Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 18 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 264
  1. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Pokemon~The Way of Gym Leaders

-נוספו שלושה מקומות נוספים!

פתח הדבר-
    המשחק הזה הוא אינו המשחק הראשון שלי וגם לא האחרון.
    זהו כבר המשחק השלישי שלי בפורום (אם איננו מחשיבים את פוקימון האוון שבו ניהלתי החל מאמצע המשחק) אך אין זה המשחק השלישי שלי בכללי.
    זה אינו עוד סתם משחק, זהו משחק יותר מקורי ולא איזה משחק מטופש שאתה "יוצא למסע לאסוף תגים ולהיות מאסטר פוקימון" אלה משחק של "אתה מנהיג מכון שמנהל את חייו ובמקביל נלחם נגד מאמנים שחומדים את תג המכון שלך".
    אין משחק שלי שלא נכשל- אני מודה. הראשון נסגר ע"י בגלל חוסר רעיון להמשך ואילו השני נסגר בגלל אי פעילות שלכם- השחקנים.
    אני מקווה שהפעם המשחק יצליח ושגם אם לא נגמור אותו זה לא יהיה בגלל אחת מהסיבות הנ"ל או דומות להן.

העלילה-

*העלילה בלשון זכר אך מיועדת לשני המינים

זהו בוקר אביבי שטוף שמש, כמה פידג'ים מתעופפים בשמיים ואז נשמע צופר מבחוץ.
    אתם יורדים מהר ורואים שהדואר הגיע, אביכם עמד בחוץ וקרא איזה מכתב "שיהיה לך יום נעים" אומר הדוור לאביכם אך הוא אינו עונה שכן הוא שקוע במכתב.
    "אבא, מה היה כתוב במכתב הזה?" אתם שואלים את אביכם.
    "טוב אתה יודעים שאני מנהיג המכון של העיר נכון?" אומר לכם אביכם.
    "ברור" אתם אומרים "ובכן, המועצה רוצה שאני אפנה את מקומי למנהיג חדש, ואם אני לא אמצא מנהיג חדש למכון תוך יומיים הם יביאו מנהיג מכון משלהם, השאלה היא מאיפה אני אמצא מנהיג מכון חדש?"
    "תן לי אבא" אתם אומרים לו "אני רוצה להיות המנהיג, בבקשה תתן לי!" "ובכן, לי אין שום בעיה עם זה אבל בשביל להיות מנהיג מכון טוב עליך להתאמן הרבה- אני מוכן להלחם מולך אחרי שתתאמן קצת עם הפוקימונים שלך- זה מקובל עליך?"
    "כן אבא, אתה תראה- אני עוד אהיה מנהיג המכון הבא!"

החוקים
    1. כל חוקי הפורום הגלובאלים חלים במשחק זה
    2. כל חוקי פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' חלים גם במשחק זה
    3. אינני מתחייב לקבל כל אחד ואחד.
    4. חובה לצטט את המשך שלי.
    5. יש למלאות את תופס ההרשמה לפי ההסבר.
    6. שחקן מחויב להגיב לפחות פעם בארבעה ימים, למרות זאת אם הפעילות שלו תהיה נמוכה מדי אף על פי שהוא מגיב פעם בארבעה ימים הוא גם יסולק מן המשחק.
    7. קיטורים בנוסח "שכחת אותי" וכדומה אינם יתקבלו בעין יפה.
    8. להינות, מי שלא נהנה מסולק מן המשחק במיידי >=0

איוונטים-
    ~השחקן הראשון שיביס את אביו ויהיה מנהיג המכון החדש כל פוקימון שלו יקבל TM מסוג המכון שלו לבחירתו (והוא יוכל ללמד אותו את הפוקימון שלו)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

2. מִיסְטֵר פִיזַָה
    תופס ההרשמה-

שם מלא: מומלץ יפני, שם מלא, לא ישראלי.
    אופי: שלושה טובים ושלושה רעים מינימום.
    תמונה: תמונה מאנימה, לא ספרייט. ולא מהאנימה של פוקימון!
    רקע: הרקע לא חייב להיות ארוך ומפורט אבל שתי שורות מינימום. ככל שהרקע יותר ארוך ויצירתי עולים הסיכווים להתקבל למשחק. שתי שורות שלמות!
    סוג המכון: מהו סוג המכון שיהיה לכם?
    פוקימונים: תבחרו שני פוקימונים מסוג המכון שלכם, הם יכולים להיות כל פוקימון בתנאי שלפחות לאחד מהם יש שני התפתחויות, הם בהתפתחות ראשונה והם לא אגדיים או נדירים מדי. ולא פוקימונים מההתחלתיים במשחקים!
    בקשות וחתולות: יש לכם בקשה כלשהי? פוקימון לתפיסה או כל בקשה אחרת? תכתבו כאן ואולי תקבלו.

את תופס ההרשמה מעתיקים אך ורק מפה-
    קוד:
    [B]שם מלא:
    תמונה:
    רקע:
    סוג המכון:
    פוקימונים:
    בקשות ופיצות:[/B]
    מתקפות חדשות-
    מדי פעם תגלו מתקפות חדשות של פוקימונים, אולי אף תמציאו כמה משלכן(על ידי חשיבה איך להשתמש בזה).
    לעיתים תוכלו להפוך טקטיקות יחודיות למתקפות.
    אך רוב המתקפות החדשות יהיו כאלו שאני אמציא, בין כך וכך המתקפות יוסברו פה.
    מתקפות מיוחדות יסומנו בכוכבית במקרה ולאחד הפוקימונים שלכם יש אחת.

הערה: בקרבות תוכלו להשתמש אך ורק מפוקימונים מסוג המכון שלכם, אלא אם הפוקימון המדובר יודע שלוש או יותר מתקפות מהסוג של המכון.
    לדוגמא ריידון אינו פוקימון מסוג קרח אבל הוא יודע קרן קרח, מפולת ובליזארד כך שניתן להשתמש בו במכון מסוג קרח.

ההתחלה-
    את/ה עומד/ת מול איזור האימונים של העיר.
    את/ה מחזיק/ה בידיך את שני הפוקימונים שלך.
    רעד קל משתלט עליך אבל את/ה מתגבר/ת וצועדת לתוך איזור האימונים.
    מה תעשה/י?
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    רשומים

1.שם מלא: היקארי מצומוטו
    אופי: מתחשבת , חזקה , לא מוותרת , מתרגזת בקלות,שונאת להפסיד,שונאת לשקר\שקרנים
    תמונה:http://www.upit.ws/uploads/6eb0ce862abf9.bmp
    רקע:אנחה עולה בליבה של היקארי בכל פעם שהיא מסתכלת על תמונת אימה (ז"ל) מחייכת את חיוכה השובב והמחמם . היקארי מסתכלת בתמונה בכל פעם שחלק מליבה נזכר במקרה הנורא והאיום שקרה 10 שנים לפני , בעודה בת 5 . הנער האלמוני פסע קדימה על תוך התצוגה של אמה המתאמת של היקארי . בתצוגה אמה של היקארי הציגה את הלבוש החדש לפוקימונים - גם נוח ומתגמש לכל מתקפה כלשהיא וגם נראה טוב . הקהל הריעה וקרא בקול חוץ מאדם אחד שישב בשורה האחרונה . היקארי ישבה כהרגלה בשורה הראשונה באולם הגדול וחייכה לאמה בכל פעם שקלטה את מבטה . אך לפתע דבר מה נוצץ הפתיע מהשורה האחרונה , אותו הנער , יריה אחת , זה מה שהיה צריך . המטורף שברח מההסגר בא לנקום את נקמתו בגראווליטים שהסגירו אותו וניסה לירות בפוקימון המופתע והמפוחד אך אימה של היקארי זריזה ממה שחושבים והדפה את הכדור - בעזרת גופה . שלושה ימים שכבה בבית החולים מאושפזת והיקארי לידה לא ממצמצת לרגע שמע אימה תתאושש . אך למחרת בבוקר לא יכלה עוד ומתה . לפני מותה אמרה להיקארי :
    היקארי ביתי, תבטיחי לי שתטפלי יפה בגראווליט . ולפתע חייכה ואמרה אבל תטפלי גם באבא טוב ?
    היקארי הינהנה בבכי ולא הפסיקה לבכות ורק מכשיר קוצב הלב מצפצף להפסקת הפיעמות . זהו . הכל נגמר .
    גראווליט מת שלושה ימים אחריה מגעגוע וללא אכילה או שתיה והיקארי הייתה שבורה מתמיד . אביה של היקארי הצליח לעודדד אותה ואמר לה שבעוד 5 שנים תוכל להיות מתאמת ולגרום לאימה גאווה שם למעלה אך היא אמרה שהיא רוצה להיות מאמנת מכון נהדרת כמו אביה מאותו היות הפסיקה להיות עצובה כדי לחכות ליום בו תקבל גראווליט מו של אימה .
    סוג המכון:אש !
    פוקימונים: ; ;
    מתקפות גראווליט-נשיכה, שאגה, גחלת, יד עוזרת, גלגל להבה.
    מתקפות פוניטה-דחיפה, נהמה, הצלפת זנב, גחלת, דריכה (סטאמפ)
    מתקפות מגבי(נקבה)-עשן, מבט, גחלת, מסך עשן, התקפת התעלפות, סיחרור אש, קרן בלבול, אגרוף אש.
    בקשות ופיצות: פיצה עם זיתים =) סתם ...

2.שם מלא: מינורו יאנג (Minoru Yung)
    אופי: שאפתן מאוד, טוב לב, אסטרטגי, מתעצבן בקלות, עצלן, עקשן
    תמונה:
    רקע: מינורו תמיד אהב את פוקימוני המתכת. פעם, הוא ראה בחדשות שמאובן, שכמה מדענים מכרו למוזיאון נגנב על-ידי מספר שודדים. מינורו יצא לטייל בחוץ כשלפתע הוא רואה 2 אנשים הולכים אם עגלה גדולה שמכוסה בסדין עבה. הם ממשיכים ללכת והסדין נופל, מינורו רואה את המאובן בתוך העגלה, הם שמו לב אליו ואחד מהם התחיל לרוץ לעברו. מינורו ניסה ליברוח אבל הוא לא הצליח והאיש תפס אותו. האיש אמר למינורו לקחת את המאובן ולהחביא אותו עד שהם יחזרו לקחת אותו! למינורו לא הייתה ברירה אחרת, הוא לקח את המאובן והלך לביתו. הוא חפר בור עמוק וזרק לשם את המאובן ומילה את הבור. לאחר שנתיים המשטרה עדיין לא גילתה את המאובן והגנבים עדיין לא באו לקחת אותו. פיתאום מגיעה אליו מדען אחד שמציא לו הצעה; אם יש לו מאובן כלשהוא, הוא יחזיר אותו לחיים בתמורה שהוא יכול יהיה לחקור את הפוקימון שיצא ממנו. מינורו ניזכר במאובן שהחביא, הוא הביא אותו למדען. רק לאחר שנה הוא החזיר למינורו את הפוקימון! הפוקימון היה שילדון! מינורו שמח כל-כך ואם זאת פחד שהגנבים יגלו זאת...
    סוג המכון: מתכת
    פוקימונים: ;
    מתקפות שילדון-דחיפה, שמירה, התגרות, צליל מתכתי, הפלה, מגן ברזל, יהירות, כוח עתיק.
    מתקפות מגמנייט-צליל מתכתי, דחיפה, הלם חשמלי, סופרסוניק, סוניקבום, גל רעם, ניצוצות, להינעל על, פצצת מגנט.
    בקשות ופיצות: ליתפוס ברונזור (Bronzor)וארון (aron) ושהגנבים (מהרקע) יבואו למכון לדרוש את המאובן

3.שם מלא: היאשי ססומי
    אופי: אמיץ, רחמן, נחוש, רעים: עקשן, שחצן, פזיז
    תמונה:
    רקע:היאשי נולד למשפחה שזכתה בהמון פרסים בליגות, אימו הייתה מתאמת מצויינת, ואביו זכה בליגה קנטו וג'וטו, ביום ההולדת ה12 שלו, אביו עשה לו הפתעה, והביא לו את ג'יודוד ואוניקס, מאז ומתמיד היאשי אהב פוקימוני אבן, אך ההפתעה לא נגמרה, כאשר אביו נתן לו לנהל מכון משל עצמו, מכון האבן, להיאשי היה כובע אדום, סוודר כחולה וג'ינס כחול, עיניו היו חומות.
    כאשר הוא קיבל את המכון, הוא נורא שמח, והבטיח לעצמו, שהוא יהיה מאסטר פוקימונים עם פוקימוני אבן, וישיג את הפוקימונים החזקים ביותר מסוג אבן.
    סוג המכון: אבן
    פוקימונים: ;
    מתקפות ג'יאודוד-דחיפה, סליל הגנה, ספורט בוץ, הברקת אבן, זריקת אבנים, זעזוע, פיצוץ, גילגול, התפוצצות אבן.
    מתקפות אוניקס-ספורט בוץ, דחיפה, התקשחות, קשירה, צווחה, זריקת אבנים, זעם, קבר אבנים, סופת חול, הטחה, הברקת אבן.
    בקשות ופיצות: לתפוס פוקימוני אבן חזקים

ניתן להגיב!
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

4. Retired
    שם: Ashar
    שם מלא: ראיינקו ז'ארמיל
    אופי: טובים : נחמד , אוהב לעזור , חכם רעים : שחצן , שונא להפסיד , אקשן
    תמונה:
    רקע: ראיינקו ז'ארמיל היה בן 12 ילד שאהב לצפות בקרבות בטלויזיה , אך תמיד חלם להפוך להיות מנהל מכון! אבל הוריו לא הרשו לו הם אמרו לו שהוא צעיר מדי! , ראיינקו חיכה לרגע הזה שנתיים הוכיח שהוא מוכן לצאת כדי לאמן פוקיומנים שהוא אוהב אותם ושהפוקימונים יאהבו אותו לא ויתר עד שהוריו יסכימו ! ושסוף סוף זה ניתן לו להיות מנהל מכון! והחלום שלו התגשם : " מהיום אני יהיה המנהל המכון הכי טוב בעולם! מנהל מכון המים "
    סוג המכון: מים
    פוקימונים: מאדקיפ וטנטקול
    בקשות ופיצות:להתקבל! אני יודע שבמשחק הקודם שלך לא הייתי פעיל ! אך הפעם אני מבטיח לבגיב כמה שיותר
    פרישה

5. מורחקים
    שם מלא: ג'וני אובג'קשיין
    אופי: חכם, אסטרטגי, ומתחשב... שונא להפסיד, חסר סבלנות, פיוז קצר.
    תמונה:
    רקע: ליהב יש 2 אחים שרצה להראות להם שהוא יותא טוב מהם ומתאים יותר לאימון המכון
    וכך יצא במסע שלו.
    סוג המכון: עשב
    פוקימונים: טרטויג, בלבאזור
    בקשות וחתולות: אין

6. משתמש מנוסה
    שם: מור
    שם מלא: דניס הרינגטון
    אופי: 1. קשוב 2. נחמד 3. בעל ראיה חדה 4. עקשן 5. תוקפני (בקרבות) 6. עצבני לעיתים קרובות
    תמונה
    רקע: דניס בא ממשפחה של מאמני מכון, אימו הייתה מנהיגת מכון במשך 3 שנים רצופים, אבל בתחילת הרביעית נפטרה. אביו של דניס החליף אותה במשך מספר שנים וכעת עליו לפרוש! דניס רוצה מאד לקבל את ההנהגה על המכון לכן עליו לצאת למסע! כמו כל מאמן דניס מאד רוצה להיות אלוף הליגה!!! אחותו של דניס רוצה גם היא לצאת יחד עם דניס למסע כדי להכיר פוקימונים חדשים! דניס מעריץ שרוף של הפוקימון גיבל וחולם לקבל אחד במטרה לפתח אותו לגארצ'ומפ! דניס שואף להיות מנהיג המכון הכי טוב בעולם ולהוכיח שהוא היורש של אימו ולא דנה. דנה חושבת שהמסע יחבר בינה לבין דניס לכן היא יוצאת עם דניס. דניס סירב לכך שהיא תצא איתו
    סוג המכון: אדמה
    פוקימונים: גיבל וג'יודוד
    בקשות ופיצות:
    להרשם! להנות! ולקבל שותף!
    חזרתי!!

7. משתמש מנוסה
    שם מלא:ג'וקר ריידר
    אופי:חכם,מהיר,אסטרטגי,אוהב לעזור,ביטחון עצמי מופרז,עקשן,חסר סבלנות,שונא להפסיד
    תמונה:
    רקע:ג'וקר פעם ראה בטלוויזיה קרב מכון מאוד מותח....זה היה הדבר הכי מדהים שהוא ראה בחיים שלו ומאז הוא חשב לעצמו שהוא רוצה גם להנהיג מכון!ואף אחד לא יכול לעצור אותו!הוא רוצה להיות מנהיג המכון הטוב ביותר בעולם.ג'וקר תמיד אהב את הסוג:רוח רפאים והחליט שזה הסוג שהוא רוצה שיהיה למכון שלו!
    סוג המכון:רוח רפאים
    פוקימונים:גאסטלי,דוסקול
    בקשות ופיצות:
    להתקבל
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

8. משתמש מנוסה
    [B]שם מלא: היקארי מצומוטו
    אופי: מתחשבת , חזקה , לא מוותרת , מתרגזת בקלות,שונאת להפסיד,שונאת לשקר\שקרנים
    תמונה:http://www.upit.ws/uploads/6eb0ce862abf9.bmp
    רקע:כמובן , כמו אביה , אהבת פוקימוני אש ופוקימונים בכלל עוברת בדם . עוד מגיל צעיר שיחקה עם פוקימוני האש של אביה ואהבה את צ'אריזארד שהטיס אותה מקצה הגינה לקצה האחר, ולכן איתו שיחקה לרוב. בגיל חמש כאשר ראתה את אביה מנצח ילד עפ"י שהיו לו פוקימוני מים הבינה כי גם היא רוצה להיות כמוהו והבינה שזאת ההזדמנות .
    סוג המכון:אש !
    פוקימונים: צ'ארמנדר, סינדקוויל ,
    בקשות ופיצות: פיצה עם זיתים =) סתם ...

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

שם מלא:ראין סילבר
    אופי:חכם,אסטרטגי,שנון,רגיש,ג'נטלמן,שונא להפסיד,קנאי,עצלן.
    תמונה:
    רקע:ראין תמיד אהב פוקימוני חשמל.למרות שהמכון של אביו היה של פוקימוני מים,פוקימוני חשמל תמיד היו בעדיפות ראשונה אצלו.בעבר,ראין הסתובב רבות ליד ביצות,ופעם אחת הוא גילה צ'ינצ'ו() קטן באגם.הצינצ'ו שחה בעדינות כאשר לפתע תקף אותו גרידוס ענק.הצ'ינצו קפץ מחוץ למים וניסה לברוח,אך הגרידוס קפץ מעליו ועמד מולו.הגרידוס עמד להשתמש במשאבת הידרו,וניסה לפגוע בצ'ינצ'ו.ראין לא חשב פעמים וקפץ,והציל את הצ'ינצ'ו.הם התחבאו בעצים שליד,וחיכו עד שהגרידוס יחזור למים.הגרידוס קפץ חזרה למים,וראין לקח את הצ'ינצ'ו ואמץ אותו וגדל אותו,וכך הוא התפתח ללנטורן().ראין שיחרר אותו בסופו של דבר בידיעה שהואעושה את הדבר הנכון.הלנטורן שחה לתוך הנהר ונעלם באופק.מאז ראין מאמן פוקימוני חשמל רבים.
    סוג המכון:חשמל
    פוקימונים:פיקצ'ו(),שינקס()
    בקשות ופיצות:
    פיצה גדולה אחת,עם זייתים,טונה וללא גבינה.ולתפוס אלקטריק ולפתח את פיצ'ו לראייצ'ו

10. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ראיינקו-
    טוב, אני מוכן לתת לך עוד הזדמנות.
    אתה רשום והצבע שלך יהיה כחול רק שכחתי להגיד שאני גם לא רוצה שהפוקימונים יהיו מההתחלתיים הרגילים.

יהב-
    מצטער, אינך רשום.
    הרקע אינו טוב כלל וכלל.
    לא העתקת מהקוד.
    ובכלל לא רשום.
    מצטער, אני גם לא נותן לך הזדמנות שנייה.

דניס-
    הכל טוב אצלך חוץ מהספרייט, תחפש משהו של אנימה.
    ואולי לא הבנתם- אתם לא יוצאים למסע פוקימונים אתם רק מתאמנים כדי להביס את אביכם כדי להראות שאתם מספיק טובים לנהל את המכון בעצמכם.

ג'וקר-
    מצטער, אבל במשחק הקודם לא ממש התרשמתי ממך.
    אני לא בטוח שאתה מספיק טוב בשביל המשחק הזה.

היקארי-
    (אני חשבתי שאת בן, או שאתה באמת בן? 0O)
    הכל בסדר אצלך אבל תראה/י מה כתבתי לראיינקו ותתקן/י.
    גם הייתי מעדיף רקע קצת יותר מושקע.
    אבל חוץ מזה הכל בסדר =]

ראין-
    אצלך הכל טוב, עוד הפעם הייתי מעדיף שיהיה תמונה של אנימה.
    ולא הבנתי, יש לך פיצ'ו פיקאצ'ו או ריצ'ו -.-
    בכל אופן אתה יכול רק את פיצ'ו אז אם אתה רוצה אתה יכול גם לשנות אותו לפוקימון אחר.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pizza-Kon@Dec 22 2008, 07:59 PM
    .

היקארי-
    אבל חוץ מזה הכל בסדר =]
    אני בת !למה חושבים שאני בן ?!
    -----------------------------------------------
    באסה .. טוב נו ...
    אז הפוקימונים שאני רוצה הם :
    גרוולאיט , פוניטה (עם היא נדירה מדי אז וולפיקס )

רקע חדש :
    אנחה עולה בליבה של היקארי בכל פעם שהיא מסתכלת על תמונת אימה (ז"ל) מחייכת את חיוכה השובב והמחמם . היקארי מסתכלת בתמונה בכל פעם שחלק מליבה נזכר במקרה הנורא והאיום שקרה 10 שנים לפני , בעודה בת 5 . הנער האלמוני פסע קדימה על תוך התצוגה של אמה המתאמת של היקארי . בתצוגה אמה של היקארי הציגה את הלבוש החדש לפוקימונים - גם נוח ומתגמש לכל מתקפה כלשהיא וגם נראה טוב . הקהל הריעה וקרא בקול חוץ מאדם אחד שישב בשורה האחרונה . היקארי ישבה כהרגלה בשורה הראשונה באולם הגדול וחייכה לאמה בכל פעם שקלטה את מבטה . אך לפתע דבר מה נוצץ הפתיע מהשורה האחרונה , אותו הנער , יריה אחת , זה מה שהיה צריך . המטורף שברח מההסגר בא לנקום את נקמתו בגראווליטים שהסגירו אותו וניסה לירות בפוקימון המופתע והמפוחד אך אימה של היקארי זריזה ממה שחושבים והדפה את הכדור - בעזרת גופה . שלושה ימים שכבה בבית החולים מאושפזת והיקארי לידה לא ממצמצת לרגע שמע אימה תתאושש . אך למחרת בבוקר לא יכלה עוד ומתה . לפני מותה אמרה להיקארי :
    היקארי ביתי, תבטיחי לי שתטפלי יפה בגראווליט . ולפתע חייכה ואמרה אבל תטפלי גם באבא טוב ?
    היקארי הינהנה בבכי ולא הפסיקה לבכות ורק מכשיר קוצב הלב מצפצף להפסקת הפיעמות . זהו . הכל נגמר .
    גראווליט מת שלושה ימים אחריה מגעגוע וללא אכילה או שתיה והיקארי הייתה שבורה מתמיד . אביה של היקארי הצליח לעודדד אותה ואמר לה שבעוד 5 שנים תוכל להיות מתאמת ולגרום לאימה גאווה שם למעלה אך היא אמרה שהיא רוצה להיות מאמנת מכון נהדרת כמו אביה מאותו היות הפסיקה להיות עצובה כדי לחכות ליום בו תקבל גראווליט מו של אימה .

על תגיד לי שזו לא השקעה ! לקח לי המון זמן ! תקרא בעיון !

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

12. Retired
    שם: Ashar
    Originally posted by Pizza-Kon@Dec 22 2008, 06:50 PM

ההתחלה-
    את/ה עומד/ת מול איזור האימונים של העיר.
    את/ה מחזיק/ה בידיך את שני הפוקימונים שלך.
    רעד קל משתלט עליך אבל את/ה מתגבר/ת וצועדת לתוך איזור האימונים.
    מה תעשה/י?
    אני ינסה להשתלט על עצמי והכנס כשאני הכי רגוע שיש! , ולתת את כל מה שאני והפוקימונים שלי יכולים
    פרישה

13. משתמש מנוסה
    ראיינקו-
    טוב, אני מוכן לתת לך עוד הזדמנות.
    אתה רשום והצבע שלך יהיה כחול רק שכחתי להגיד שאני גם לא רוצה שהפוקימונים יהיו מההתחלתיים הרגילים.

יהב-
    מצטער, אינך רשום.
    הרקע אינו טוב כלל וכלל.
    לא העתקת מהקוד.
    ובכלל לא רשום.
    מצטער, אני גם לא נותן לך הזדמנות שנייה.

דניס-
    הכל טוב אצלך חוץ מהספרייט, תחפש משהו של אנימה.
    ואולי לא הבנתם- אתם לא יוצאים למסע פוקימונים אתם רק מתאמנים כדי להביס את אביכם כדי להראות שאתם מספיק טובים לנהל את המכון בעצמכם.

ג'וקר-
    מצטער, אבל במשחק הקודם לא ממש התרשמתי ממך.
    אני לא בטוח שאתה מספיק טוב בשביל המשחק הזה.

היקארי-
    אבל חוץ מזה הכל בסדר =]

ראין-
    בכל אופן אתה יכול רק את פיצ'ו אז אם אתה רוצה אתה יכול גם לשנות אותו לפוקימון אחר.
    בבקשה קבל אותי למשחק :o :o אני יודע שבמשחק הקודם לא הייתי פעיל אבל הפעם אני מבטיח שאני יתעדכן כל פעם...בבקשה... :o
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

14. משתמש מנוסה
    שם מלא:טייסון ריס
    אופי:אדיש, חכם, רגוע, פזיז, עקשן, לא יודע להפסיד
    תמונה:
    רקע:טייסון מאמין בעצמו וחלם תמיד ללכת בדרך אביו ולרשת את המכון, הוא הבטיח לעצמו שיהיה מאמן נהדר,
    המשפחה שלו אינה משפחה עשירה ויש לו שתי אחיות קטנות שחולמות להיות מתאמות פוקימונים,
    אימו יצאה למסע כאשר היה בן תשע ומעולם לא חזרה היא אמרה שהיא מחפשת הרתפקאות אך טייסון מעולם לא קיבל את זה והבטיח לעצמו להשאר קרוב למשפחה,
    ולעזור לאביו עם המכון ואחיותיו ככל שיוכל וכעת הוא ינסה להוכיח שהוא מסוגל להפוך למאמן גדול לאביו ולהשאר קרוב למשפחה ולהגן על הנכס של המשפחה.
    סוג המכון:לחימה
    פוקימונים:שרומיש(מתפתח לברלום שהוא פוקימון לחימה) מקואיטה
    בקשות ופיצות:לתפוס טורצ'יק

ראין-
    יש לי פיצ'ו,סליחה על התמונה...
    ואם אתה רוצה שאני אביא תמונה מהאנימה אני אערוך,אבל אישית אני שונא תמונות מהאנימה...

עמוד 1 מתוך 18 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •