''בהחלט!צא פוצ'יינה!''
''בהחלט!צא פוצ'יינה!''
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
ברנדון-"צא קיקירוט!" אומר באגר.
100%
100%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
''תשתמש במתקפת חול ואז התקלה, קדימה!''
קרדיט לנאור על הבאנר (:
ברנדון-פוצ'יינה תקף במתקפת חול והתקיל את קיקירוט. "קיקירוט,שמור אנרגיה ואד נשיכת חרק!" אומר באגר וקיקירוט נושך את פוצ'ינה.
80%
90%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
"אוקיי, סקויירטל, נראה מה אתה יודע לעשות!" אצעק לו. "השתמש בבועות!"Originally posted by עומר_פוקימון@Jan 20 2009, 05:00 PM
כריס-הקרב מתחיל!
100%
100%
ה100% זה החיים.
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
''תשתמש במתקפת חול ואז בהתקלה!''
קרדיט לנאור על הבאנר (:
כריס-סקווירטל משתמש בבועות שפוגעות במיאו,מיאו מתקרב אל סקווירטל ושורט אותו.
90%
95%
ברנדון-קיקירוט נפגע ונתקע בעץ. "קיקירוט,נשיכת חרק עכשיו!" קיקירוט נושך את פוצ'יינה.
50%
85%
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
"סקויירטל, השתמש בהיתקלות!" אני אומר לו בביטחון.Originally posted by עומר_פוקימון@Jan 20 2009, 06:40 PM
כריס-סקווירטל משתמש בבועות שפוגעות במיאו,מיאו מתקרב אל סקווירטל ושורט אותו.
90%
95%
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
''תשתמש בהתקלה ואז מתקפת חול!''
קרדיט לנאור על הבאנר (:
כריס-סקווירטל משתמש בהיתקלות ומיאו ונופל על הדשא,כשהוא קם הוא נושך את סקויירטל בראש.
70%
80%
ברנדון-פוצ'יינה חיסל את קיקירוט. "קיקירוט חזור! פינקו צא!"
האם תרצה להחליף פוקימון?
פוצ'יינה למד ריח בלשי.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
אני מחליף לבייגון, ''צא בייגון!''
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני הולך למי שקרא לי ושואל אותו "מה אתה רוצה??"Originally posted by עומר_פוקימון@Jan 19 2009, 08:03 PM
התחלה:
אביכם מביא אתכם לעיר פאלט ואומר לכם "בהצלחה במסע,הנה אני מביא לך תיק ומכשיר שיחקור את כל מה שתעבור,אתם תפגשו את פרופסור אוק,או פרופסור אלם או פרופסור בירץ' או פרוסור רוואן שיתנו לכם את הפוקימון ההתחלתי שלכם בהצלחה!" הוא אומר לכם ונוסע משם.
אתם הולכים ולפתע אתם שומעים קול שקורא לכם "הי אתה! בוא הנה!"
ברנדון-אתה מחליף לבייגון.
100%
100%
מקס-אתה מסתכל אחורה ואתה רואה את פרופסור רוואן "שלום לך! אני פרופסור רוואן,באתי להביא לך את הבאדו,5 פוקדורים ופיקדע,בהצלחה במחקר!" הוא אומר והולך משם. מה תעשה עכשיו? אתה יכול ללכת לדרך 1.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
"אוקיי, סקויירטל!" אני אומר לו. "היכנס לשריונך, השתמש בבועות והסתובב במהירות, כדי שהבועות יעופו לכל עבר!"Originally posted by עומר_פוקימון@Jan 20 2009, 07:21 PM
כריס-סקווירטל משתמש בהיתקלות ומיאו ונופל על הדשא,כשהוא קם הוא נושך את סקויירטל בראש.
70%
80%
אני אוציא את בהתרגשות את באדו מהפוכדורOriginally posted by עומר_פוקימון@Jan 20 2009, 10:08 PM
מקס-אתה מסתכל אחורה ואתה רואה את פרופסור רוואן "שלום לך! אני פרופסור רוואן,באתי להביא לך את הבאדו,5 פוקדורים ופיקדע,בהצלחה במחקר!" הוא אומר והולך משם. מה תעשה עכשיו? אתה יכול ללכת לדרך 1.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)