אך ורק תגובות על מה שקרה בפרק ועל התרגום[אל תעירו לי על זה שלא תירגמתי משפטים ביפנית כי אני לא יודע יפנית ואלו גם ככה דברים כמו "טרח" וכאלו]
לא בטוח מתי יתפרסם הפרק הבא.
תודה, הסוף גורם לך לרצות לקרוא את הפרק הבא או שלא?(חשוב לי לדעת את האמת)Originally posted by TickTak@Jan 12 2009, 11:13 PM
Nושקע אחושילינג!!!
קראתי ממש יפה!!
לא שאני כתבתי את העלילה וציירתי אבל בכל זאת..
אגב אני חושב שאתה טועה, איך אפשר להשוות עלילה של אנימה שבה אתה צופה בכל כך הרבה פרקים בדמות, כשהצוות שלה מתחזק והאישיות שלה משתנה, העלילה של המנגה שבה הדמות ישר מתחילה עם 70 פוקימונים כשכולם מהתפתחות שנייה ומעלה...
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כן אבל זו לא הנקודה, העלילה של האנימה כל הזמן חוזרת על עצמה:Originally posted by Aviv@Jan 12 2009, 11:37 PM
אגב אני חושב שאתה טועה, איך אפשר להשוות עלילה של אנימה שבה אתה צופה בכל כך הרבה פרקים בדמות, כשהצוות שלה מתחזק והאישיות שלה משתנה, העלילה של המנגה שבה הדמות ישר מתחילה עם 70 פוקימונים כשכולם מהתפתחות שנייה ומעלה...
החבורה מטיילת, או שהם פוגשים פוקימון וצוות רוקט מנסה לחטוף אותו או שהם מגיעים למכון או תחרות יופי.
במנגה יש סיפור, חוץ מזה אמרתהשקראתה רק 2 פרקים, אני כבר קראתי הכל ואני יכול להגיד לך שהכל כל הזמן על עלילה שמשתנה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)