אפשר מדריך והורדה לדור הרביעי בפוקימון
פליזזזזזזזז
אפשר מדריך והורדה לדור הרביעי בפוקימון
פליזזזזזזזז
מה זאת אומרת מדריך לדור הרביעי אתה מתכוון לפלאטניום פנינה ויהלום אם כן תיכנס לפורום פנינה ויהלום לא למשחקים שונים של פוקמון אתה מתכוון אולי למשחק מזוייף וערוך של דור רביעי ?אז רק שתדע שאין להם מדריכים כי זה לא משחקים שהחברה עצמה פיתיחה זה מישהו שערך בעזרת תוכנות עריכה.
לא לערוך משחק GBA עם דור רביעיOriginally posted by jonjon542@Jan 13 2009, 03:02 PM
מה זאת אומרת מדריך לדור הרביעי אתה מתכוון לפלאטניום פנינה ויהלום אם כן תיכנס לפורום פנינה ויהלום לא למשחקים שונים של פוקמון אתה מתכוון אולי למשחק מזוייף וערוך של דור רביעי ?אז רק שתדע שאין להם מדריכים כי זה לא משחקים שהחברה עצמה פיתיחה זה מישהו שערך בעזרת תוכנות עריכה.
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=7585
זה משחק מזוייף עם הדור הרביעי וזה לGBA אז תוריד
לא הבנת ,איך עושים את זהOriginally posted by jonjon542@Jan 13 2009, 03:20 PM
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=7585
זה משחק מזוייף עם הדור הרביעי וזה לGBA אז תוריד
איך עושים את מה?
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
שהיה דור 4 ברובי למשלOriginally posted by TickTak@Jan 13 2009, 04:24 PM
איך עושים את מה?
אי אפשר לעשות דור רבביעי ברובי צריך בשביל זה תוכנות עריכה אתה לא מבין אה?תוריד את המשחק שנתתי לך עכשיו תנסה לשחק בו זה מכונים שונים זה פוקמנים מהדור הרביעי וזה צוות רוקט משורדג וחזק יותר ומפה שונה לגמרי וליגה אחרת לגמרי תוריד ותנסה
יש לי את זהOriginally posted by jonjon542@Jan 13 2009, 04:31 PM
אי אפשר לעשות דור רבביעי ברובי צריך בשביל זה תוכנות עריכה אתה לא מבין אה?תוריד את המשחק שנתתי לך עכשיו תנסה לשחק בו זה מכונים שונים זה פוקמנים מהדור הרביעי וזה צוות רוקט משורדג וחזק יותר ומפה שונה לגמרי וליגה אחרת לגמרי תוריד ותנסה
אבל אני רוצה לערוך משחק משלי
צריך בשביל זה תוכנות עריכה וזה מסובך ומעבר וצריך הרבה סבלנות לזה אני לא ראיתי שיש תוכנות כאלה פה בפורום אז תחפש בגוגל תוכנות עריכה לפוקימון ואז תמצא
אתה יודע במקרה איך קוראים לתוכנהOriginally posted by jonjon542@Jan 13 2009, 04:39 PM
צריך בשביל זה תוכנות עריכה וזה מסובך ומעבר וצריך הרבה סבלנות לזה אני לא ראיתי שיש תוכנות כאלה פה בפורום אז תחפש בגוגל תוכנות עריכה לפוקימון ואז תמצא
LIPS
איך שמים את הדור הרביעיOriginally posted by jonjon542@Jan 13 2009, 05:08 PM
LIPS
אין לי מושג אמרתי לך שזה קשה וזה כמעט בלתי אפשרי לשים אותם בGBA הגרפיקה לא תיצא טוב כמו בפנינה יהלום ופלאטניום אם כבר אתה רוצה לעשות משחק ערוך משלך אני מציע לך הצעה טובה לעשות רק לדור הראשון השני או השלישי כי הרביעי זה כמעט בלתי אפשרי בגלל שזה אימלטור של DS
תודה אבל עם תימצא תגיד ליOriginally posted by jonjon542@Jan 13 2009, 05:25 PM
אין לי מושג אמרתי לך שזה קשה וזה כמעט בלתי אפשרי לשים אותם בGBA הגרפיקה לא תיצא טוב כמו בפנינה יהלום ופלאטניום אם כבר אתה רוצה לעשות משחק ערוך משלך אני מציע לך הצעה טובה לעשות רק לדור הראשון השני או השלישי כי הרביעי זה כמעט בלתי אפשרי בגלל שזה אימלטור של DS
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)