ניק הצבע הסגול הרס כשהוא נכנס לראש שלו. חוץ מזה,הכל בסדר... 8/10.
Originally posted by crazy frog@Jul 4 2007, 03:52 PM שפר ניק הצבע הסגול הרס כשהוא נכנס לראש שלו. חוץ מזה,הכל בסדר... 8/10. מה לשפר בניק?
אין יל מילים...זה גרוע... המברשות הורסות הפעם שפר ניק הרוס
בברכה, אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים. <div align=\"Center\"> </div>
שנה רקע אמנם הצבע הסגול זה צבע בולט אצלו ובגלל הרקע בקושי רואים את הניק תוציא את הסגולים האלה מהראש שלו תנסה להוסיף קצת ורוד אבל בכלללי חתימה חמודה 6/10 מצטער אחי
שיפור:
שים גם את הפיות שלו
******************************/index.php?...ction=register תירשמו כולם
Originally posted by Blaziken King@Jul 4 2007, 04:25 PM שים גם את הפיות שלו סליחה שאני מדמיין אבל זה לא נראה כמו ת"ב
חל שיפור ענק!!! 10/10
Originally posted by zuran@Jul 4 2007, 04:23 PM שיפור: סוף סוף שיפור אדיר!!! הרקע בוורוד וסגול מבליט את הניק והוא ברור יותר לעין אני רק חושב שהיית צריך לקחת תמונה שלו עם הכובע הוורד כל הכבוד אסף!! 9/10
Originally posted by zuran@Jul 4 2007, 04:30 PM סליחה שאני מדמיין אבל זה לא נראה כמו ת"ב כמו מה? וצריך את הפיות שלו כי הסידרה גם על הפיות שלו והם גם חברים לא?
היא לאימוץ ? כי אם כן , אז אפשר לאמץ ? 10\10 !!!
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
Originally posted by Diamond@Jul 7 2007, 04:33 PM היא לאימוץ ? כי אם כן , אז אפשר לאמץ ? 10\10 !!! תודה והיא לא לאימוץ בקרוב אני משנה כינויי לזה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום