Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    מישהו יכול להסביר לי את הרעיון שלהם?(מס' 412-413) ראיתי בסרבי שיש להם 3 סוגים, זבל , צמח וחול. לבורמי יש רק סוג אחד ולוורמדאם יש 2 סוגים הנקבעים לפי הסוג שלהם. הסוג שלהם נקבע לפי איפה שהם נמצאים כשהם מתפתחים או איפה שהם בדרך כלל?
    הביצים שלי:

2. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    טעות,
    יש שלושה סוגי בורמי -

אחד שנולד ביער (ירוק), אחד שנולד בעיר(ורוד) ואחד שנולד בהרים(חום).
    הבורמי הנקבה מתפתחים לוורמאדאם שהם בערך נראים אותו דבר אבל יש כמה שינויים,
    וורמאדאם ירוק התפתח ביער, ורוד התפתח בעיר, וחום התפתח בהרים...
    הבורמי הזכר מתפתח למות'ים, שזה שונה לגמרי מוורמאדאם, זה פרפר כתום כזה.

סליחה על החפירה..
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    למען האמת, מה שקובע את הצורה של הבורמי זה לא איפה שהוא נולד, בורמי מחליף צורה בהתאם לאיפה שמאמנים אותו. אני אימנתי בורמי ביהלום, וכל פעם שנלחמנו במקום אחר הוא החליף צורה בהתאם לסביבה. הצורה של הוורמאדאם תואמת לצורה שהייתה לבורמי ברגע שהוא התפתח, וזה נקבע לפי המיקום שבו אתה נמצא. אבל כמו שאמרו לפניי, רק הבורמי הנקבות מתפתחות לוורמאדאם והזכרים מתפתחים למות'ים. דרך אגב, ניסיתם פעם לראות מה קורה שבורמי נקבה מתפתחת על המים?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. משתמש מנוסה
    אני יודע שרק הנקבות מתפתחות לורמדם....... תודה על המידע&#33; ואני לא מצליח לשח במשחקי דור 4 אבל אני גם היתי רוצה לדעת מה קורה.
    הביצים שלי:

5. משתמש מנוסה
    אולי יש בורמי מים שנינטנדו הכניסה בסוד למשחק

Click here to feed me a Rare Candy&#33;
    Get your own at Pokeplushies&#33;

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ&#39;או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •