האן זה כינוי שהיייתי איתו רק פעם אחת,טוטו זה משהו לכל החיים :P לא הוספתי אותך כי לא סיימנו לריב!Originally posted by metagross@Jul 5 2007, 03:58 PM
הייתה גם hun...
מזל טוב.
lugia kun:תודה
האן זה כינוי שהיייתי איתו רק פעם אחת,טוטו זה משהו לכל החיים :P לא הוספתי אותך כי לא סיימנו לריב!Originally posted by metagross@Jul 5 2007, 03:58 PM
הייתה גם hun...
מזל טוב.
lugia kun:תודה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מה איתי ?!Originally posted by aviv@Jul 5 2007, 02:13 PM
המילניום החדש
2K
הודעות ל-אביב
כן כן! סוף סוף יש לאביב 2000 הודעות! חלק נכבד מההודעות בפורום שייך לי :P
אז קדימה במזלטים!
תודות:
מיצמיץ-חברה הכי טובה שיש! טובה בעיצוב[אני חופר אה?]מצחיקה,נחמדה ויש לה כינוי קאווי
רותם[סאי]-אוו רותם...מה כבר אפשר לכתוב עליך?! שאתה משוגע?! שאתה במקום השלישי בהודעות[חהחה רותם השני עקף אותך XD] לא! אפשר להגיד שאתה אחלה חבר ומצחיק והפורום לא היה אותו דבר בלעדיך...אתה נותן לי את הכיף להישאר בפורום ואתה מנהל נהדר...והזכרתי שאתה חבר מצחיק?
חן-אין לי שום קשר לב'נאדם הזה, לא מכיר אותו. סתם!!! חן הוא אחלה ואני מתגעגע לזמנים שהסתלבטנו בנוד XD היה כיף! עכישו הוא הביא אותי לגולד אז יש לי עוד יסבות לדבר איתו....אתה מצחיק,נחמד ולא משהו בכתיבת מדריכים! המשך כך[ :rolleyes: ]
אלכס-אלכס נתן לי כל כך הרבה מחמאות שהוא נכהס בשוחד לרשימה :XD: אלכס ממש סבבה! יש לו יציאות לא מכוונות כנראה ...אה והזכרתי שהוא ממש זקן? תפרוש לגמלאות!
איילון-שחכתי אותך! מסתבר שאתה גם סבבה! אבל אמרת לי שבאנימקס היינו חברים שעוד הייתי טוטודייל,אז חשבתי שאתה סבבה גם אז כנראה >< לאט לאט אתה פחות מסתורי! מהשך כך מנהל טוב נחמד ויקר שלי
קרייזי פרוג-נחמד ומשוגע
כל שאר האנשים לא קיבלו הקדשה כי אני שחכתי אותם וכי אינ ממהר לראות חברים!
הנה השיר מה1K:
שיר:
זה כבר קורה! זה תם ונשלם
אביב הגיב יותר מכולם!
תגובה כל דקה,כל שניה בכל יום
כן אביב הוא במקום הראשון!
[ועכשיו יש מנגינה של פוקימון]
אווווו אני הכי טוב בעלום!
הדרך לפני נפתחת! עם 2000 תגובות ביחד!
זה הרגע שלי! אז קפצו לי!
כותב בכל יום כל שניה
לא פסיק לרגע,והנה עוד תגובה!
אוווווו הכי טוב בעולם!
אביב חוגג 2K
אווווו הכי מכולם!
נהנהנהנה
אווו אל תקנאו, בגלל שאני כוסון
2K
מזל"ט ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)