Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    יש פוקימון נדירים כמו שילדון וקראנידוס שלפי מה שהבנתי אפשר לפתח רק ממאובן..
    השאלה שלי היא איך משיגים מאובן , ואיפה מפתחים אותו לפוקימון..
    אני זוכר שמקבלים איזה משהו לפוקטץ' שעוזר לך לראות דברים מתחת לאדמה כמו מאובנים אבל לא הבנתי איך להשתמש בו..
    אני אשמח לפירוט מלא שאני אדע בדיוק מה לעשות כדי שיהיה לי פוקימון ממאובן ללא שום בעיה..

תודה

2. משתמש מנוסה
    אחרי שאתה מנצח במכון העשב בבית קרוב לשם יש איש שיביא לך אייטם שאתה יכול לחפור ולרדת אל מתחת לקרקע שם אתה מאתר מקורות של אוצרות\מאובנים אתה חופר ושאתה מוצא אתה לוקח ואז מעביר אל התיק שלך
    אחר כך אתה עף לעיר של מכון האבן ובמעבדה שם אתה מביא להם את המאובן הולך וחוזר והם יביאו לך את הפוקימון ברמה 20
    בתנאי שיש לך מקום פנוי בשישיה
    מקווה שהבנת אותי

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by dani40@Jan 15 2009, 12:28 PM
    אחרי שאתה מנצח במכון העשב בבית קרוב לשם יש איש שיביא לך אייטם שאתה יכול לחפור ולרדת אל מתחת לקרקע שם אתה מאתר מקורות של אוצרות\מאובנים אתה חופר ושאתה מוצא אתה לוקח ואז מעביר אל התיק שלך
    אחר כך אתה עף לעיר של מכון האבן ובמעבדה שם אתה מביא להם את המאובן הולך וחוזר והם יביאו לך את הפוקימון ברמה 20
    בתנאי שיש לך מקום פנוי בשישיה
    מקווה שהבנת אותי
    סבבה קיבלתי את האייטם איפה אני יכול לחפור ולרדת מתחת לקרקע בישביל להשיג את המאובנים?

4. משתמש מנוסה
    בכל מקום...

אבל המאובנים הם נדירים מאד שם...
    בכל מקרה יש 7 סוגים שונים של מאובנים שמכל אחד מהם יוצא פוקמון אחר.
    אבל יש שני מאובנים מתוך ה-7 שהם יחודיים לכל משחק... כלומר יש מאובן שאתה יכול למצוא רק ביהלום ואת המאובן השבעי לא תוכל למצוא.. ובנוגע לפנינה זה אותו דבר.. מה שאתה לא יכול למצוא ביהלום אתה כל יכול למצוא בפנינה אבל מה שאתה לא יכול בפנינה אתה יכול בילום..

חחחחחח איזה חפירה...

בקיצור:

סך הכל יש 7 מאובנים שונים.
    בכל משחק אתה יכול למצוא 5 מאובנים + מאובן שייחודי רק למשחק שאתה משחק בו (בקיצור בכל משחק אתה יכול למצוא 6 שונים )

מקווה שהבנת חחח

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •