'אני לא כל כך מתעניין בפוקימוני חרק...' אני חושב לעצמי והולך ממנו.Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 02:34 PM
אביב-אתה נכנס ליער ורדיאן ואתה רואה וולביט.![]()
ממשיך לחפש פוקימונים חזקים...
'אני לא כל כך מתעניין בפוקימוני חרק...' אני חושב לעצמי והולך ממנו.Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 02:34 PM
ממשיך לחפש פוקימונים חזקים...
קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!!!!
עוד קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!
עוד ועוד ועוד קרדיטים ענקיים ל-garchomp chan!!!!!!
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!garchomp chan!</span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!!אתה המלך!!</span></span>
"קדימה פוכדור צא"Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 02:34 PM
מקס-אתה מוציא את ריולו ואתה רואה שהוא מעולף מהקרב הקודם.
יהב-טורטויג קופץ על נומל בכל בכוח ומתקיל אותו חזק מאוד. נומל עושה גחלת חזקה ששורפת את טורטויג ומעיפה אותו על סלע.
10%
30%
ברנדון-"כמובן,אני מנהיג המכון" הוא מחייך "אז בוא נתחיל! צא אוניקס!"
''צא פוצ'ינה!''Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 02:34 PM
ברנדון-"כמובן,אני מנהיג המכון" הוא מחייך "אז בוא נתחיל! צא אוניקס!"
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אביב-אתה ממשיך לחפש ואתה רואה דראוזי.
יהב-אתה זורק על נומל פוקדור,נדנוד אחד,נדנוד שני,נדנוד שלישי... נלכד!
ברנדון-הקרב מתחיל!
100%
100%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
'נראה לי מתאים לי דראוזי...' אני חושב לעצמי.Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 07:13 PM
"צא גלמיאו! תשתמש בשריטה!" אני אומר לגלמיאו ומוציא אותו.
"צא גיבל! תשתמש בזעם דרקון!" אני אומר וזורק את הפוכדור של גיבל גם לזירה.
'אם שניהם ילחמו יהיה לי יתרון...' אני חושב ובודק מה קורה...
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!garchomp chan!</span>
אני עכשיו אלך לחפש עוד פוקימוניםOriginally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 07:13 PM
יהב-אתה זורק על נומל פוקדור,נדנוד אחד,נדנוד שני,נדנוד שלישי... נלכד!
ברנדון-הקרב מתחיל!
100%
100%
''רוץ אל אוניקס, ותשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך!''Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 07:13 PM
ברנדון-הקרב מתחיל!
100%
100%
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אביב-גלמיאו וגיבל יוצאים ותוקפים את דראוזי,דראוזי דוחף את שניהם והם נופלים אחד על השני.
80%
170%
יהב-אתה מוצא ספירו.
ברנדון-פוצ'יינה דולף את אוניקס בחוזקה ומרסק אותו על בקיר. "אוניקס,זריקת סלעים" אומר ברוק. אוניקס זורק על פוצ'יינה אבנים ופוצ'ייינה נופל על הרצפה.
70%
80%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
אתעלם ממנו ואחפש פוקימון אחרOriginally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 10:42 PM
אביב-גלמיאו וגיבל יוצאים ותוקפים את דראוזי,דראוזי דוחף את שניהם והם נופלים אחד על השני.
80%
170%
יהב-אתה מוצא ספירו.
ברנדון-פוצ'יינה דולף את אוניקס בחוזקה ומרסק אותו על בקיר. "אוניקס,זריקת סלעים" אומר ברוק. אוניקס זורק על פוצ'יינה אבנים ופוצ'ייינה נופל על הרצפה.
70%
80%
''קום פוצ'יינה, תרוץ אליו במהירות ודחיפה בכל החוזק!''Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 10:42 PM
70%
80%
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"ריולו חזור"Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 02:34 PM
מקס-אתה מוציא את ריולו ואתה רואה שהוא מעולף מהקרב הקודם.
"צא באדו,שאיבה!"
"גלמיאו, תשתמש בזיוף בחוץ ואז גיבל, תקפוץ על דראוזי ותתקיף במכת חול!" אני אומר לשניהם. "אחר כך תשתמש בהתקלה ותעיף אותו, גיבל!" אני מוסיף...Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 3 2009, 10:42 PM
80%
170%
יהב-(שאני אבין,אתה רוצה לבנות כאן את השישיה שלך?) אתה מוצא איוי.
ברנדון-פוצ'ינה קם עצבני,רץ אל אוניקס ודוחף אותו והוא מתרסק על הקיר בעוצמה רבה והקיר כמעט נשבר. "אוניקס,קשור את פוצ'יינה וזרוק אותו!" אומר ברוק. אוניקס תופס את פוצ'ינה עם זנב האבן שלו וזורק את פוצ'יינה על הרצפה.
40%
55%
מקס-באדו יוצא, סייטר קופץ על באדו ותוקף אותו במתקפה מהירה שמפילה אותו על הרצפה בחזקה,אבל אז באדו שואב מסייטר את החיים שהיו לו ולסייטר יורד חיים,באדו למד הלימת נבג (זו מתקפה שמשתקת את היריב)
90%
100%
אביב-גלמיאו וגיבל עושים מה שאמרת והתוצאה שדראוזי איבד נקודות חיים רבות,דראוזי עושה היפנוזה על גלמיאו וגלמיאו נרדם,כשהוא נרדם הוא דוחף את גיבל עליו.
40%
ישן150%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
אני רוצה למצוא עוד פוקימון מעופף אחד
*********************************8
אני אתעלם מאיווי ואחפש פוקימון מעופף
"באדו הלימת נבג ואז שאיבה!"Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 4 2009, 08:30 PM
מקס-באדו יוצא, סייטר קופץ על באדו ותוקף אותו במתקפה מהירה שמפילה אותו על הרצפה בחזקה,אבל אז באדו שואב מסייטר את החיים שהיו לו ולסייטר יורד חיים,באדו למד הלימת נבג (זו מתקפה שמשתקת את היריב)
90%
100%
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)