"לכדתי וינונט!"Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 13 2009, 10:20 AM
הארלי-פלאפי עושה רעם הלם שמוריד לוינונט את החיים עד 5%. אתה זורק על וינונט פוקדור,נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
אני הולך לכיוון יער ורידיאן.
"לכדתי וינונט!"Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 13 2009, 10:20 AM
הארלי-פלאפי עושה רעם הלם שמוריד לוינונט את החיים עד 5%. אתה זורק על וינונט פוקדור,נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
אני הולך לכיוון יער ורידיאן.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
"ריולו משא ו-3 פעמים כוח זרוע!!Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 13 2009, 10:20 AM
מקס-ריולו רץ במהירות. "לאירון,התקלה על ריולו!" לאירון מנסה להתקיל את ריולו אך מחטיא אותו,לפתע ריולו מנחית על לאירון כוח זרוע שפוגע בלאירון ומעיף אותו בהתרסקות חזקה מאוד על הקיר כי סוג לוחם חזק עליו פי 4.
70%
40%
"מקד אנרגיה, ופגע בו עם גחלת!" אני מצווה על טורצ'יק.Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 13 2009, 10:20 AM
תומאס-טורצ'יק ממקד אנרגיה בציפורניו ושורט את הופיפ בחוזקה. הופיפ עושה סינתזה שממלא לו את כל החיים.
100%
90%
ברנדון-אתה מוציא את שלגון וצ'רמילון. "אוקי,צאו רטיקט וסוויפר" הוא אומר ומוציא אותם והקרב מתחיל!
200%
200%
הארלי-אתה כבר ביער ורדיאן אבל לא משנה. :P
אתה ממשיך ביער ואתה רואה איפוםמתנדנד על ענפי העץ עם כפתו הגדולה.
מקס-ריולו עושה משא,בינתיים ברוק אומר ללאירון " תעשה הגנת ברזל" לאירון עושה הגנת ברזל וריולו תוקף עם עם המשא ועושה גם 2 פעמים כוח זרוע,את הפעם השלישית הוא לא עושה ומתעייף,אך זה לא משפיע הרבה על לאירון. "עכשיו לאירון,נגיחה!" אומר ברוק. לאירון נותן נגיחה חזקה לריולו,ריולו כמעט מעולף.
60%
5%
תומאס-טורצ'יק ממקד אנרגיה ואז עושה גחלת ענקית על הופיפ ששורפת אותו והוא נהיה שחור מפחם כולו ולא תוקף.
60%
90%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
''שלגון, תשתמש בגחלת על רטיקט!Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 16 2009, 08:33 PM
ברנדון-אתה מוציא את שלגון וצ'רמילון. "אוקי,צאו רטיקט וסוויפר" הוא אומר ומוציא אותם והקרב מתחיל!
200%
200%
צ'רמיליון , זעם דרקון על סוויפר!''
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אה זובי (:Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 16 2009, 08:33 PM
הארלי-אתה כבר ביער ורדיאן אבל לא משנה. :P
אתה ממשיך ביער ואתה רואה איפוםמתנדנד על ענפי העץ עם כפתו הגדולה.
----
"אייפום!? זה בוודאי יום המזל שלי!" אני אומר.
"צא פלאפי! השתמש ישר בנבג כותנה, כי אייפום הוא פוקימון מאוד מהיר!
לאחר מכן השתמש בגל רעם, ואחרי זה רעם הלם!" אני אומר לו בנחישות.
"קדימה טורצ'יק, עוד אחת! ואז תקוף עם שריטות!" אני מצווהOriginally posted by עומר_פוקימון@Mar 16 2009, 08:33 PM
תומאס-טורצ'יק ממקד אנרגיה ואז עושה גחלת ענקית על הופיפ ששורפת אותו והוא נהיה שחור מפחם כולו ולא תוקף.
60%
90%
"ריולו חזור,צא מגבי" אומר , אחזיר את ריולו ואוציא את מגביOriginally posted by עומר_פוקימון@Mar 16 2009, 08:33 PM
מקס-ריולו עושה משא,בינתיים ברוק אומר ללאירון " תעשה הגנת ברזל" לאירון עושה הגנת ברזל וריולו תוקף עם עם המשא ועושה גם 2 פעמים כוח זרוע,את הפעם השלישית הוא לא עושה ומתעייף,אך זה לא משפיע הרבה על לאירון. "עכשיו לאירון,נגיחה!" אומר ברוק. לאירון נותן נגיחה חזקה לריולו,ריולו כמעט מעולף.
60%
5%
"מגבי, המון ערפיח כדי לגרום ללאירון לא לראות ואז גחלת כמה שיותר חזקה כדי שאולי יצא להביור"
"אם לאירון עושה הגנת ברזל תשתמש במבט ואם הוא מנסה נגיחה תתקיף את ראשו בגחלת!"
ברנדון-שלגון עושה גחלת על רטיקט ושורף את כולו. צ'רמליון עושה זעם דרקון שמרסק את סוויפר על עץ. "רטיקט,נשיכה על צ'רמילון!" מצווה בן. רטיקט נושך את צ'רמילון בראשו. "סוויפר ליקוק על שלגון!" מצווה בן. סוויפר מלקק את שלגון ושלגון מתגלגל אחורה.
160%
180%
הארלי-אתה מוציא את פלאפי ומצווה עליו,אך פלאפי מותש מכל הקרבות שהוא נלחם והוא נרדם. "איפום,איפום" צוחק האיפום שעל העץ.
תומאס-טורצ'יק ממקד אנרגיה ועושה גחלת לעבר הופיפ,אבל הופיפ קופץ בשניה האחרונה ועף באוויר,טורצ'יק לא מצליח לשרוט את הופיפ. הופיפ מתקיל את טורצ'יק מלמעלה והמכה נהיית קטלנית ופוגעת בטורצ'יק חזק.
60%
70%
מקס-אתה מחזיר את ריולו ומוציא את מגבי. מגבי עושה ערפיח וכל הסביבה מכוסה בערפיח ומסריחה,מגבי עושה גחלת על לאירון,ואחרי שהערפיח מתפוגג אתה רואה שלאירון נפגע קשה.
20%
100%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
"קדימה טורצ'יק, רוץ במהירות לעברו ואז תפתיע אותו בכך שתעצור, ותשלח גחלת לעברו!"Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 17 2009, 08:17 PM
תומאס-טורצ'יק ממקד אנרגיה ועושה גחלת לעבר הופיפ,אבל הופיפ קופץ בשניה האחרונה ועף באוויר,טורצ'יק לא מצליח לשרוט את הופיפ. הופיפ מתקיל את טורצ'יק מלמעלה והמכה נהיית קטלנית ופוגעת בטורצ'יק חזק.
60%
90%
''שלגון , גחלת על רטיקט ! צ'רמיליון , זעם דרקון על סוויפר !''Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 17 2009, 08:17 PM
ברנדון-שלגון עושה גחלת על רטיקט ושורף את כולו. צ'רמליון עושה זעם דרקון שמרסק את סוויפר על עץ. "רטיקט,נשיכה על צ'רמילון!" מצווה בן. רטיקט נושך את צ'רמילון בראשו. "סוויפר ליקוק על שלגון!" מצווה בן. סוויפר מלקק את שלגון ושלגון מתגלגל אחורה.
160%
180%
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"מגבי, תעשה ערפיח ותשלב בו גחלת!" אומר למגבי בצעקה ואצביע על לאירוןOriginally posted by עומר_פוקימון@Mar 17 2009, 08:17 PM
מקס-אתה מחזיר את ריולו ומוציא את מגבי. מגבי עושה ערפיח וכל הסביבה מכוסה בערפיח ומסריחה,מגבי עושה גחלת על לאירון,ואחרי שהערפיח מתפוגג אתה רואה שלאירון נפגע קשה.
20%
100%
"תנסה לעשות סיבוב כמה שיותר מהיר, תשלב אותו עם גחלת ותתקרב אל לאירון כמה שיותר קרוב!" אומר למגבי בתקווה שזה יצליח
"אתה צודק..." אני חושב לעצמי.Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 17 2009, 08:17 PM
[הארלי-אתה מוציא את פלאפי ומצווה עליו,אך פלאפי מותש מכל הקרבות שהוא נלחם והוא נרדם. "איפום,איפום" צוחק האיפום שעל העץ.
"מצטער פלאפי! זאת פאשלה שלי... קח שינה טובה!"
אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
אני מוציא את ספוינק.
תומאס-טורצ'יק רץ לעבר הופיפ והופיפ מוכן להתקיל אותו,לפתע טורצ'יק עוצר ועושה גחלת על הופיפ שמעיפה את הופיפ כשהוא שרוף כולו אחורה. "הופיפ!!!" אומר הופיפ ומתחיל לעשות סינתזה...
30%
70%
ברנדון-שלגון עושה גחלת על רטיקט ושורף אותו. "רטיקט,היפר ניב!" מצווה בן. רטיקט נועץ את ניבו בחזקה ברגלו של שלגון "שלגון,שלגון" הוא אומר בכאב.צ'רמלון עושה זעם דרקון שפוגע בסוויפר. "סוויפר,קשירה" מצווה בן. סוויפר תופס את צ'רמלון בזנבו הארוך וקושר אותו כך שצ'רמלון תקוע.
140%
150%
מקס-לאירון מחוסל. "חזור לאירון,היית טוב. צא שילדון!"
הארליאתה מחזיר את פלאפי ומוציא את ספוינק. איפום יורד מהעץ ומתחיל לקפוץ על ספוינק...
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
''שלגון , גחלת על סוויפר , כאשר תשתחרר צ'רמיליון , זעם דרקון על רטיקט !''Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 19 2009, 11:18 PM
ברנדון-שלגון עושה גחלת על רטיקט ושורף אותו. "רטיקט,היפר ניב!" מצווה בן. רטיקט נועץ את ניבו בחזקה ברגלו של שלגון "שלגון,שלגון" הוא אומר בכאב.צ'רמלון עושה זעם דרקון שפוגע בסוויפר. "סוויפר,קשירה" מצווה בן. סוויפר תופס את צ'רמלון בזנבו הארוך וקושר אותו כך שצ'רמלון תקוע.
140%
150%
קרדיט לנאור על הבאנר (:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)