פוקימון-חקר המחוזות
חוקים:
1.חוקי פוקימונ'ס וחת"מ חלים פה.
2.אם יש מישהו שנעדר שבוע יוצא מהמשחק.
3.כדי לדבר במשחק צריך לעשות "כאן יהיה מה שתאמרו" וכדי לחשוב צריך לעשות 'כאן יהיה מה שאתם חושבים'
4.שיהיו תגובות מושקעות ולא תגובות שאתם מחפפים.
5.בקשות מיוחדות בפרטי.
6.חובה לצטט אותי כשאני מעדכן מה קורה איתכם בפעם האחרונה.
7.בתור אחד אפשר לצוות על הפוקימון רק 3 מתקפות,אם אתם מצווים על הפוקימון יותר מ-3 מתקפות אז אני מחשיב רק את השלוש הראשונות אז סתם חבל.
8.אסור להוציא יותר מפוקימון אחד נגד פוקימון אחד וגם כן אסור להוציא יותר מ-2 פוקימונים בקרב 2-2 וכך גם ב3-3 והלאה.
9.רק להנות.
<span style='color:red'>עלילה:
"אתה עוד תשמע ממני,אני מבטיח" צעק הגבר עם השיער השחור והחליפה השחורה"אתה הרסת לי את המחקר להוציא לאגדיים מקנטו וג'וטו את כוחם" האיש נרתע לאחור,שבמקרה הוא היה אביכם. "ואתה הרסת לי להוציא מהפוקימונים שבהואן ובמיוחד מגראודון" צעק על אביכם איש אחר עם שיער אדום. "ואתה הרסת לי להוציא מהפוקימונים של הואן את כוחם ובמיוחד מקיוגר" צעק איש עם בנדנה כחולה. "ואתה הרסת לי להוציא מהפוקימונים של סינו את כוחם" צעק איש עם שיער כחול. "אבל אני חשבתי שאנחנו הולכים בסך הכל לחקור את האגדיים ואת המחוזים ולראות את המיוחד בו,חשבתי שאתם נאמנים לי,נחשים ערמומיים לכו מכאן עכשיו!" צעק אביכם כשפניו מתחילים להאדים מרוב כעס. "אין בעיה" הם קראו ועפו על הגלובאט של כל אחד מהם. אתם 12 אחים וכעת אביכם מבקש ממכם ממכם להתחיל בעיר פאלט,ולמנוע מהצוותים הרשעים להוציא מהאגדיים את כוחם וגם לחקור את המחוז ולתפוס את האגדיים שלו.
הסבר:
אביכם הוא חוקר פוקימונים שעבד פעם עם ראשי הצוותים הרשעים שהם רוקט,מגמה,אקווה וגאלקטיק,בקנטו וג'וטו תצטרכו לעצור את רוקט,בהואן את מגמה ואקווה ובסינו את גלאקטיק. אתם תצטרכו לעבור מקנטו, לג'וטו, להואן וסינו,אתם גרים במקום שנמצא מחוץ לתחום שיש בו פוקימונים ובסיום כל מחוז תצטרכו לחזור לאביכם,לתת לו את האגדיים שיחקור אותם ויחזיר לכם,וכשתבואו להילחם באגדי אתם תנסו ללכוד אותו ביחד (תהיו ביחד כשיהיה אגדי) תצטרכו ללכוד אותו ותוכלו להשתמש בו כמה שתרצו.
</span>מאמנים שתפגשו בדרך:
באגר
פוקימונים:קיקירוטפינקו
נמצא ב:יער ורדיאן.
גרוס
פוקימונים:בלבאזורצ'יקוריטה
טריקו
טורטויג
טנגלה
נמצא ב:דרך 2
בן
פוקימונים:רטיקיטסוויפר
יתגלו בהמשך...
מאמני מכון
ברוק
פוקימונים:אוניקססוודוודו
לאירון
שילדון
נמצא ב:מכון בעיר פיוטר.
יתגלו בהמשך...
טופס הרשמה:
שם:
תמונה(ספרייט):
פוקימון התחלתי(מכל הדורות,אני אביא תמונה וחוץ מאגדיים והתפתחויות):
רקע(שורה וחצי ושיתאים לעלילה):
בקשות/הערות:
הערים ומקומות:
קנטו:
העיר פאלט שזוהי העיר שאביכם הביא אתכם לשם.
דרך 1 זוהי דרך קטנה בין פאלט לורדיאן שיש שם פוקימונים בעיקר מהדור הראשון.
ורדיאן זוהי העיר שנמצא בה המכון השמיני הסגור.
דרך 2 דרך קטנה הנחשבת כחלק מיער ורדיאן.
יער ורדיאן שהוא יער מלא פוקימוני חרק אבל אומרים שאם יש לך מזל תפגוש פיקצ'ו או פיצ'ו.
העיר פיוטר זוהי עיר שבא נמצא המכון הראשון,מכון האבן וגם נמצא מוזיאון המאובנים.
דרך 3 זוהי דרך למערת הירח ונמצאים שם הרבה מאמנים והרבה פוקימונים.
מערת הירח זו מערה חשוכה שיש בה בעיקר פוקימוני אבן ואדמה ונמצאים שם גם הרבה מאמנים.
לא להגיב עדיין!