יהב-בגרשים...
יהב-בגרשים...
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
"צא גלמיאו! תשתמש בשריטה על ראטטה ועל כל האנשים האלה!" אני אומר לגלמיאו ומוציא אותו.Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 6 2009, 03:20 PM
אביב-אתה הולך בדרך לעיר הבאה,אתה רואה ארבעה חברי צוות רוקט![]()
![]()
![]()
מתעללים בילד קטן שהם קשרו לעץ. "לא,אתם לא תיקחו מאבא שלי אף מאובן!תשחררו אותי!" הוא צועק. "אתה יודע את הקוד של כספת המאובנים של אביך?" הם שואלים. "כן,ואני לא מתכוון לומר!" הוא אומר. "אז אנחנו נטפל בך היטב!" אומר אחד מהם ומוציא רטטה
"רטטה,נשוך אותו!" הוא אומר.
קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!!!!
עוד קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!
עוד ועוד ועוד קרדיטים ענקיים ל-garchomp chan!!!!!!
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!garchomp chan!</span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!!אתה המלך!!</span></span>
"קדימה פוכדור צא"Originally posted by yahav@Feb 6 2009, 03:24 PM
קדימה פוכדור צא
"כל הכבוד באדו עכשיו שעשוע מים ותנסה לכוון את סייטר שיתקע על עץ!"Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 4 2009, 10:43 PM
מקס-באדו עושה הלימת נבג וסייטר לא מצליח לזוז,באדו שואב ממנו חיים יותר ויותר.
70%
100%
"אח"כ עוד שאיבה ותקפוץ לו על הראש!"
''קפוץ שוב על סוודוודו ותנשך את הראש שלו, תנער אותו ותזרוק אותו על הסלעים!''Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 6 2009, 03:20 PM
ברנדון-מיג'טיינה דוחף את סוודוודו ואז קופץ עליו ונושך אותו,סוודוודו מתמוטט אבל קם במהירות. "סוודוודו,החלקת סלעים עכשיו!" אומר ברוק וסוודוודו מחליק סלעים על מיג'טיינה.
70%
30%
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אביב-גלמיאו שורט את רטטה ואת חברי צוות רוקט שם "ילד חצוף!" אומר האחד שהוציא רטטה. "חבר'ה,תוציאו גם את הרטטה שלכם" הוא פונה לחבריו. חבריו מוציאים עוד שלוש רטטות והוא מוציא מיים ג'ר.לפתע מגיע מאמן פוקימוני חרק
"שלום,אני באגר" הוא פונה אליך, "בוא נלחם שנינו נגד צוות רוקט בקרב חמש על חמש,צאו פינקו וקיקירוט!
![]()
,תוציא אתה עוד שני פוקימונים ונתחיל" הוא אומר.
יהב-אתה זורק פוקדור על סטארלי,נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
מקס-באדו עושה שעשוע מים וסייטר מתנגש בעץ בקטלניות,באדו קופץ עליו ושואב ממנו חיים,סייטר נפצע קשה,הוא מעיף את באדו במתקפה מהירה אבל באדו שמח מהקפיצה ואתה רואה שהצורה שלו משתנה הוא נהיה לבן כולו,כעבור כמה שניות אתה רואה שהוא התפתח לרוזליה!הוא נוחת עליך. החיים של סייטר הם על 20%.
ברנדון-מיג'טיינה עושה את זה על סוודוודו וסוודוודו מתרסק על האבנים. "סוודוודו תחקה את הנשיכה של מיג'טיינה" סוודוודו מחקה את מיג'טיינה ונושך אותו,מיג'טיינה בקושי הרגיש בכך כי הוא סוג אופל.
40%
25%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
עכשיו אלך לי לכיוון העיר הבאהOriginally posted by עומר_פוקימון@Feb 7 2009, 09:03 PM
אביב-גלמיאו שורט את רטטה ואת חברי צוות רוקט שם "ילד חצוף!" אומר האחד שהוציא רטטה. "חבר'ה,תוציאו גם את הרטטה שלכם" הוא פונה לחבריו. חבריו מוציאים עוד שלוש רטטות והוא מוציא מיים ג'ר.לפתע מגיע מאמן פוקימוני חרק
"שלום,אני באגר" הוא פונה אליך, "בוא נלחם שנינו נגד צוות רוקט בקרב חמש על חמש,צאו פינקו וקיקירוט!
![]()
יהב-אתה זורק פוקדור על סטארלי,נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
מקס-באדו עושה שעשוע מים וסייטר מתנגש בעץ בקטלניות,באדו קופץ עליו ושואב ממנו חיים,סייטר נפצע קשה,הוא מעיף את באדו במתקפה מהירה אבל באדו שמח מהקפיצה ואתה רואה שהצורה שלו משתנה הוא נהיה לבן כולו,כעבור כמה שניות אתה רואה שהוא התפתח לרוזליה!הוא נוחת עליך. החיים של סייטר הם על 20%.
ברנדון-מיג'טיינה עושה את זה על סוודוודו וסוודוודו מתרסק על האבנים. "סוודוודו תחקה את הנשיכה של מיג'טיינה" סוודוודו מחקה את מיג'טיינה ונושך אותו,מיג'טיינה בקושי הרגיש בכך כי הוא סוג אופל.
40%
25%
''תעשה את זה שוב!נשיכה חזקה על ראשו ותעיף אותו לסלעים!!!''ברנדון-מיג'טיינה עושה את זה על סוודוודו וסוודוודו מתרסק על האבנים. "סוודוודו תחקה את הנשיכה של מיג'טיינה" סוודוודו מחקה את מיג'טיינה ונושך אותו,מיג'טיינה בקושי הרגיש בכך כי הוא סוג אופל.
40%
25%
קרדיט לנאור על הבאנר (:
יהב-אתה מגיע לעיר ורדיאן.
ברנדון-מיג'טיינה נושך את ראשו של סוודוודו בחזקה,עומד להעיף אותו לסלעים אבל אז ברוק אומר "סוודוודו,בעיטה נמוכה!" סוודוודו מעיף את מיג'טיינה בבעיטה לקיר בחזקה.
25%
10%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
"אוקיי,צאו גיבל,דראוזי!"אני אומר ומוציא אותם. "בוא נתחיל,גיבל תשתמש בזעם דרקון,דראוזי תשתמש בהיפנוזה על כל הרטטה, וגלמיאו,תשתמש בשריטה שוב!" אני אומר.Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 7 2009, 09:03 PM
![]()
קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!!!!
עוד קרדיט ענק ל-garchomp chan!!!
עוד ועוד ועוד קרדיטים ענקיים ל-garchomp chan!!!!!!
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!garchomp chan!</span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>!!אתה המלך!!</span></span>
''תצא מג'טיינה, דחיפה הכי חזקה שלך!''Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 9 2009, 10:58 AM
ברנדון-מיג'טיינה נושך את ראשו של סוודוודו בחזקה,עומד להעיף אותו לסלעים אבל אז ברוק אומר "סוודוודו,בעיטה נמוכה!" סוודוודו מעיף את מיג'טיינה בבעיטה לקיר בחזקה.
25%
10%
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני אלך למכוןOriginally posted by עומר_פוקימון@Feb 9 2009, 10:58 AM
יהב-אתה מגיע לעיר ורדיאן.
25%
10%
אביב-גיבל ודראוזי יוצאים,שלושת הפוקימונים שלך עושים את זה, ושלוש רטטות נרדמו ונפגעו כך, גם הרטטה השלישית נפגעה וגם מים גר. "פינקו התקלה! קיקירוט נשיכת חרק!" אומר באגר ומים ג'ר. ושלושת הרטטות נפגעים. "מים ג'ר. בלבול! רטטה התקלה!" "רטטה תנסה להתעורר!" "רטטה תנסה להתעורר!" מים ג'ר. מבלבל את כולם והרטטה שלא רדום מתקיל את כולם ושני הרטטות האחרים עדין לא התעוררו.
![]()
ישן
ישן
ישן
440%
![]()
![]()
![]()
![]()
470%
ברנדון-מיג'טיינה קם,דוחף את סוודוודו ומחסל אותו. "חזור סוודוודו! צא לאירון!"
אתה רוצה להחליף פוקימון?
יהב-אתה הולך למכון ואתה רואה שיש שלט שכתוב. "המכון סגור!" (המכון הראשון הוא בעיר פיוטר.)
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
''אני נישאר איתו, מג'ייטנה דחיפה הכי חזקה שלך!!''Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 9 2009, 07:04 PM
ברנדון-מיג'טיינה קם,דוחף את סוודוודו ומחסל אותו. "חזור סוודוודו! צא לאירון!"
אתה רוצה להחליף פוקימון?
יהב-אתה הולך למכון ואתה רואה שיש שלט שכתוב. "המכון סגור!" (המכון הראשון הוא בעיר פיוטר.)
קרדיט לנאור על הבאנר (:
טופס הרשמה:
שם: קובי (במשחק: הארלי)
תמונה(ספרייט):
פוקימון התחלתי(מכל הדורות,אני אביא תמונה וחוץ מאגדיים והתפתחויות): סינדקוויל
רקע(שורה וחצי ושיתאים לעלילה): הארלי נולד בכפר ואוהב את חיי הטבע ואת השקט. הארלי מתחבר לפוקימונים בקלות ואוהב מאוד לשחק איתם. הארלי אינו מכיר את חיי העיר והבילויים. אמנם נולד בחיי הטבע והנוף, אך הארלי התחבר דווקא לפוקימוני האש, כי בעיניו הם מעניינים. תיאור: נער דיי גבוה בעל כרס קטנה. להארלי שיער חום קוצני אך בדרך כלל הוא חובש בנדנה לבנה. להארלי עיניים חומות, והוא מאוד אוהב להתעסק עם דברים בוערים וגם לשחק באש, כפי שניתן ליראות בספרייט.
בקשות/הערות: ללכוד אוקטילרי.. אני מת עליו בבקשה בבקשה!!!
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)