Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 12 ראשוןראשון ... 9101112 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 174
  1. משתמש מנוסה
    גיא 867 -
    אתה ממשיך בדרך ולפתע אתה שומע את גלייסקור בוכה מאחורייך והוא מתחנן שתקח אותו ותהפוך לגלייסקור החזק ביותר,
    מה תעשה?

yossi -
    "צא לשם בויזל! השתמש באקדח מים על קרינידוס!" בויזל קופץ לזירה ושולח מתקפת אקדח מים אדירה על קרינידוס
    "קרינידוס זנק לאוויר והתחמק מזה!" קרינידוס מנסה להתחמק אך נכשל ונפגע חזק מאקדח המים שמעלף אותו בויזל עלה רמה ו70%!
    הקרב נגמר ורוראק מתקרב אלייך ואומר "מאמנים כמוך לא פוגשים כל יום... הנה התג שלך ושיהיה לך בהצלחה" קיבלת את תג העופרת - !

אורן -
    אתה ממשיך בדרכך ולפתע אתה מבחין בחבורת מאמנים צעירים באמצע הדרך
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    "אוקיי,צ'ימצ'אר תיתנגש בפיקצ'ו עם גלגל להבה במלוא הכח!" צ'ימצ'אר מסתכל עלייך ולא מבין על מה אתה מדבר שאתה אומר 'גלגל להבה' אך הוא מנסה לאלתר משהו כאשר הוא עוטף את עצמו בלהבות
    נראה שצ'ימצ'אר מצליח לבצע את מתקפת גלגל הלהבה והוא פוגע בפיקאצ'ו בחוזקה ומצליח לעלף אותו צ'ימצ'אר עלה רמה ו40% ולמד גלגל להבה!
    מה תעשה? *פעם הבאה תרשום מתקפות שיש לצ'ימצ'אר! ותבדוק אילו מתקפות יש לו בעמוד הראשון של המשחק!*

2. משתמש מנוסה
    שלום לכם קוראים לי טל מי אתם
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

3. משתמש מנוסה
    אורן -
    אתה מתקרב אליהם ואומר "שלום לכם קוראים לי טל, מי אתם?" ואחד הנערים מתקרב אלייך ואומר "השם שלי הוא אש ואלה דון וברוק, בבקשה תגיד לי שאתה מאמן פוקימונים אני פשוט מחפש קרב רציני עם מישהו.."
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    אני אכן מאמן אז אתה בא קרב
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

5. משתמש מנוסה
    &#39;&#39;תודה, להתראות.&#39;&#39;
    אני יוצא משם, והולך לכיוון מרכז הפוקימונים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Jan 16 2009, 10:15 AM
    a.v.i.v -
    "אוקיי,צ&#39;ימצ&#39;אר תיתנגש בפיקצ&#39;ו עם גלגל להבה במלוא הכח&#33;" צ&#39;ימצ&#39;אר מסתכל עלייך ולא מבין על מה אתה מדבר שאתה אומר &#39;גלגל להבה&#39; אך הוא מנסה לאלתר משהו כאשר הוא עוטף את עצמו בלהבות
    נראה שצ&#39;ימצ&#39;אר מצליח לבצע את מתקפת גלגל הלהבה והוא פוגע בפיקאצ&#39;ו בחוזקה ומצליח לעלף אותו צ&#39;ימצ&#39;אר עלה רמה ו40% ולמד גלגל להבה&#33;
    מה תעשה? *פעם הבאה תרשום מתקפות שיש לצ&#39;ימצ&#39;אר&#33; ותבדוק אילו מתקפות יש לו בעמוד הראשון של המשחק&#33;*
    (סליחה שחכתי...)

"כל הכבוד צ&#39;ימצ&#39;אר&#33; בוא נמשיך קדימה..."
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

7. משתמש מנוסה
    אורן -
    "בוא נעשה את זה, קרב של 3 על 3&#33; צ&#39;ימצ&#39;אר אני בוחר בך&#33;" הוא מסיים לדבר ושולח את צ&#39;ימצ&#39;אר שנראה מאושר להלחם
    מה תעשה?

yossi -
    אתה הולך למרכז הפוקימונים והחות ג&#39;וי מסיימת לטפל בפוקימונים שלך ושולחת אותך לדרכך,
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    "כל הכבוד צ&#39;ימצ&#39;אר&#33; בוא נמשיך קדימה..." אתה אומר וממשיך ללכת ולפתע אתה מבחין באלקיד עצבני באמצע הדרך
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    אני הולך לכיוון העיר השניה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Jan 16 2009, 10:15 AM
    גיא 867 -
    אתה ממשיך בדרך ולפתע אתה שומע את גלייסקור בוכה מאחורייך והוא מתחנן שתקח אותו ותהפוך לגלייסקור החזק ביותר,
    מה תעשה?

yossi -
    "צא לשם בויזל&#33; השתמש באקדח מים על קרינידוס&#33;" בויזל קופץ לזירה ושולח מתקפת אקדח מים אדירה על קרינידוס
    "קרינידוס זנק לאוויר והתחמק מזה&#33;" קרינידוס מנסה להתחמק אך נכשל ונפגע חזק מאקדח המים שמעלף אותו בויזל עלה רמה ו70%&#33;
    הקרב נגמר ורוראק מתקרב אלייך ואומר "מאמנים כמוך לא פוגשים כל יום... הנה התג שלך ושיהיה לך בהצלחה" קיבלת את תג העופרת - &#33;

אורן -
    אתה ממשיך בדרכך ולפתע אתה מבחין בחבורת מאמנים צעירים באמצע הדרך
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    "אוקיי,צ&#39;ימצ&#39;אר תיתנגש בפיקצ&#39;ו עם גלגל להבה במלוא הכח&#33;" צ&#39;ימצ&#39;אר מסתכל עלייך ולא מבין על מה אתה מדבר שאתה אומר &#39;גלגל להבה&#39; אך הוא מנסה לאלתר משהו כאשר הוא עוטף את עצמו בלהבות
    נראה שצ&#39;ימצ&#39;אר מצליח לבצע את מתקפת גלגל הלהבה והוא פוגע בפיקאצ&#39;ו בחוזקה ומצליח לעלף אותו צ&#39;ימצ&#39;אר עלה רמה ו40% ולמד גלגל להבה&#33;
    מה תעשה? *פעם הבאה תרשום מתקפות שיש לצ&#39;ימצ&#39;אר&#33; ותבדוק אילו מתקפות יש לו בעמוד הראשון של המשחק&#33;*
    אני מוציא פוקדור ולוכד אותו&#33;
    <span style=\'font-family:Arial\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>לא היה, לא יהיה, ואין כמו פוקימון&#33;</span></span></span>

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>המצב שלי בליגת סינו:</span></span>

שם דמות:סלונק
    שם בפורום:גיא 867

פוקימונים:

שם:פיפלאפ
    רמה:7 60%
    מתקפות:ניקור,קרן בועות
    חפצים:תיק, מפה, פנס, מזון, תרופות, פוקאפון
    תגים:אין

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Jan 16 2009, 10:52 AM
    a.v.i.v -
    "כל הכבוד צ&#39;ימצ&#39;אר&#33; בוא נמשיך קדימה..." אתה אומר וממשיך ללכת ולפתע אתה מבחין באלקיד עצבני באמצע הדרך
    מה תעשה?
    "היי, מה קרה אלקיד?"

"למה אתה עצבני?" אני שואל אותו...

"צ&#39;ימצ&#39;אר תנסה לדבר איתו ולהרגיע אותו."
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

11. משתמש מנוסה
    יפה אני אומר טוב צא אייפום תשתמש באגרוף ממוקד

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

12. מורחקים
    Originally posted by ART@Jan 16 2009, 08:18 AM
    גיא 867 -
    "פיפלאפ ניקור&#33;" פיפלאפ פותח במתקפת ניקור אחרונה
    פיפלאפ פוגע אך לפתע משהו מוזר קורה וגלייגר מתחיל לזהור ושנייה אחרי זה נעמד מולך גלייסקור רב עוצמה שנראה תשוש לגמרי ומבצע חתך-אקס
    מה תעשה?

a.v.i.v -
    "צ&#39;ימצ&#39;אר צא לשם, גיצים&#33;" אתה אומר ושולח את צ&#39;ימצ&#39;אר שמזנק מתוך הפוקדור עם מתקפת גיצים קטלנית
    מתקפת הגיצים מפתיעה את פיקאצ&#39;ו והוא סופג נזק גבוה אך מתאושש במהירות ורץ לכיוון שלך עם מתקפת מהירות
    מה תעשה?

yahav -
    אתה עובר במרכז הפוקימונים ולאחר מכן יוצא לדרך ומחפש פוקימונים ולפתע אתה מבחין במאמן פוקימונים בגילך עם טורטרה
    מה תעשה?

yossi -
    &#39;&#39;פיקאצ&#39;ו, תשתמש במהירות&#33;&#39;&#39; פיקאצ&#39;ו רץ לכיוון קרינידוס בשיא המהירות
    "קרינידוס השתמש בראשיית זן לפני שהוא פוגע&#33;" פיקאצ&#39;ו במרחק מילמטרים מקרינידוס ולפתע קרינידוס רץ לכיוונו עם ראשיית זן
    פיקאצ&#39;ו לא מסוגל להתחמק וחוטף מכה אדירה שמעלפת אותו פיקאצ&#39;ו עלה 60%&#33;
    -סיבוב רביעי-
    מה תעשה?

אורן -
    "אייפום אתה בסדר אם כן תעשה זריזות" אייפום מתאושש ומזנק לאוויר אך נראה שהוא לא עושה את מה שאמרת לו אלה מבצע מתקפה אחרת שנראית כמו אגרוף ממוקד&#33;
    קרינידוס מנסה להתחמק מהאגרוף הממוקד אך נכשל וחוטף נזק אדיר ונופל אייפום עלה שתי רמות ו30% ולמד אגרוף ממוקד&#33;
    הקרב נגמר ורוראק מתקרב אלייך ואומר "מאמנים כמוך לא פוגשים כל יום... הנה התג שלך ושיהיה לך בהצלחה" קיבלת את תג העופרת - &#33;
    שלום לך קוראים לי יהב מה קורה

13. משתמש מנוסה
    yossi -
    אתה הולך לכיוון העיר אטרנה ולפתע אתה שומע "פי.. פנפי&#33;" מאחורייך ואתה מסתובב ורואה מולך פנפי קטן

גיא 867 -
    "צא פוקדור&#33;" אתה אומר ומשליח את אחד הפוקדורים שלך על גלייסקור
    תפסת גלייסקור&#33; מה תעשה?

a.v.i.v -
    אתה מנסה לברר למה אלקיד עצבני ואתה שולח את צ&#39;ימצ&#39;אר שירגיע אותו אך נראה שאלקיד חושב שאתה רוצה לתקוף אותו והוא קופץ על צ&#39;ימצ&#39;אר עם אגרוף רעם מדהים
    מה תעשה?

אורן -
    "אייפום אני בוחר בך, השתמש באגרוף ממוקד&#33;" אייפום מזנק מהפוקדור עם אגרוף ממוקד
    "צ&#39;ימצ&#39;אר התחמק והשתמש בשריטה&#33;" צ&#39;ימצ&#39;אר מתחמק מהאגרוף הממוקד ופוגע באייפום עם שריטה
    מה תעשה?

yahav -
    אתה מתקרב אליו ואומר "שלום לך&#33; קוראים לי יהב, מה קורה?" והוא משיב "השם הוא פול והייתי מעדיף שתתעסק בעיניינים שלך הפוקימונים שלי באמצע אימון..",
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    &#39;&#39;איני צריך אותך&#39;&#39;
    ממשיך ללכת.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. מורחקים
    Originally posted by ART@Jan 16 2009, 12:49 PM
    yossi -
    אתה הולך לכיוון העיר אטרנה ולפתע אתה שומע "פי.. פנפי&#33;" מאחורייך ואתה מסתובב ורואה מולך פנפי קטן

גיא 867 -
    "צא פוקדור&#33;" אתה אומר ומשליח את אחד הפוקדורים שלך על גלייסקור
    תפסת גלייסקור&#33; מה תעשה?

a.v.i.v -
    אתה מנסה לברר למה אלקיד עצבני ואתה שולח את צ&#39;ימצ&#39;אר שירגיע אותו אך נראה שאלקיד חושב שאתה רוצה לתקוף אותו והוא קופץ על צ&#39;ימצ&#39;אר עם אגרוף רעם מדהים
    מה תעשה?

אורן -
    "אייפום אני בוחר בך, השתמש באגרוף ממוקד&#33;" אייפום מזנק מהפוקדור עם אגרוף ממוקד
    "צ&#39;ימצ&#39;אר התחמק והשתמש בשריטה&#33;" צ&#39;ימצ&#39;אר מתחמק מהאגרוף הממוקד ופוגע באייפום עם שריטה
    מה תעשה?

yahav -
    אתה מתקרב אליו ואומר "שלום לך&#33; קוראים לי יהב, מה קורה?" והוא משיב "השם הוא פול והייתי מעדיף שתתעסק בעיניינים שלך הפוקימונים שלי באמצע אימון..",
    מה תעשה?
    תרגיע קצת אה?&#33;
    אתה רוצה אולי שנערוך קרב של 4 על 4 ?

עמוד 11 מתוך 12 ראשוןראשון ... 9101112 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •