עכשיו תיגמור אותו בעלי תער
קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!!!!
עוד קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!
עוד ועוד ועוד קרדיטים ענקיים ל-garchomp chan!!!!!!
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!garchomp chan!</span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!!אתה המלך!!</span></span>
אקח אותו ואלך לחפש לי פוקיימונים
גריין:רשום תגיב להתחלה
יהב:אתה מוציא את הפוכדור פוכדור צא אתה אומר ואז אתה שומע טרררררר תפסתה פינסר
מה תעשה?
"יש שם מישהו? באתי בשביל הפוקימון הראשון שלי." אני אומר בקול.Originally posted by אורן@Jan 10 2009, 09:22 PM
התחלה:
אתם יוצאים לכיוון המעבדה של פרופסור אוק בהתרגשות אתם כב רוצים להגיע לשם אתם בפתח המעבדה מה תעשו?
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!garchomp chan!</span>
"וואו, רעם ! אני רואה שהוא פוקימון חזק .. אני אנסה להחליש אותו ואז ללכוד אותו !Originally posted by אורן@Jan 23 2009, 06:46 PM
טום:אתה מוציא את טריקו והוא בא אילו בדחיפה אבל אלקיד עושה עליו רעם
מה תעשה?
טריקו תקפוץ באוויר ותתחמק ותעשה לו עלי תער ! "
גריין:אני מאחרוך אומר הפרופסור ואז אתה רואה אותו איזה פוקימון תיקח הוא שואל אותך מה תעשה?
טום:אתה עושה עלי תער ואז אתה רואה שהוא עושה אגרוף חשמל
מה תעשה?
" טריקו, תתחמק מהאגרוף ותעשה לו מאחור זנב ברזל, עכשיו ! "טום:אתה עושה עלי תער ואז אתה רואה שהוא עושה אגרוף חשמל
מה תעשה?
"הו... לא ראיתי אותך. אני חושב שאבחר בטוטודיל!" אני אומר.Originally posted by אורן@Jan 23 2009, 08:08 PM
גריין:אני מאחרוך אומר הפרופסור ואז אתה רואה אותו איזה פוקימון תיקח הוא שואל אותך מה תעשה?
טום:אתה עושה זנב ברזל והוא עושה אגרוף ממוקד ושניכם עפים
מה תעשה?
גריין:שניכים נכנסים פנימה והוא מביא לך את טוטודייל ו5 פוכדורים פוקדע וטלפון בטלפון יש לך בינתיים אותו ואת אמא שלך מה אתה יוצא החוצה
מה תעשה?
אני הולך לחפש פוקימונים.Originally posted by אורן@Jan 23 2009, 08:12 PM
גריין:שניכים נכנסים פנימה והוא מביא לך את טוטודייל ו5 פוכדורים פוקדע וטלפון בטלפון יש לך בינתיים אותו ואת אמא שלך מה אתה יוצא החוצה
מה תעשה?
"טריקו, אל תוותר, אני רוצה שתרוץ אליו כאילו אתה מבצע דחיפה אבל אחרי ההתקפה שלו תקפוץ באוויר ותתן לו עלי תער בכל הכוח שלך ! "
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)