טוב על התיקון, תום.
אבל לא קוראים לזה סדרה ><"
פשוט זה רצף.
אז אני לא מבין מה הבעיה בזה שאוכלים טורצ'יקים או לא יודע מה.
ואנחנו אוכלים בארץ תרנגולות שבישבילם זה שווה טורצ'יקים.
אז זה בסדר גמור.
טוב על התיקון, תום.
אבל לא קוראים לזה סדרה ><"
פשוט זה רצף.
אז אני לא מבין מה הבעיה בזה שאוכלים טורצ'יקים או לא יודע מה.
ואנחנו אוכלים בארץ תרנגולות שבישבילם זה שווה טורצ'יקים.
אז זה בסדר גמור.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>YoRt3m:
מאוד מעליב מצדך לצחוק על שגיאות כתיב של אחרים.
;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;~;
iAmThELegenD:
אתה מתכוון אליי? O:
YoRt3m:
לא</td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'font-size:11pt;line-height:100%\'>שלושה דברים על כך;
1) על ראש הגנב בוער הכובע.
2) הנוביזם מגיע גם למנהלים.
3) אני לא רואה שיש לי שגיאות כתיב, להפך, אני הכי מקפיד על סימני פיסוק ומשלב גבוה.</span>
א) במקום שממנו אני בא, באתרים שאני גולש בהם, ואפילו בסדרה עצמה, לרצף התפתחותי קוראים "סדרה"
ב) אין שום דבר רע בלאכול פוקימונים (XD), זה פשוט מוזר שבסדרה מראים פולקע כשבעצם אין אף פוקימון שממנו אפשר להכין את הפולקע (הפולקע נראה בעונה 5 וטורצ'יק עוד לא נחשף אז).
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
מה הקשר? היוצרים יצרו את טורצ'יק עוד יכול להיות מהעונה הראשונה.
זה שבעונות שבג'וטו וקאנטו לא הראו את הפוקימונים מהדור ה-3/4, זה לא אומר שהם לא קיימים שם.
ולך תדע אם הם קנו את זה מוכן מהחנות, והחנות הכינה את הפולקע מטורצ'יק.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>YoRt3m:
מאוד מעליב מצדך לצחוק על שגיאות כתיב של אחרים.
iAmThELegenD:
אתה מתכוון אליי? O:
YoRt3m:
לא</td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'font-size:11pt;line-height:100%\'>שלושה דברים על כך;
1) על ראש הגנב בוער הכובע.
2) הנוביזם מגיע גם למנהלים.
3) אני לא רואה שיש לי שגיאות כתיב, להפך, אני הכי מקפיד על סימני פיסוק ומשלב גבוה.</span>
אתה לגמרי צודק, אבל זה עדיין מצחיק (במובן של "מוזר").Originally posted by Username2@Jan 22 2009, 07:30 AM
מה הקשר? היוצרים יצרו את טורצ'יק עוד יכול להיות מהעונה הראשונה.
זה שבעונות שבג'וטו וקאנטו לא הראו את הפוקימונים מהדור ה-3/4, זה לא אומר שהם לא קיימים שם.
ולך תדע אם הם קנו את זה מוכן מהחנות, והחנות הכינה את הפולקע מטורצ'יק.
בכל מקרה, הנה שיא הפאראדוקס:
הפוקידע אומרת על הרבה פוקימונים שהם פוקימוני חיות (פיקאצ'ו- פוקימון עכבר, וולפיקס- פוקימון שועל), אבל בעולם אין חיות אחרות חוץ מפוקימונים, אז מה פתאום הפוקימונים מסווגים על שם חיות אחרות?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
זה תלוי בכמות המים לעומת חום האש, כי לוקח זמן עד שמים מתאדים. וגם איזה מורה אמר/ה לי פעם שבמטפי כיבוי אין מים אלא איזה סוג של קצף.Originally posted by yMichael@Jan 23 2009, 03:56 PM
אם לומר את האמת, מים לא באמת מנצחים אש (באפון עקרוני), כי המים בעצמם מיתאדים במגע אם אש! עובדה שמקום שבוער, כשמכבים אם מים המקום נישאר יבש!
ברמה 16 אני מתפתח
לי ולאחותי הקטנה יש מין משחק כזה שאנחנו משחקים בעיקר בחנוכה: לוקחים צלחת ומתחילים להדביק עליה נרות ולשרוף ולהמיס אותם. לפעמים האש על הצלחת נהיית כ"כ גדולה שנשיפה לא מכבה אותה וצריך לכבות אותה עם מים. באחת מהפעמים ששפכתי מים על הצלחת, האש לא נכבתה אלא גדלה מלא! זה היה מבהיל אבל גם מגניב XD
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)