"טוב, בוא נתחיל להתאמן" אני אומר לו בחיוך ומתחיל לחפש פוקימונים.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 02:53 PM
Pikachu4Ever
סקווירטל בועט באוויר בשמחה, ומחייך חיוך גדול.
"טוב, בוא נתחיל להתאמן" אני אומר לו בחיוך ומתחיל לחפש פוקימונים.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 02:53 PM
Pikachu4Ever
סקווירטל בועט באוויר בשמחה, ומחייך חיוך גדול.
ε(●̮̮̃•̃)з
Pikachu4Ever
אתה יוצא מהעיר יחד עם סקויירטל לכיוון השדות, כשאתה רואהמשתעשע בשליחת חוטי פתיל לעץ גבוה, עולה על החוטים וגולש בהם חזרה למטה.
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
"בוא סקווירטל, לא נפריע לקטנצ'יק הזה" אני אומר לסקווירטל בחיוך, וממשיך בדרכי בחיפוש אחר פוקימון אחר.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 03:09 PM
Pikachu4Ever
אתה יוצא מהעיר יחד עם סקויירטל לכיוון השדות, כשאתה רואהמשתעשע בשליחת חוטי פתיל לעץ גבוה, עולה על החוטים וגולש בהם חזרה למטה.
ε(●̮̮̃•̃)з
אתנשף מעט ואז אקיש בדלת בעוד אני רועד, גם מקור וגם מהתרגשות.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 03:00 PM
Pizza-Kun
יפה שאתה מודיע מראש
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מביתך, מגיע למעבדתו של הפרופסור.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
"אבא שלי נחטף ואני רוצה לצאת לחפש אותו מבלי שאימא שלי תדע"אני אומר לו אחרי שאני ניכנסOriginally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 02:12 PM
Tony Tony Chopper
"למה אינך רוצה שאמך תדע זאת?" הוא שואל, ואז קולט כי אתה עוד בחוץ. "הו, כמובן.. בוא, היכנס"
אתעלם מהם ואחפש פוקימונים אחריםOriginally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 02:30 PM
Pikachu4Ever
מצטער, אני כזה טמבל >.<
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא מהפוכדור פוקימון צב ים כחול, בעל שריון חום מבהיק. הוא מחייך אלייך בביישנות -
yossi
תצטט, בבקשה.
yahav
מצטער ^^'
~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהעיר, ומתקדם לכיוון השדות. מיד אתה רואה חבורה שלעפים מעלייך.
תגיד אתה רוצה ספרייטים יותר יפים מאלה שלך
Pikachu4Ever
אתם לא רואים עוד פוקימונים. זה מוזר מאוד, כי אתם נמצאים באזור פורה שחייב להיות בו הרבה פוקימונים.
סקויירטל נראה מופתע ומתחיל לרוץ אל סבך שיחים מסורבל.
Pizza-Kun
הפרופסור פותח את הדלת, לבוש בפיג'מה.
"מה אתה עושה כאן בשעה שכזו, ילדי?" הוא אומר, פיהוק גדול נמרח על פניו.
Tony Tony Chopper
"נחטף? אביך?" הוא שואל בהפתעה. "אני מכיר את אביך, איש דגול. ובכן, חכה רק רגע"
הוא נכנס לחדר מסויים למספר דקות, ואז יוצא, בידו פוכדור ושקיק עור קטן, ובידו השניה כוס שוקו חם.
"תרצה קצת?" הוא שואל בנימוס.
yahav
יש לי את כל סוגי הספרייים, פשוט אלו הכי קטנים וקומפקטיים ^
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רואה שנינלחמים זה בזה באמצע היער, אך שום דבר אחר מלבד זה.
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
אבל לא רואים אותם כל כך טוב
צא בלבאזור תישתמש בדחיפה
"סקווירטל, חזור לכאן!" אני קורא בבהלה ורץ אחרי סקווירטל לסבך, מנסה להבין מה קרה לסקווירטל.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 03:45 PM
Pikachu4Ever
אתם לא רואים עוד פוקימונים. זה מוזר מאוד, כי אתם נמצאים באזור פורה שחייב להיות בו הרבה פוקימונים.
סקויירטל נראה מופתע ומתחיל לרוץ אל סבך שיחים מסורבל.
ε(●̮̮̃•̃)з
yahav
אוקיי, אקח את זה לתשומת לבי..
ותצטט.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רטטה המופתע נפגע ממתקפת הדחיפה ועף לאחור. הוא התייצב בחזרה והשיב במתקפת מהירות.
- 12/20 HP
25/25 HP -
Pikachu4Ever
אתה רודף אחרי סקויירטל, כששניכם קופצים לסבך השיחים, ואתה רואה מבעד לשיחיםאוכל עשבים.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני עדיין זוכר מה אתה אוהב ^^
יאי! נידוקינג...Originally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 04:00 PM
Pikachu4Ever
אתה רודף אחרי סקויירטל, כששניכם קופצים לסבך השיחים, ואתה רואה מבעד לשיחיםאוכל עשבים.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני עדיין זוכר מה אתה אוהב ^^
---------------------------
"סקווירטל, הנה, בוא נלחם נגד אחד מהנידורנים האלה!" אני אומר לו בחיוך ומאתגר לקרב את הנידורן החזק ביותר לפי דעתי, נחוש.
ε(●̮̮̃•̃)з
"פרופסור זה נורא ואיום!" אני אומר בבהלה "אבי נחטף אתמול בלילה! אני רוצה לצאת ולחפש אותו, אבל אל תספר לאמי! באתי מוקדם בשביל שאוכל להתחמק מהבית בלי שהיא תשים לב" אני אומר ואתנשף "אם היא תדע על כך היא תתחיל לחפש אותי ולא לתת לי לעשות את זה"Originally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 03:45 PM
Pizza-Kun
הפרופסור פותח את הדלת, לבוש בפיג'מה.
"מה אתה עושה כאן בשעה שכזו, ילדי?" הוא אומר, פיהוק גדול נמרח על פניו.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
Pikachu4Ever
יש רק אחד כזה ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~
נידורן מבין שהזמנת אותו לקרב, והוא עומד במקום, מביט בך ובסקויירטל באיום.
Pizza-Kun
"אביך נחטף?!" הוא שואל בהפתעה. "אני מכיר אותו. אדם חביב ביותר... ובכן, אמך צריכה לדעת על כך, אתה לא חושב?"
"טוב אולי אתה צודק" אני אומר באנחה "בגלל זה השארתי לה פתק,אבל אחרי הכל היא לא תתן לי לצאת לחפש את אבי אם אני לא אצא לחפש אותו" אני אומר ואחשוב לרגע "יש לי רעיון, תספר לה את זה- אבל רק מחר כשאהיה רחוק מכאן"Originally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 04:27 PM
Pizza-Kun
"אביך נחטף?!" הוא שואל בהפתעה. "אני מכיר אותו. אדם חביב ביותר... ובכן, אמך צריכה לדעת על כך, אתה לא חושב?"
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
"כן"אני אומר לוOriginally posted by _DragonBreath_@Jan 21 2009, 03:45 PM
Tony Tony Chopper
"נחטף? אביך?" הוא שואל בהפתעה. "אני מכיר את אביך, איש דגול. ובכן, חכה רק רגע"
הוא נכנס לחדר מסויים למספר דקות, ואז יוצא, בידו פוכדור ושקיק עור קטן, ובידו השניה כוס שוקו חם.
"תרצה קצת?" הוא שואל בנימוס.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)