Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: resident evil 4

1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    מדריך דמויות ופרקים בקרוב.
    הבהרה:יש הרבה פרקים. וכל פרק קצר. (13-21 שורות) אני מודע לזה ואולי אמזג פרקים בקרוב. נא להעיר על התוכן בלבד ולא על כמה זה קצר.

הקדמה:
    השנה 1998,התאגיד "אמברלה",החל את מאמציו להשתלט על העולם.עיר קטנה בשם ראקון היא שהותקפה ראשונה,התוצאות היו הרסניות,העיר נפגעה ורבים מתושביה הפכו לזומבים. ממשלת ארצות הברית הגיעה להחלטה חשובה-להשמיד את ראקון סיטי. לאחר כ5 שנים של הפצצות העיר הושמדה. המלחמה בזומבים הייתה קשה. לאחר הריסתה של העיר ראקון החלו המניות של אמברלה לרדת,כולם חשבו שהסיפור עם החברה הזו נגמר. אבל עשר שנים לאחר מכן כנקמה על ההריסה נחטפה בתו של הנשיא והועברה לכפר קטן באירופה,לשיחרורה נבחר אחד מהלוחמים הטובים ביותר של ארה''ב ,ליאון סקוט קנדי.

פרק 1:צלצול פעמון.
    בדרכם לכפר הקטן הגיעו ברכב אדום שלושה אנשים:שוטר אחד ששמו וויל,אדם שחובש משקפיים וכובע על ראשו.השוטר השני הוא ביל,גבוה יותר מוויל,אחיו התאום של וויל.האדם השלישי ישב מאחור,שערו הבלונדיני כמעט מסתיר את עיניו הכחולות זהו הלוחם הגדול,ליאון קנדי.
    "אז ליאון מה אתה אומר על המשימה?"שאל ביל.
    "משימה די קשה אין מה לדבר,שמעתי שהם מטורפים שם."השיב ליאון.
    הם ישבו במכונית ונסעו עוד שעה.לאחר מכן ביל החליט שהוא חייב לצאת.
    הוא חיפש עץ קרוב,כשחזר מפעילותו סגר את דלת המכונית וסימן לוויל להתחיל לנסוע שוב.
    "קר מאוד בחוץ,באתי מהר כי שמעתי משהו."
    לאחר כחצי שעה השוטרים התאומים הורידו את ליאון באמצע הדרך מול הכפר.
    ליאון שם את המשקפת שלו והסתכל. "נראים אנשים נורמליים." אמר כשראה את אנשי הכפר עוסקים בעבודות החווה. ליאון החל ללכת,הוא ראה בדרכו זאב קטן שרגלו הסתבכה במלכודת דובים.ליאון שחרר אותו והזאב נעלם. ליאון המשיך ללכת שלפתע ראה בית ונכנס לתוכו. הוא ראה שם אדם מסתכל באש שבביתו.
    "שלום לך,תגיד אתה מכיר את הבחורה הזאת?"אמר ליאון כשהוא מוציא תמונה של אשלי,בת הנשיא.
    "מה אתה עושה בבית שלי! תתחפף מפה מייד!"אמר האיש ולקח גרזן שהיה מונח על הקיר מולו.
    הוא ניסה לתקוף את ליאון בגרזן,ליאון היה מוכן והתחמק. "תעצור! אמרתי תעצור!"צעק ליאון על האיש לאחר שזה החל ללכת לכיוונו של ליאון עם הגרזן. ליאון הוציא את אקדחו וירה באיש.הכדורים פגעו בליבו של האיש והרגו אותו במקום,הגרזן עף מידו ונתקע בקיר."הוא לא היה זומבי." אמר ליאון. לפתע מישהו התקשר אליו.
    "היי,אני האניגן ואני המדריכה שלך למשימה הזאת,אני שמתי לב שירית באדם."אמרה האניגן.
    "לא הייתה לי ברירה הוא איים עליי עם גרזן."השיב ליאון.
    "העיקר שלא נפגעת חזור למשימתך." אמרה האניגן וניתקה את השיחה.
    ליאון שב ללכת כשלפתע הוא שם לב שהאנשים שמו לב אליו. הם רצו אליו עם כלי העבודה שלהם.
    ליאון מיהר להתחבא בתוך בית שהיה מולו.הוא החל לירות בכל מי שאיים עליו. הוא הפיל סולם עם אנשים שטפסו לעבר הבית, וגם היכה אנשים שפרצו את חלונות הבית,היו גם כאלה שבחרו לעלות במדרגות.
    ואז מבין אלה שעלו במדרגות היה אדם עם מסור ושק תפוחי אדמה על ראשו,היו שם חריצים לעיניו. ליאון קצת חשש אך הצליח בסופו של דבר להרוג את אותו אדם. בכיסו מצא אבן מסוימת,הוא לקח אותה אליו.
    לאחר שליאון חשב שזה לא ייגמר הוא שמע לפתע צלצול ואז הזומבים עזבו אותו. ליאון הסתכל מהחלון וראה את כל הזומבים עומדים בשורה ונכנסים מהר אל הכנסייה שממול....
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    לאיזה גיל זה?
    ממש מצמרר..
    פרינד קוד:
    פלאטינום:0903-9215-1765
    פנינה:2922-2808-4907

תרשמו

grab the sword,and run
    into the heat of day

3. משתמש וותיק מאוד
    כן זה כזה משחק מצמרר. אל תדאג השיא של הצמרמורות לא הגיע עדיין.
    אם ככה אז:
    *אזהרה גורם לסיוטים,נא לא לקרוא סיפור זה בלילה.*
    אז להמשיך לפרק הבא?
    אני רוצה אבל לשמוע ביקורת חוץ ממצמרר. כי אני רוצה לדעת אם אני כותב טוב
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. משתמש מנוסה
    זה דווקא טוב מאוד,היה יותר טוב אם היית כותב על משהו שמח,אבל תמשיך
    פרינד קוד:
    פלאטינום:0903-9215-1765
    פנינה:2922-2808-4907

תרשמו

grab the sword,and run
    into the heat of day

5. משתמש וותיק מאוד
    פרק 2:ביג צ'יז
    ליאון יצא מהבית. הוא הלך מעט ושם לב לעובדה שביל קשור למוט,פגיון נעוץ בליבו והם גם שרפו אותו.
    "אלוהים אדירים! איזה מטורפים הם,אם הוא רק היה בא איתי." אמר לעצמו ליאון.
    הוא ראה ליד הכנסיה שביל קטן,הוא החל ללכת ושם לב שם לאגם. ובו הריסות של מכונית אדומה,גופה הייתה שם. "גם וויל מת,חבל.." אמר ליאון לעצמו.
    הוא המשיך ללכת בשביל ונכנס לבית,בתוכו ראה דבר מזעזע. אישה מתה שנמצאת מעל הקרקע כשקלשון מצמיד את ראשה חזק אל קיר העץ. ליאון הרגיש שהוא רוצה להקיא,הוא יצא משם מיד.
    לפתע הקיפו את ליאון שלושה אנשים.הם רצו לתקוף אותו אך ליאון היה זריז מהם והתחמק, הוא ירה בהם למוות. הוא פתח דלת באמצע הדרך,והגיע למין מקום כמו עוד חווה כזו. הוא טייל שם והגיע לדלת,הוא פתח אותה. בינתיים מלמעלה שלושה אנשים דוחפים אבן ענקית לכיוונו של ליאון, הוא בורח במהירות ובשניה האחרונה הוא מתחמק והאבן נהדפת על קיר ומתפוצצת. ליאון ממשיך בדרכו ומגיע לאיזור מסוים בו יש דינמיט המקשרת בין שני עצים בעזרת חוט, ליאון מנטרל כמה פצצות כאלה ומגיע לבית, שם זורקים עליו דינמיט אבל הוא ירה באנשים האלה מהר כך שהדינמיט נפלה מידם ופוצצה את גופתם.
    ליאון הגיע אל חדר ושם ראה ארון גדול,הוא התקרב אליו,שמע משם צרחות. הוא החזיק את אקדחו ופתח את הארון,איש בעל שיער שחור ועיניים ירוקות יצא משם."תודה שהצלת אותי,אני לואיס סרה."
    "אין בעד מה" אמר ליאון. לאחר כמה דקות של שקט לואיס ראה מישהו ופתאום אמר "רק לא הוא,ביג צ'יז."
    אדם ענק נכנס לחדר,מלווה בשני שומריו. האדם היה ענק,ללא שערות על ראשו,היה לו זקן די ארוך ומעיל אפור. ליאון שם לב שעין אחת שלו אדומה ועין שניה כחולה. ליאון רץ אל הענק עם בעיטה אך הענק תפס אותו ברגלו והעיף אותו לעבר הארון שהתנפץ מיד. ליאון נפל על לואיס ושניהם התעלפו....
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •