Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 32 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 478
  1. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    ברנדון-פיצ'ו עושה גל רעם. שילדון משותק. "שילדון,לקיחה למטה!" אומר ברוק. שילדון מנסה לתקוף את פיצ'ו אבל לא מצליח.
    100% משותק
    20%
    איקס טרה-זה חשוב כדי שלא תעשה את זה עוד פעם ותלמד מטעויות.
    אלקיד עושה רעם הלם שמשמל את סנקרן,אחר כך תוקף במתקפה מהירה שמעיפה את סנקרן אחורה. סנקרן שואב מאלקיד חיים.
    85%
    90%
    תומאס-איוי תוקף את נידורן במתקפה מהירה. נידורן עושה מיקוד אנרגיה ומנקר את איוי.
    50%
    70%
    יהב-אתה זורק על ינמה פוקדור. נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

2. מורחקים
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 13 2009, 09:56 AM
    ברנדון-פיצ'ו עושה גל רעם. שילדון משותק. "שילדון,לקיחה למטה!" אומר ברוק. שילדון מנסה לתקוף את פיצ'ו אבל לא מצליח.
    100% משותק
    20%
    אלקיד עושה רעם הלם שמשמל את סנקרן,אחר כך תוקף במתקפה מהירה שמעיפה את סנקרן אחורה. סנקרן שואב מאלקיד חיים.
    85%
    90%
    50%
    70%
    עכשיו אני יעבור את היער ואלך למכון הראשון

3. משתמש מנוסה
    100% משותק
    20%
    ''רעם הלם פיצ'ו!!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    50%
    70%
    "קדימה איווי, השתמש במתקפת חול נוספת, ואז צא לעברו במתקפה מהירה!"

5. משתמש מנוסה
    יהב-אתה הולך למכון אבל אתה רואה את השומר חוסם את הדלת. "אני לא יכול לתת לך להיכנס,יש כבר מישהו שנלחם נגד ברוק." הוא אומר.
    ברנדון-פיצ'ו עושה רעם הלם שמחשמל את שילדון. "שילדון,התקלה!" אומר ברוק. שילדון מצליח להתקיל את פיצ'ו,אך לא נגרם לו נזק רב.
    80% משותק
    15%
    תומאס-איוי עושה מתקפת חול על נידורן שמעוורת את נידורן. איוי תוקף את נידורן במתקפה מהירה שגורמת לנידורן להתרגז עוד יותר והוא רוצה לנעוץ באיוי את קרנו,אך הוא לא רואה את איוי ממתקפת החול ומתחיל לרוץ כמו משוגע.
    35%
    70%

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

6. מורחקים
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 13 2009, 04:14 PM
    יהב-אתה הולך למכון אבל אתה רואה את השומר חוסם את הדלת. "אני לא יכול לתת לך להיכנס,יש כבר מישהו שנלחם נגד ברוק." הוא אומר.
    ברנדון-פיצ'ו עושה רעם הלם שמחשמל את שילדון. "שילדון,התקלה!" אומר ברוק. שילדון מצליח להתקיל את פיצ'ו,אך לא נגרם לו נזק רב.
    80% משותק
    15%
    תומאס-איוי עושה מתקפת חול על נידורן שמעוורת את נידורן. איוי תוקף את נידורן במתקפה מהירה שגורמת לנידורן להתרגז עוד יותר והוא רוצה לנעוץ באיוי את קרנו,אך הוא לא רואה את איוי ממתקפת החול ומתחיל לרוץ כמו משוגע.
    35%
    70%
    אני אשאל אותו אם אני יכול לצפות בקרב

7. משתמש מנוסה
    יהב-אתה צריך לדבר אליו בגרשיים!!!

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

8. מורחקים
    "אני יכול להיכנס לצפות בקרב של ברוק?"| אני שואל אותו

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 11 2009, 10:19 PM
    מקס-את רואה מגבי.
    "צא באדו, הלימת נבג ושעשוע מים!"

10. משתמש מנוסה
    80% משותק
    15%
    ''תשתמש בהצלפת זנב פיצ'ו!הכי חזק שלך!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה
    35%
    70%
    "עכשיו, רוץ לעברו במתקפה מהירה והתחמק מהתקפותיו תוך כדי, ומיד עבור לדחיפה!" אני מצווה
    ~~~~~~~
    נקווה שלא יגיע ל0 אני צריך אותו עדיין בכמה אחוזים ^^

12. מורחקים
    100% משותק
    20%
    85%
    90%
    50%
    70%
    טוב אלקיד עכשיו שוב רעם הלם ואז כשהוא לא מוכן מיתקפה מהירה בכל הכוח

13. משתמש מנוסה
    יהב-"לא,הקרב עוד מעט נגמר,נשאר לברוק עוד פוקימון אחד. אני ממליץ לך לאמן את הפוקימונים בינתיים כי יש לברוק לאירון חזק מאוד! אני אשמור לך מקום ואתה תהיה בקרב הבא" הוא אומר לך ורושם את שמך בפנקס.
    מקס-זה רוזליה אם שכחת. XD רוזליה יוצא ועושה הלימת נבג שמשתק את מגבי,הוא עושה שעשוע מים. מגבי נפגע מהמים והוא עושה ערפיח (ערפל מעורב עם פיח.) שפוגע ברוזליה.
    75% משותק
    90%
    ברנדון-פיצ'ו מצליף בשילדון את זנבו,שילדון עף אחורה. "שילדון,לקיחה למטה!" אומר ברוק,אבל שילדון לא מצליח לזוז לעבר פיצ'ו.
    70% משותק
    15%
    תומאס-עכשיו כשאני מסתכל במתקפות של איוי ששמתי לך בדף אני רואה שאין לאיוי מתקפה מהירה ודחיפה,לא שמתי לב לזה קודם אז עכשיו כשאיוי יתקוף זה יהיה התקלה.
    איוי מתקיל את נידורן ועוצר אותו מלהתקיף,לאחר מכן מתקיל אותו שוב. נידורן מצליח להשיב לעצמו את הראייה והוא מנקר את איוי.
    15%
    55%
    איקס טרה-פעם הבאה תעשה בגרשיים,הפעם אוותר לך.
    אלקיד עושה רעם הלם שמחשמל את סנקרן,לאחר מכן מתקיף את סנקרן במתקפה מהירה שמעיפה אותו אחורה. סנקרן עושה מגה יבוש ששואב מאלקיד חיים.
    70%
    80%

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

14. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 12 2009, 06:16 PM
    יהב-נומל עושה גחלת חזקה על ינמה,ינמה מתרסק על הרצפה כמעט מעולף. נומל למד כבוד.
    10%
    80%
    איקס טרה-אתה פוקימון? איך אתה יכול לתקוף במתקפה מהירה? אתה צריך לומר לפוקימון שלך לעשות את זה.
    ברנדון-פיצ'ו קם ועושה רעם הלם חזק שמחשמל אותך,את ברוק ולאירון. לאחר מכן אתם קמים ואתם רואים שפיצו ניצח את לאירון. פיצ'ו למד גל רעם. "וואו ניצחת את הפוקימון הכי חזק שלי! חזור לאירון צא שילדון! " אומר ברוק.
    הארלי-סינדקוויל עושה מבט על מריפ. "מריפ?" מריפ לא מבין. אתה זורק פוקדור על מריפ. נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
    תומאס-איוי זורק על נידורן חול,נידורן לא רואה טוב ומחטיא את איוי בניקור.איוי דוחף את נידרון אחורה.
    60%
    80%
    ~ עושה תנועה של מתלהבים ~
    לכדתייייייי מריפ!!!!!

אני מסתובב ומחפש פוקימונים/מאמנים בשביל ליראות את הפוקימון החדש שלי בפעולה.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

15. מורחקים
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 14 2009, 07:46 PM
    יהב-"לא,הקרב עוד מעט נגמר,נשאר לברוק עוד פוקימון אחד. אני ממליץ לך לאמן את הפוקימונים בינתיים כי יש לברוק לאירון חזק מאוד! אני אשמור לך מקום ואתה תהיה בקרב הבא" הוא אומר לך ורושם את שמך בפנקס.
    מקס-זה רוזליה אם שכחת. XD רוזליה יוצא ועושה הלימת נבג שמשתק את מגבי,הוא עושה שעשוע מים. מגבי נפגע מהמים והוא עושה ערפיח (ערפל מעורב עם פיח.) שפוגע ברוזליה.
    75% משותק
    90%
    ברנדון-פיצ'ו מצליף בשילדון את זנבו,שילדון עף אחורה. "שילדון,לקיחה למטה!" אומר ברוק,אבל שילדון לא מצליח לזוז לעבר פיצ'ו.
    70% משותק
    15%
    תומאס-עכשיו כשאני מסתכל במתקפות של איוי ששמתי לך בדף אני רואה שאין לאיוי מתקפה מהירה ודחיפה,לא שמתי לב לזה קודם אז עכשיו כשאיוי יתקוף זה יהיה התקלה.
    איוי מתקיל את נידורן ועוצר אותו מלהתקיף,לאחר מכן מתקיל אותו שוב. נידורן מצליח להשיב לעצמו את הראייה והוא מנקר את איוי.
    15%
    55%
    איקס טרה-פעם הבאה תעשה בגרשיים,הפעם אוותר לך.
    אלקיד עושה רעם הלם שמחשמל את סנקרן,לאחר מכן מתקיף את סנקרן במתקפה מהירה שמעיפה אותו אחורה. סנקרן עושה מגה יבוש ששואב מאלקיד חיים.
    70%
    80%
    "מצוין אני אלך לאמן את הפוקימונים שלי"

עכשיו אלך לחפש כמה מאמנים כדי לפתח את הפוקימונים שלי

עמוד 17 מתוך 32 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •