Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 32 ראשוןראשון ... 192728293031 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 478
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 24 2009, 09:35 PM
    מקס-מגבי עושה מסך עשן,שילדון לא רואה כלום ומגבי ושה עליו גחלת בהפתעה ששורפת אותו על המקום. "שילדון,הפלה!" מצווה ברוק ושילדון מפיל את מגבי.
    70%
    70%
    וואו יש לך משחק ממש מושקע!
    "מגבי,אני מאמין בך, להביור!"

2. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    תומאס-הוטהוט מבין מה אתה מחפש ועיניו הזוהרות מראות על מקום מתחת לעץ תפוחים ויש הרבה עשב. "הוטהוט!" אומר הוטהוט ועף משם.

ברנדון-שלגון עושה נשימת דרקון שמחסל את סוויפר על המקום. "זה היה כבר מאתגר" אומר לך בן והולך משם.

הארלי-וינונט עושה בילבול ופוגע באיפום,איפום לא מספיק לקום ווינונט רץ אליו ההתקלה,איפום מצליח להתחמק ועושה על וינונט מתקפת חול אך וינונט מנטרל זאת.
    30%
    90%

מקס-מגבי מנסה לעשות להביור אך יוצאת לו גחלת גדול שפועת קשה בשילדון. "שילדון,התקלה" מצווה ברוק. שילדון מתקיל את מגבי אך מגבי מצליח לעמוד על רגליו.
    50%
    65%

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 30 2009, 08:54 PM

ברנדון-שלגון עושה נשימת דרקון שמחסל את סוויפר על המקום. "זה היה כבר מאתגר" אומר לך בן והולך משם.
    אני ממשיך לעיר סרולין .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 30 2009, 09:54 PM
    תומאס-הוטהוט מבין מה אתה מחפש ועיניו הזוהרות מראות על מקום מתחת לעץ תפוחים ויש הרבה עשב. "הוטהוט!" אומר הוטהוט ועף משם.
    "תןדה!" אני צועק אחריו ומתקרב אל אותו אזור שהוא הראה לי, שם אני מתחיל להקים מחנה ללילה.

5. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    הארלי-וינונט עושה בילבול ופוגע באיפום,איפום לא מספיק לקום ווינונט רץ אליו ההתקלה,איפום מצליח להתחמק ועושה על וינונט מתקפת חול אך וינונט מנטרל זאת.
    30%
    90%
    "וינונט שלוש פעמים התקלה!"
    ועכשיו צא פוכדור!
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

6. משתמש מנוסה
    מקס-מגבי מנסה לעשות להביור אך יוצאת לו גחלת גדול שפועת קשה בשילדון. "שילדון,התקלה" מצווה ברוק. שילדון מתקיל את מגבי אך מגבי מצליח לעמוד על רגליו.
    50%
    65%
    "מגבי, גחלת בסיבוב וערפיח!"

7. משתמש מנוסה
    שם:גארי
    תמונה(ספרייט):
    פוקימון התחלתי:גלייגר
    רקע:גארי הוא הבן של המדען,שעבד בעבר עם ראשי הצוותים הרעים.כאשר הודיע לו אביו שעליו לצאת למסע הוא החליט שהוא הולך על זה,ועכשיו הוא רק מחכה להתחיל ביחד עם גלייגר
    בקשות/הערות:שיהיו לי פוקימונים מגוונים

8. משתמש מנוסה
    ברנדון-אתה ממשיך לכיוון סרולין,אבל אתה רואה שכבר חושך בחוץ,אתה רואה את הפתח של מערת הירח וליד המערה נמצא מרכז פוקימונים.

תומאס-אתה מתחיל לאסוף ענפים יבשים למדורה ומוציא את שק השינה,אך אתה לא מוצא איך להדליק אש.

הארלי-וינונט מחטיא את איפום פעם אחת בהתקלה והחיים של איפום ירדו ל10%. אתה זורק עליו פוקדור. נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!

מקס-מגבי עושה את הגחלת חזק מאוד בעוצמה כמעט של להביור,מרוב החוזק של זה מגבי עף אחורה ומתרסק על הקיר,לאחר מכן עושה ערפיח. לאחר שהערפיח מתפוגג אתה רואה ששילדון מעולף ומגבי עומד להתעלף מאפיסת כוחות,אבל זה אומר שניצחת. "וואו,המגבי שלך ממש חזק!" מתפעל ברוק. "הנה תג הסלע בשבילך!" הוא נותן לך אותו.

גארי-רשום,תגיב להתחלה.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

9. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 31 2009, 05:48 PM
    ברנדון-אתה ממשיך לכיוון סרולין,אבל אתה רואה שכבר חושך בחוץ,אתה רואה את הפתח של מערת הירח וליד המערה נמצא מרכז פוקימונים.

תומאס-אתה מתחיל לאסוף ענפים יבשים למדורה ומוציא את שק השינה,אך אתה לא מוצא איך להדליק אש.

הארלי-וינונט מחטיא את איפום פעם אחת בהתקלה והחיים של איפום ירדו ל10%. אתה זורק עליו פוקדור. נדנוד אחד... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!

מקס-מגבי עושה את הגחלת חזק מאוד בעוצמה כמעט של להביור,מרוב החוזק של זה מגבי עף אחורה ומתרסק על הקיר,לאחר מכן עושה ערפיח. לאחר שהערפיח מתפוגג אתה רואה ששילדון מעולף ומגבי עומד להתעלף מאפיסת כוחות,אבל זה אומר שניצחת. "וואו,המגבי שלך ממש חזק!" מתפעל ברוק. "הנה תג הסלע בשבילך!" הוא נותן לך אותו.

גארי-רשום,תגיב להתחלה.
    לכדתי אייפום!

אני הולך למכון של רוראק
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 31 2009, 06:48 PM
    'מה אני יעשה בלי אש?' אני חושב לעצמי ביאוש "אני יודע!" אני אומר לפתע "טורצ'יק צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "טורצ'יק, אתה יכול לשחרר גחלת קטנה על המדורה כאן?" אני שואל אותו ומצביע לעבר המדורה שהכנתי.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Jan 19 2009, 08:59 PM
    פרסים
    התחלה:
    אביכם מביא אתכם לעיר פאלט ואומר לכם "בהצלחה במסע,הנה אני מביא לך תיק ומכשיר שיחקור את כל מה שתעבור,אתם תפגשו את פרופסור אוק,או פרופסור אלם או פרופסור בירץ' או פרוסור רוואן שיתנו לכם את הפוקימון ההתחלתי שלכם בהצלחה!" הוא אומר לכם ונוסע משם.
    אתם הולכים ולפתע אתם שומעים קול שקורא לכם "הי אתה! בוא הנה!"

אני אסתובב ואראה מי קורא לי

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 31 2009, 06:33 PM

אני ניכנס למערה , ואומר לעצמי , 'גם ככה המערה חשוכה '
    אני אומר , ומוציא בנוסף את פיצ'ו , שיעיר לי את הדרך עם חשמל .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Mar 31 2009, 06:33 PM
    "תודה!" אומר ואצא לחפש פוקימונים

14. משתמש מנוסה
    הארלי-זה המכון של ברוק,אבל לא משנה. :P
    אתה מגיע לעיר פיוטר כשחושך בחוץ ואתה רואה שכתוב על דלת המכון: "מחר בשעה 8.00 בבוקר יפתח המכון"

תומאס-אתה מוציא את טורצ'יק והוא עושה גחלת על העצים היבשים ובמהרה נהיית מדורה מחממת.

גארי-אתה מסתכל אחורה ואתה רואה את פרופסור אלם "שלום לך! אני פרופסור אלם,באתי להביא לך את הגלייגר,5 פוקדורים ופיקדע,בהצלחה במחקר! בנוסף אני ממליץ לך להשאר כאן כי כבר לילה,אם תרצה תוכל ללכת לישון במעבדה שלי שנמצאת כאן לידנו,אז להתראות!" הוא אומר והולך משם. מה תעשה עכשיו? אתה יכול ללכת לדרך 1.

ברנדון-אתה נכנס למערה ומוציא את פיצ'ו,פיצ'ו עושה חשמל שמאיר את הדרך ועולה על הכתף שלך. אתה מתחיל ללכת ואתה רואה שילדון מהלך במקום.

מקס-אתה רואה שכבר לילה בחוץ,אבל אתה רואה צ'ינגלינג משתעשע בחוץ.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by עומר_פוקימון@Apr 1 2009, 09:42 PM
    תומאס-אתה מוציא את טורצ'יק והוא עושה גחלת על העצים היבשים ובמהרה נהיית מדורה מחממת.
    אני מתיישב לידה יחד איתו, ואני מתחמם ממנה קצת. אני מחטט בתיק ומחפש משהו שאפשר לצלות על האש.

עמוד 29 מתוך 32 ראשוןראשון ... 192728293031 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •