Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 32 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 478
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 15 2009, 06:43 PM
    ברנדון-פיצ'ו מרכז חשמל בזנבו ומצליף בשילדון זנב חשמלי שפוגע ומחשמל את שילדון. "שילדון,מתקפה עתיקה!" אומר ברוק,אך שילדון לא מצליח לזוז.
    55% משותק
    15%
    ''עוד פעם!ריכוז בזנב ואז מכה !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש מנוסה
    תומאס-איוי מחכך את ראשו בך. "איוי! איוי!" הוא אומר. אתה מחזיר את איוי לפוקדור. אתה רואה לפתע עדר של נידורנים נידורינוים ונידוקינגים מתחיל לרוץ אליו בפראות כי לכדת את אחד משלהם.
    "אוי לא" אני אומר ומתחיל לברוח מהמקום בריצה XDDDDDDDDD

3. משתמש מנוסה
    מקס-רוזליה עושה שעשוע מים ועושה את המים עגולים עם הפרחים בידיו וזורק את הכדור על מגבי. מגבי רואה את כדור המים מתקרב אליו ועושה גחלת חזקה על כדור המים עד שהכדור עף על רוזליה. מגבי עושה גחלת על רוזליה ששורף אותה.
    75% משותק
    75%
    "רוזליה עוד כדור מים ואז שאיבה!"

4. מורחקים
    תומאס-איוי מחכך את ראשו בך. "איוי! איוי!" הוא אומר. אתה מחזיר את איוי לפוקדור. אתה רואה לפתע עדר של נידורנים נידורינוים ונידוקינגים מתחיל לרוץ אליו בפראות כי לכדת את אחד משלהם.
    יהב-"מתאים לך 5-5?" הוא שואל.
    איקס טרה-אלקיד עושה זאת שוב ופוגע בסנקרן קשות,סנקרן גודל קצת עם מתקפת גדילה.
    30%
    75%
    מקס-רוזליה עושה שעשוע מים ועושה את המים עגולים עם הפרחים בידיו וזורק את הכדור על מגבי. מגבי רואה את כדור המים מתקרב אליו ועושה גחלת חזקה על כדור המים עד שהכדור עף על רוזליה. מגבי עושה גחלת על רוזליה ששורף אותה.
    75% משותק
    75%
    ברנדון-פיצ'ו מרכז חשמל בזנבו ומצליף בשילדון זנב חשמלי שפוגע ומחשמל את שילדון. "שילדון,מתקפה עתיקה!" אומר ברוק,אך שילדון לא מצליח לזוז.
    55% משותק
    15%
    אני אומר לאלקיד "הפעם רעם הלם בכל הכוח ואז מבט כדאי להשיח את דעתו וכשהוא מושח מדעתו אני אזרוק פוכדור צאאא "

5. מורחקים
    "מתאים לי בכיף" ותוך כדי אני מוציא את טרטויג

6. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 14 2009, 10:20 PM
    הארלי-אתה מוצא ספוינק.
    יהב-אתה מחפש מאמנים בדרך 2,אתה נתקל במאמן פוקימונים . "שלום אני גרוס,מאמן פוקימוני עשב,רוצה קרב?" הוא שואל.
    *גרוס יווסף לרשימת מאמני הפוקימונים שתפגשו בדרך*
    תומאס-אתה זורק פוקדור על נידורן. נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
    אהרון7-תגיד אתה עושה ממני צחוק? מה זה כל הדאבלים האלה? אין טופס הרשמה כמו שנתתי,רקע לא טוב ולא מותאם לעלילה,אין ספרייט. בקיצור,לא מתקבל.
    איקס טרה-אלקיד עושה רעם הלם ומתקפה מהירה שפוגעים בסנקרן קשה. סנקרן שואב מאלקיד חיים אבל בקושי.
    55%
    75%
    ברנדון-פיצ'ו מצליף בשילדון שוב ושוב,אבל שילדון עושה הגנת ברזל שמונעת ממנו להיפגע. "שילדון,התקלה!" שילדון לא מצליח להתקיל את פיצ'ו.
    70% משותק
    15%
    "ספוינק" אני חושב, זה בוודאי יום המזל שלי!
    אני רואה שהספוינק הוא רגוע ולא כ"כ מסוכן, אז אני שואל אותה בנימה חנפנית אם הוא רוצה להצטרף לצוות שלי.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

7. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    ברנדון-פיצ'ו עושה זאת שוב ומחשמל קשה את שילדון. "אוקי שילדון,תנסה עכשיו לעשות מתקפה עתיקה!" אומר ברוק. שילדון עושה מתקפה עתיקה וסלעים נופלים על פיצ'ו וכמעט מחסלים אותו.
    20% משותק
    5%
    תומאס-אתה מתחיל לרוץ,לפתע אתה רואה איש מוזר עם גלימה שחורה וארוכה. "עוד פעם העדר הזה..." אתה שומע אותו ממלמל. "צא דרגונייט! זעם חוץ!" דרגונייט עושה זעם חוץ שפוגע בעדר והם בורחים משם. "ילד,היה לך מזל שבדיוק עברתי כאן. בהצלחה בהמשך,אני מבטיח שאתה תפגוש אותי עוד" הוא מחייך אליך ועף עם הגלימה שלו.
    מקס-רוזליה עושה שוב כדור מים,הכדור מים פוגע במגבי והוא נפצע קשה,רוזליה שואב ממגבי חיים. מגבי לא מצליח לזוז וכך לא תוקף.
    45% משותק
    85%
    איקס טרה-אלקיד עושה רעם הלם חזק שמוריד לסנקרן את החיים עד 15%. אלקיד נועץ מבט בסנקרן,אתה זורק על סנקרן פוקדור. נדנוד אחד.... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
    יהב-אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך והוא מותיא את כל הפוקימונים שלו והקרב מתחיל!
    500%
    500%
    הארלי-"ספוינק ספוינק" הוא אומר ומתחיל ללכת משם בכעס.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 16 2009, 08:40 PM
    תומאס-אתה מתחיל לרוץ,לפתע אתה רואה איש מוזר עם גלימה שחורה וארוכה. "עוד פעם העדר הזה..." אתה שומע אותו ממלמל. "צא דרגונייט! זעם חוץ!" דרגונייט עושה זעם חוץ שפוגע בעדר והם בורחים משם. "ילד,היה לך מזל שבדיוק עברתי כאן. בהצלחה בהמשך,אני מבטיח שאתה תפגוש אותי עוד" הוא מחייך אליך ועף עם הגלימה שלו.
    'ואו... מעניין מי זה היה' אני חושב לעצמי. אני ממשיך לצעוד אל עבר העיר ורידיאן.

9. משתמש מנוסה
    ברנדון-פיצ'ו עושה זאת שוב ומחשמל קשה את שילדון. "אוקי שילדון,תנסה עכשיו לעשות מתקפה עתיקה!" אומר ברוק. שילדון עושה מתקפה עתיקה וסלעים נופלים על פיצ'ו וכמעט מחסלים אותו.
    20% משותק
    5%
    ''גמור אותו עם הצלפת זנב בכל הכוח!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. מורחקים
    20% משותק
    5%
    מקס-רוזליה עושה שוב כדור מים,הכדור מים פוגע במגבי והוא נפצע קשה,רוזליה שואב ממגבי חיים. מגבי לא מצליח לזוז וכך לא תוקף.
    45% משותק
    85%
    איקס טרה-אלקיד עושה רעם הלם חזק שמוריד לסנקרן את החיים עד 15%. אלקיד נועץ מבט בסנקרן,אתה זורק על סנקרן פוקדור. נדנוד אחד.... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
    500%
    500%
    "גדול תפסנו סנקרן אני אומר בהיתרגשות מוציא את סנקרן ואלקיד והולך לטייל"

11. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    20% משותק
    5%
    45% משותק
    85%
    500%
    500%
    לא רוצה, לא צריך!
    אני מוציא את מריפ ואומר לו להשתמש בהתקלה על ספוינק,
    ובכך בוחן את יכולותו הפיזית.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

12. משתמש מנוסה
    45% משותק
    85%
    "רוזליה תטעני כדור מים בידיים שלך, תסתובבי במהירות ואז תשלחי את הכדור על מגבי כדי שתהיה סופת מים!"

13. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    תומאס-אתה מגיע לעיר ורדיאן בלי מכשולים.
    ברנדון-פיצ'ו מתחיל להצליף בשילדון. "שילדון,הגנת ברזל!" אומר ברוק. פיצ'ו ממשיך להצליף ולשילדון לא קורה כלום.
    20% משותק
    5%
    איקס טרה-אתה הולך ומגיע לעיר ורדיאן.
    הארלי-אני מבקש שתעשה בגרשיים.
    מקס-רוזליה עושה כדור מים,אבל אז מגבי נועץ ברוזליה מבט שגורם לו להפסיק והמים בינתיים עפים על רוזליה ופוגעים בה קצת.
    45% משותק
    80%

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

14. מורחקים
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 17 2009, 06:33 PM
    תומאס-אתה מגיע לעיר ורדיאן בלי מכשולים.
    ברנדון-פיצ'ו מתחיל להצליף בשילדון. "שילדון,הגנת ברזל!" אומר ברוק. פיצ'ו ממשיך להצליף ולשילדון לא קורה כלום.
    20% משותק
    5%
    איקס טרה-אתה הולך ומגיע לעיר ורדיאן.
    הארלי-אני מבקש שתעשה בגרשיים.
    מקס-רוזליה עושה כדור מים,אבל אז מגבי נועץ ברוזליה מבט שגורם לו להפסיק והמים בינתיים עפים על רוזליה ופוגעים בה קצת.
    45% משותק
    80%
    "יששש הגענו לעיר חדשה בו נלך להיתאמן אני אמור בזמן שאני הולך לימצוא פוקימונים שילחמו בי "

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Feb 17 2009, 06:33 PM
    20% משותק
    5%
    ''הצלפת זנב פיצ'ו , עוצמה הכי חזקה עם הזנב!תנסה לעשות מהזנב זנב שקשה כמו ברזל!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 19 מתוך 32 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •