''יפה מאוד..צא פיקאצ'ו!!!''
''יפה מאוד..צא פיקאצ'ו!!!''
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"אני מסכים, רק את יכולה להגיד לי מה זה הפוקימון הזה?" אני שואל אותה.Originally posted by pokemonpokemon@Jan 20 2009, 08:44 PM
בן-האחות ג'וי מבינה ומטפלת בו.
אחר כך היא מוציעה אותו ואומרת לך שהוא בסדר אבל הוא לא יכול להיסתדר בטבע ולכן הוא צריך מאמן שישמור עליו.
מה תעשה?
ε(●̮̮̃•̃)з
ברנדון-פיקצ'ו יוצא מוכן לקרב.
"אוקיי, תשתמש בזנב ברזל, אוניקס!" אומר רוארק לאוניקס והוא בא אל פיקצ'ו.
מה תעשה?
בן-האחות ג'וי אומרת "אני לא מכירה פוקימון כזה, אבל זה בטח פוקימון שהוציאו מהאסתרואיד ההוא... אני לא יכולה לספק לך מידע עליו, אבל מכיוון שאתה הראשון שראה אותו, אתה צריך לבחור לו שם, לטפל בו טוב,ללמוד עליו ולהרבות אותו.".
מה תעשה?
קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!!!!
עוד קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!
עוד ועוד ועוד קרדיטים ענקיים ל-garchomp chan!!!!!!
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!garchomp chan!</span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!!אתה המלך!!</span></span>
"קודם אני צריך לדעת איזה סוג הוא... נראה לי מים מעופף, כי הוא כחול ויש לו כנפיים" אני מסביר לה, "אז איך אני אדע את הסוג?" אני שואל אותה בשניתOriginally posted by pokemonpokemon@Jan 20 2009, 08:51 PM
בן-האחות ג'וי אומרת "אני לא מכירה פוקימון כזה, אבל זה בטח פוקימון שהוציאו מהאסתרואיד ההוא... אני לא יכולה לספק לך מידע עליו, אבל מכיוון שאתה הראשון שראה אותו, אתה צריך לבחור לו שם, לטפל בו טוב,ללמוד עליו ולהרבות אותו.".
מה תעשה?
ε(●̮̮̃•̃)з
בן-"תבדוק מה ההתקפות שלו או לפי סוג האוכל שהוא אוהב." אומרת האחות ג'וי.
"אם תצתרך לבדוק את הסוג שלו אז לך לחנות שפה, לידנו ותראה שם אוכל לכל סוגי הפוקימונים." היא מוסיפה.
מה תעשה?
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!garchomp chan!</span>
"בסדר, תודה" אני אומר לה בחיוך ואצא מן המרכז, "בסדר קטנצ'יק, מה המתקפות שלך?" אני שואל אותו.Originally posted by pokemonpokemon@Jan 20 2009, 08:57 PM
בן-"תבדוק מה ההתקפות שלו או לפי סוג האוכל שהוא אוהב." אומרת האחות ג'וי.
"אם תצתרך לבדוק את הסוג שלו אז לך לחנות שפה, לידנו ותראה שם אוכל לכל סוגי הפוקימונים." היא מוסיפה.
מה תעשה?
ε(●̮̮̃•̃)з
''תטען זנב ברזל, תתחמק משלו וקפוץ אליו עם זנב ברזל, אחר-כך מכת ברק!''
קרדיט לנאור על הבאנר (:
בן- הפוקימון מראה לך את ההתקפות שלו ואתה רואה:
1. סופה כמו שיש לסטארלי.
2.ניקור כמו שיש לפיפלאפ.
3.התקפה מוזרה שנראת כמו שילוב של אס אווירי ומכת כנף... זה נראה כמו אס כנפיים....
הכנפיים שלו הופחות לזוהרות באדום ואז הוא עולה לאוויר. אחר כך הוא צולל למעטה במהירות ומחטיף מכות כנף בשיא העוצמה הגדולה ביותר ליריב שלו.
מה תעשה?
ברנדון-פיקצ'ו מתחמק מאוניקס ומשתמש בזנב ברזלשפוגע באוניקס ואז משתמש במכת ברק. אבל היא לא מזיזה לאוניקס.
"חח.. אוקיי, אוניקס, תתקדם לעבר פיקצ'ו!" אומר רוארק אבל אוניקס לא זז!
"אוי לא! יכול להיות??... הושפעת בסטטיות!!" צועק רוארק וחושב שזה עבוד...
מה תעשה?
"אתה פוקימון מעופף" אני אומר בהחלטיות, "ושמך יהיה ברד(Bird)פליי(Fly), ברדפליי" אני אומר לו בחיוך ומחכה לראות כיצד הוא יגיב.Originally posted by pokemonpokemon@Jan 20 2009, 09:07 PM
בן- הפוקימון מראה לך את ההתקפות שלו ואתה רואה:
1. סופה כמו שיש לסטארלי.
2.ניקור כמו שיש לפיפלאפ.
3.התקפה מוזרה שנראת כמו שילוב של אס אווירי ומכת כנף... זה נראה כמו אס כנפיים....
הכנפיים שלו הופחות לזוהרות באדום ואז הוא עולה לאוויר. אחר כך הוא צולל למעטה במהירות ומחטיף מכות כנף בשיא העוצמה הגדולה ביותר ליריב שלו.
מה תעשה?
ε(●̮̮̃•̃)з
''מהירות ואז זנב ברזל, קדימה פיקאצ'ו!!!''
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"מה.. אהמ.. זאת אומרת.." אני אומר בהיסוס. "אוקיי, אבל אני מוכן לקנות אותו. אני רוצה להביא לכם תמורתו קצת כסף"Originally posted by pokemonpokemon@Jan 20 2009, 07:01 PM
כריס-האנשים העניים עונים לך שאין להם כסף וגם לא אוכל ובלי כסף אי אפשר לקנות אוכל ואם אין אוכל אין חיים... ובגלל זה מנפי בוכה.
והאנשים העניים מבקשים ממך שתגדל אותו ותדאג לו.
מה תעשה?
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
כריס- לאנשים העניים זה לא משנה אם תשלם להם או לא, הם רק רוצים שתשמור על מנפי, כי הוא הדבר הכי חשוב להם.
והם אומרים לך מההתקפות שלו:
גלגול,חבטה,צעקה.
מה תעשה?
"אוקיי, אשמור אל פאנפי.." אומר להם. "אך בכל זאת אני רוצה להביא לכם קצת כסף. הנה, קחו"Originally posted by pokemonpokemon@Jan 21 2009, 02:01 PM
כריס- לאנשים העניים זה לא משנה אם תשלם להם או לא, הם רק רוצים שתשמור על מנפי, כי הוא הדבר הכי חשוב להם.
גלגול,חבטה,צעקה.
מה תעשה?
אני מושיט להם סכום כסף.
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
גלגול,חבטה,צעקה.
מה תעשה?
בן- ברדפליי אוהב את השם וכבר משתוקק להתחיל את המסע שלו.
מה תעשה?
ברנדון-פיקצ'ו משתמש במהירותופוגע באוניקס.
אוניקס עף אחורה וכשהוא עוד באוויר פיקצ'ו משתמש בזנב ברזלומוחץ את אוניקס על האדמה.
"חסלת את אוניקס... אוקיי, צא טרות!" אומר רוארק וזורק את הפוכדור שלו.
מהפוכדור אתה רואה שיוצא פוקימון מוזר ולא מוכר שנראה כך.
"אוקיי, תשתמש בגלגול!" אומר רוארק וטרות משתמש בגלגול!
מה תעשה?
כבר עניתי לך על זה >.<Originally posted by pokemonpokemon@Jan 21 2009, 02:11 PM
גלגול,חבטה,צעקה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)