Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 32 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 478
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 14 2009, 07:46 PM
    תומאס-עכשיו כשאני מסתכל במתקפות של איוי ששמתי לך בדף אני רואה שאין לאיוי מתקפה מהירה ודחיפה,לא שמתי לב לזה קודם אז עכשיו כשאיוי יתקוף זה יהיה התקלה.
    איוי מתקיל את נידורן ועוצר אותו מלהתקיף,לאחר מכן מתקיל אותו שוב. נידורן מצליח להשיב לעצמו את הראייה והוא מנקר את איוי.
    15%
    55%
    "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך פוכדור על נידורן.

2. משתמש מנוסה
    כינוי:אהרון7
    שם במשחק:לאנס
    תמונה:
    רקע:הי אני לאנס,יום אחד אני רואה את החדשות ושומע מהאיש שקרא אתמול מקרה מאוד מוזר על פוקימונים ברחבי קנטו דיברתי אם אמי ושאלתי: הי אמא אולי אני אחקור את העניין אני בגיל של מאמנים. אמא:המממממממממממממממ בסדר אבל תבתיח שתצלצל וכך הלכתי ובליבי אני אומר, הנה מתחילה הרפתקת חיי...
    פוקימון התחלתי:ריולו

3. מורחקים
    יהב-"לא,הקרב עוד מעט נגמר,נשאר לברוק עוד פוקימון אחד. אני ממליץ לך לאמן את הפוקימונים בינתיים כי יש לברוק לאירון חזק מאוד! אני אשמור לך מקום ואתה תהיה בקרב הבא" הוא אומר לך ורושם את שמך בפנקס.
    מקס-זה רוזליה אם שכחת. XD רוזליה יוצא ועושה הלימת נבג שמשתק את מגבי,הוא עושה שעשוע מים. מגבי נפגע מהמים והוא עושה ערפיח (ערפל מעורב עם פיח.) שפוגע ברוזליה.
    75% משותק
    90%
    ברנדון-פיצ'ו מצליף בשילדון את זנבו,שילדון עף אחורה. "שילדון,לקיחה למטה!" אומר ברוק,אבל שילדון לא מצליח לזוז לעבר פיצ'ו.
    70% משותק
    15%
    תומאס-עכשיו כשאני מסתכל במתקפות של איוי ששמתי לך בדף אני רואה שאין לאיוי מתקפה מהירה ודחיפה,לא שמתי לב לזה קודם אז עכשיו כשאיוי יתקוף זה יהיה התקלה.
    איוי מתקיל את נידורן ועוצר אותו מלהתקיף,לאחר מכן מתקיל אותו שוב. נידורן מצליח להשיב לעצמו את הראייה והוא מנקר את איוי.
    15%
    55%
    איקס טרה-פעם הבאה תעשה בגרשיים,הפעם אוותר לך.
    אלקיד עושה רעם הלם שמחשמל את סנקרן,לאחר מכן מתקיף את סנקרן במתקפה מהירה שמעיפה אותו אחורה. סנקרן עושה מגה יבוש ששואב מאלקיד חיים.
    70%
    80%
    אוקי אני אומר לאלקיד "עכשיו הישתמש במיתקפה מהירה ואז רעם הלם בכל הכוחח"

4. משתמש מנוסה
    כינוי:אהרון7
    שם במשחק:לאנס
    תמונה:
    רקע:הי אני לאנס,יום אחד אני רואה את החדשות ושומע מהאיש שקרא אתמול מקרה מאוד מוזר על פוקימונים ברחבי קנטו דיברתי אם אמי ושאלתי: הי אמא אולי אני אחקור את העניין אני בגיל של מאמנים. אמא:המממממממממממממממ בסדר אבל תבתיח שתצלצל וכך הלכתי ובליבי אני אומר, הנה מתחילה הרפתקת חיי...
    פוקימון התחלתי:ריולו

5. משתמש מנוסה
    [adoptable]1115279[/adoptable]

6. משתמש מנוסה

7. משתמש מנוסה
    ברנדון-פיצ'ו מצליף בשילדון את זנבו,שילדון עף אחורה. "שילדון,לקיחה למטה!" אומר ברוק,אבל שילדון לא מצליח לזוז לעבר פיצ'ו.
    70% משותק
    15%
    ''תשתמש בהצלפת זנב כמה פעמים עכשיו, קדימה פיצ'ו!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    הארלי-אתה מוצא ספוינק.
    יהב-אתה מחפש מאמנים בדרך 2,אתה נתקל במאמן פוקימונים . "שלום אני גרוס,מאמן פוקימוני עשב,רוצה קרב?" הוא שואל.
    *גרוס יווסף לרשימת מאמני הפוקימונים שתפגשו בדרך*
    תומאס-אתה זורק פוקדור על נידורן. נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
    אהרון7-תגיד אתה עושה ממני צחוק? מה זה כל הדאבלים האלה? אין טופס הרשמה כמו שנתתי,רקע לא טוב ולא מותאם לעלילה,אין ספרייט. בקיצור,לא מתקבל.
    איקס טרה-אלקיד עושה רעם הלם ומתקפה מהירה שפוגעים בסנקרן קשה. סנקרן שואב מאלקיד חיים אבל בקושי.
    55%
    75%
    ברנדון-פיצ'ו מצליף בשילדון שוב ושוב,אבל שילדון עושה הגנת ברזל שמונעת ממנו להיפגע. "שילדון,התקלה!" שילדון לא מצליח להתקיל את פיצ'ו.
    70% משותק
    15%

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 14 2009, 10:20 PM
    מחייך, אני מרים את הפוכדור מהקרקע "כל הכבוד, איווי!" אני אומר לו בחיוך ומחבק אותו. אני מחזיר אותו לפוכדור שלו, טומן את 2 הפוכדורים בתוך החגורה וממשיך בדרך.

10. מורחקים
    הארלי-אתה מוצא ספוינק.
    יהב-אתה מחפש מאמנים בדרך 2,אתה נתקל במאמן פוקימונים . "שלום אני גרוס,מאמן פוקימוני עשב,רוצה קרב?" הוא שואל.
    אהרון7-תגיד אתה עושה ממני צחוק? מה זה כל הדאבלים האלה? אין טופס הרשמה כמו שנתתי,רקע לא טוב ולא מותאם לעלילה,אין ספרייט. בקיצור,לא מתקבל.
    איקס טרה-אלקיד עושה רעם הלם ומתקפה מהירה שפוגעים בסנקרן קשה. סנקרן שואב מאלקיד חיים אבל בקושי.
    55%
    75%
    ברנדון-פיצ'ו מצליף בשילדון שוב ושוב,אבל שילדון עושה הגנת ברזל שמונעת ממנו להיפגע. "שילדון,התקלה!" שילדון לא מצליח להתקיל את פיצ'ו.
    70% משותק
    15%
    "בטח שכן" אני אומר
    ואני מוסיף "הקרב יהיה 3 על 3"

11. מורחקים
    הארלי-אתה מוצא ספוינק.
    55%
    75%
    70% משותק
    15%
    אני אומר לאלקיד "מצוין עכשיו עשה זאת שוב אבל הפעם הכל הכוחחח "

12. משתמש מנוסה
    מקס-זה רוזליה אם שכחת. XD רוזליה יוצא ועושה הלימת נבג שמשתק את מגבי,הוא עושה שעשוע מים. מגבי נפגע מהמים והוא עושה ערפיח (ערפל מעורב עם פיח.) שפוגע ברוזליה.
    75% משותק
    90%
    *כן שכחתי*
    "רוזליה תנסה לעשות מהשעשוע מים כדור מים ואז תזרוק את הכדור על מגבי"

13. משתמש מנוסה
    70% משותק
    15%
    ''תרכז עוצמה בזנב, ותן לו מכת צליפת זנב!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    תומאס-איוי מחכך את ראשו בך. "איוי! איוי!" הוא אומר. אתה מחזיר את איוי לפוקדור. אתה רואה לפתע עדר של נידורנים נידורינוים ונידוקינגים מתחיל לרוץ אליו בפראות כי לכדת את אחד משלהם.
    יהב-"מתאים לך 5-5?" הוא שואל.
    איקס טרה-אלקיד עושה זאת שוב ופוגע בסנקרן קשות,סנקרן גודל קצת עם מתקפת גדילה.
    30%
    75%
    מקס-רוזליה עושה שעשוע מים ועושה את המים עגולים עם הפרחים בידיו וזורק את הכדור על מגבי. מגבי רואה את כדור המים מתקרב אליו ועושה גחלת חזקה על כדור המים עד שהכדור עף על רוזליה. מגבי עושה גחלת על רוזליה ששורף אותה.
    75% משותק
    75%
    ברנדון-פיצ'ו מרכז חשמל בזנבו ומצליף בשילדון זנב חשמלי שפוגע ומחשמל את שילדון. "שילדון,מתקפה עתיקה!" אומר ברוק,אך שילדון לא מצליח לזוז.
    55% משותק
    15%

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

עמוד 18 מתוך 32 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •