Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 12 ראשוןראשון ... 89101112 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 174
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Jan 15 2009, 03:53 PM
    a.v.i.v -
    אתה מתקרב אל גלייסקור ואומר "הי גלייסקור, אתה נראה די חזק.. מה דעתך להצטרף לצוות שלי?",
    גלייסקור מסתכל עלייך במבט מאושר ומזנק במהירות לאחד הפוקדורים שלך
    תפסת גלייסקור! מה תעשה?
    אני אולך לחפש פוקימונים לאימון...
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

2. משתמש מנוסה
    ''עכשיו פיקאצ'ו!תפגע בו עם מהירות ומכת ברק בכל האזור@!!!!!!!!&#33 ;!!!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    yossi -
    "עכשיו פיקאצ'ו מתקפה מהירה ותשלח מכת ברק על הזירה" פיקאצ'ו רץ לכיוון אוניקס המשותק בשיא המהירות
    אוניקס לא מצליח לצאת מהשיתוק וחוטף חבטה אדירה מפיקאצ'ו ולפני שאוניקס מבין מה קורה פיקאצ'ו שולח מכת ברק אדירה על הזירה
    מכת הברק הורסת את הזירה ומעיפה שברי סלעים על אוניקס שמחסלים אותו פיקאצ'ו עלה שתי רמות ו20%!
    -סיבוב שלישי-
    "אוניקס תחזור! קרינידוס צא לשם!" רוראק מסיים לדבר ושולח את קרינידוס שמזנק לזירה ונראה זועם
    מה תעשה?

גיא 867 -
    "פיפלאפ התחמק והשתמש בקרן בועות!" פיפלאפ מתחמק מגלייגר בקלות ושולח קרן בועות עוצמתית שפוגעת ומפילה את גלייגר
    מה תעשה?

אורן -
    "עכשיו אייפום צוות כפול!" אייפום יוצר לעצמו כפילים שמקיפים את קרינידוס
    "קרינידוס להביור!" קרינידוס שולח מתקפת להביור אדירה שמחסלת את כל העתקים וגורמת לאייפום נזק רב
    מה תעשה?

yahav -
    "עכשיו קורפיש תישתמש בחפירה ותיתגנב מאחוריו ואז גלישה בכל הכוח" קורפיש מתחפר במהירות
    קרינידוס מבולבל ולא מבין מה קורה ולפתע משום מקום קורפיש מזנק מתוך האדמה עם מתקפת גלישה אדירה
    קורפיש פוגע בשיא העוצמה ומפיל את קרינידוס שמתעלף קורפיש עלה רמה ו40%!
    הקרב נגמר ורוראק מתקרב אלייך ואומר "מאמנים כמוך לא פוגשים כל יום... הנה התג שלך ושיהיה לך בהצלחה" קיבלת
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    אתה מחפש פוקימונים באיזור כדי להתאמן ולפתע אתה רואה פיקאצ'ו קטן שעומד באמצע היער
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Jan 15 2009, 07:35 PM
    yossi -
    "עכשיו פיקאצ'ו מתקפה מהירה ותשלח מכת ברק על הזירה" פיקאצ'ו רץ לכיוון אוניקס המשותק בשיא המהירות
    אוניקס לא מצליח לצאת מהשיתוק וחוטף חבטה אדירה מפיקאצ'ו ולפני שאוניקס מבין מה קורה פיקאצ'ו שולח מכת ברק אדירה על הזירה
    מכת הברק הורסת את הזירה ומעיפה שברי סלעים על אוניקס שמחסלים אותו פיקאצ'ו עלה שתי רמות ו20%!
    -סיבוב שלישי-
    "אוניקס תחזור! קרינידוס צא לשם!" רוראק מסיים לדבר ושולח את קרינידוס שמזנק לזירה ונראה זועם
    מה תעשה?

גיא 867 -
    "פיפלאפ התחמק והשתמש בקרן בועות!" פיפלאפ מתחמק מגלייגר בקלות ושולח קרן בועות עוצמתית שפוגעת ומפילה את גלייגר
    מה תעשה?

אורן -
    "עכשיו אייפום צוות כפול!" אייפום יוצר לעצמו כפילים שמקיפים את קרינידוס
    "קרינידוס להביור!" קרינידוס שולח מתקפת להביור אדירה שמחסלת את כל העתקים וגורמת לאייפום נזק רב
    מה תעשה?

yahav -
    "עכשיו קורפיש תישתמש בחפירה ותיתגנב מאחוריו ואז גלישה בכל הכוח" קורפיש מתחפר במהירות
    קרינידוס מבולבל ולא מבין מה קורה ולפתע משום מקום קורפיש מזנק מתוך האדמה עם מתקפת גלישה אדירה
    קורפיש פוגע בשיא העוצמה ומפיל את קרינידוס שמתעלף קורפיש עלה רמה ו40%!
    הקרב נגמר ורוראק מתקרב אלייך ואומר "מאמנים כמוך לא פוגשים כל יום... הנה התג שלך ושיהיה לך בהצלחה" קיבלת
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    אתה מחפש פוקימונים באיזור כדי להתאמן ולפתע אתה רואה פיקאצ'ו קטן שעומד באמצע היער
    מה תעשה?
    בודק אם הוא חי, אם כן - ניקור!
    <span style=\'font-family:Arial\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>לא היה, לא יהיה, ואין כמו פוקימון&#33;</span></span></span>

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>המצב שלי בליגת סינו:</span></span>

שם דמות:סלונק
    שם בפורום:גיא 867

פוקימונים:

שם:פיפלאפ
    רמה:7 60%
    מתקפות:ניקור,קרן בועות
    חפצים:תיק, מפה, פנס, מזון, תרופות, פוקאפון
    תגים:אין

5. משתמש מנוסה
    yossi -
    a.v.i.v -
    אתה מחפש פוקימונים באיזור כדי להתאמן ולפתע אתה רואה פיקאצ&#39;ו קטן שעומד באמצע היער
    מה תעשה?
    "צא צ&#39;ימצ&#39;אר&#33;"

"גיצים&#33;"
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

6. מורחקים
    yossi -
    "עכשיו פיקאצ&#39;ו מתקפה מהירה ותשלח מכת ברק על הזירה" פיקאצ&#39;ו רץ לכיוון אוניקס המשותק בשיא המהירות
    אוניקס לא מצליח לצאת מהשיתוק וחוטף חבטה אדירה מפיקאצ&#39;ו ולפני שאוניקס מבין מה קורה פיקאצ&#39;ו שולח מכת ברק אדירה על הזירה
    מכת הברק הורסת את הזירה ומעיפה שברי סלעים על אוניקס שמחסלים אותו פיקאצ&#39;ו עלה שתי רמות ו20%&#33;
    -סיבוב שלישי-
    "אוניקס תחזור&#33; קרינידוס צא לשם&#33;" רוראק מסיים לדבר ושולח את קרינידוס שמזנק לזירה ונראה זועם
    מה תעשה?

גיא 867 -
    "פיפלאפ התחמק והשתמש בקרן בועות&#33;" פיפלאפ מתחמק מגלייגר בקלות ושולח קרן בועות עוצמתית שפוגעת ומפילה את גלייגר
    מה תעשה?

אורן -
    "עכשיו אייפום צוות כפול&#33;" אייפום יוצר לעצמו כפילים שמקיפים את קרינידוס
    "קרינידוס להביור&#33;" קרינידוס שולח מתקפת להביור אדירה שמחסלת את כל העתקים וגורמת לאייפום נזק רב
    מה תעשה?

yahav -
    קורפיש פוגע בשיא העוצמה ומפיל את קרינידוס שמתעלף קורפיש עלה רמה ו40%&#33;
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    אתה מחפש פוקימונים באיזור כדי להתאמן ולפתע אתה רואה פיקאצ&#39;ו קטן שעומד באמצע היער
    מה תעשה?
    עכשיו אלך למרכז הפוקימונים ואלך לחפש פוקימונים

7. משתמש מנוסה
    &#39;&#39;פיקאצ&#39;ו, תשתמש במהירות ואז קפוץ למעלה עם מכת ברק&#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    אייפום אתה בסדר אם כן תעשה זריזות
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

9. משתמש מנוסה
    גיא 867 -
    "פיפלאפ ניקור&#33;" פיפלאפ פותח במתקפת ניקור אחרונה
    פיפלאפ פוגע אך לפתע משהו מוזר קורה וגלייגר מתחיל לזהור ושנייה אחרי זה נעמד מולך גלייסקור רב עוצמה שנראה תשוש לגמרי ומבצע חתך-אקס
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    "צ&#39;ימצ&#39;אר צא לשם, גיצים&#33;" אתה אומר ושולח את צ&#39;ימצ&#39;אר שמזנק מתוך הפוקדור עם מתקפת גיצים קטלנית
    מתקפת הגיצים מפתיעה את פיקאצ&#39;ו והוא סופג נזק גבוה אך מתאושש במהירות ורץ לכיוון שלך עם מתקפת מהירות
    מה תעשה?

yahav -
    אתה עובר במרכז הפוקימונים ולאחר מכן יוצא לדרך ומחפש פוקימונים ולפתע אתה מבחין במאמן פוקימונים בגילך עם טורטרה
    מה תעשה?

yossi -
    &#39;&#39;פיקאצ&#39;ו, תשתמש במהירות&#33;&#39;&#39; פיקאצ&#39;ו רץ לכיוון קרינידוס בשיא המהירות
    "קרינידוס השתמש בראשיית זן לפני שהוא פוגע&#33;" פיקאצ&#39;ו במרחק מילמטרים מקרינידוס ולפתע קרינידוס רץ לכיוונו עם ראשיית זן
    פיקאצ&#39;ו לא מסוגל להתחמק וחוטף מכה אדירה שמעלפת אותו פיקאצ&#39;ו עלה 60%&#33;
    -סיבוב רביעי-
    מה תעשה?

אורן -
    "אייפום אתה בסדר אם כן תעשה זריזות" אייפום מתאושש ומזנק לאוויר אך נראה שהוא לא עושה את מה שאמרת לו אלה מבצע מתקפה אחרת שנראית כמו אגרוף ממוקד&#33;
    קרינידוס מנסה להתחמק מהאגרוף הממוקד אך נכשל וחוטף נזק אדיר ונופל אייפום עלה שתי רמות ו30% ולמד אגרוף ממוקד&#33;
    הקרב נגמר ורוראק מתקרב אלייך ואומר "מאמנים כמוך לא פוגשים כל יום... הנה התג שלך ושיהיה לך בהצלחה" קיבלת את תג העופרת - &#33;

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Jan 16 2009, 08:18 AM
    גיא 867 -
    "פיפלאפ ניקור&#33;" פיפלאפ פותח במתקפת ניקור אחרונה
    פיפלאפ פוגע אך לפתע משהו מוזר קורה וגלייגר מתחיל לזהור ושנייה אחרי זה נעמד מולך גלייסקור רב עוצמה שנראה תשוש לגמרי ומבצע חתך-אקס
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    "צ&#39;ימצ&#39;אר צא לשם, גיצים&#33;" אתה אומר ושולח את צ&#39;ימצ&#39;אר שמזנק מתוך הפוקדור עם מתקפת גיצים קטלנית
    מתקפת הגיצים מפתיעה את פיקאצ&#39;ו והוא סופג נזק גבוה אך מתאושש במהירות ורץ לכיוון שלך עם מתקפת מהירות
    מה תעשה?

yahav -
    אתה עובר במרכז הפוקימונים ולאחר מכן יוצא לדרך ומחפש פוקימונים ולפתע אתה מבחין במאמן פוקימונים בגילך עם טורטרה
    מה תעשה?

yossi -
    &#39;&#39;פיקאצ&#39;ו, תשתמש במהירות&#33;&#39;&#39; פיקאצ&#39;ו רץ לכיוון קרינידוס בשיא המהירות
    "קרינידוס השתמש בראשיית זן לפני שהוא פוגע&#33;" פיקאצ&#39;ו במרחק מילמטרים מקרינידוס ולפתע קרינידוס רץ לכיוונו עם ראשיית זן
    פיקאצ&#39;ו לא מסוגל להתחמק וחוטף מכה אדירה שמעלפת אותו פיקאצ&#39;ו עלה 60%&#33;
    -סיבוב רביעי-
    מה תעשה?

אורן -
    "אייפום אתה בסדר אם כן תעשה זריזות" אייפום מתאושש ומזנק לאוויר אך נראה שהוא לא עושה את מה שאמרת לו אלה מבצע מתקפה אחרת שנראית כמו אגרוף ממוקד&#33;
    קרינידוס מנסה להתחמק מהאגרוף הממוקד אך נכשל וחוטף נזק אדיר ונופל אייפום עלה שתי רמות ו30% ולמד אגרוף ממוקד&#33;
    הקרב נגמר ורוראק מתקרב אלייך ואומר "מאמנים כמוך לא פוגשים כל יום... הנה התג שלך ושיהיה לך בהצלחה" קיבלת את תג העופרת - &#33;
    פיפלאפ תתחמק וחסל אותו סופית עם קרן בועות&#33;
    <span style=\'font-family:Arial\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>לא היה, לא יהיה, ואין כמו פוקימון&#33;</span></span></span>

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>המצב שלי בליגת סינו:</span></span>

פוקימונים:

11. משתמש מנוסה
    גיא 867 -
    "פיפלאפ תתחמק וחסל אותו סופית עם קרן בועות&#33;" פיפלאפ מתחמק מהמתקפה של גלייסקור ופותח במתקפת בועות
    גלייסקור מנסה להתחמק אך נכשל וחוטף את קרן הבועות שמעלפת אותו פיפלאפ עלה שתי רמות ו60%&#33;
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Jan 16 2009, 08:28 AM
    גיא 867 -
    "פיפלאפ תתחמק וחסל אותו סופית עם קרן בועות&#33;" פיפלאפ מתחמק מהמתקפה של גלייסקור ופותח במתקפת בועות
    גלייסקור מנסה להתחמק אך נכשל וחוטף את קרן הבועות שמעלפת אותו פיפלאפ עלה שתי רמות ו60%&#33;
    מה תעשה?
    אני אומר יש&#33; מכניס את פיפלאפ לפוכדור וממשיך בדרכי&#33;

פוקימונים:

13. משתמש מנוסה
    &#39;&#39;אוקיי, יפה.
    צא לשם, בויזל&#33;
    צא עם אקדח מים על קרינידוס&#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    יש אני ממשיך בדרכי
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Jan 16 2009, 08:18 AM
    a.v.i.v -
    מה תעשה?
    "אוקיי,צ&#39;ימצ&#39;אר תיתנגש בפיקצ&#39;ו עם גלגל להבה במלוא הכח&#33;"
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

עמוד 10 מתוך 12 ראשוןראשון ... 89101112 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •