Pizza-Kun
מתוך הפוכדור יוצאקטן, מחייך אליך בבישנות.
Pikachu4Ever
תנודה אחת. תנודה שניה. והפוקימון... נלכד!
מזל טוב, יש לך נידורן
עריכה:
סקויירטל קיבל 100 EXP. סקויירטל עלה רמה - רמה 6.
Pizza-Kun
Pikachu4Ever
מזל טוב, יש לך נידורן
עריכה:
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
נידוקינג!Originally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 02:58 PM
Pikachu4Ever
מזל טוב, יש לך נידורן
עריכה:
-----------------------
"כל הכבוד סקווירטל!" אני אומר בשמחה ומלטף את ראשו, "עכשיו, צא נידורן!" אני אומר וזורק את הפוקדור של נידורן באוויר, מנסה להתיידד איתו.
ε(●̮̮̃•̃)з
Pikachu4Ever
נידורן יוצא מהכדור, מביט בך בקרירות.
<u><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>גם אני פליט</span> <span style=\'color:red\'>P<span style=\'color:yellow\'>o</span><span style=\'color:red\'>k</span><span style=\'color:yellow\'>e</span><span style=\'color:red\'>B</span><span style=\'color:yellow\'>l</span><span style=\'color:red\'>o</span><span style=\'color:yellow\'>c</span><span style=\'color:red\'>k</span></span>!</span></u>
"שלום לך..." אני מנסה להתחבב בקירבתו, "אני בן, המאמן החדש שלך" אני אומר לו בחיוך ואושיט לאט לאט את ידי.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 03:04 PM
Pikachu4Ever
נידורן יוצא מהכדור, מביט בך בקרירות.
ε(●̮̮̃•̃)з
עכשיו חסל אותו בדחיפהOriginally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 10:23 AM
Tony Tony Chopper
אתה מסתובב בעיר, מחפש פוקימונים, כשלפתע משהו קופץ על כתפך. אתה מסתכל, ורואהמצייץ אליך בשמחה.
Pikachu4Ever
זה כמובן נכלל בבקשות שלך כרגע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הטאקטיקה שלך עובדת, ונידורן מסוחרר לאחר שפגע בשריון. סקויירטל יוצא מן השריון, משתמש בדחיפה על נידורן, וזה עף לאחור, פצוע. הוא לא מצליח לקום, ולכן משתמש במבט על סקויירטל.
- 6/20 HP
- 24/25 HP
yossi
"הו, קרה לאביך משהו?" הוא שואל בהפתעה. "ובכן, חכה רק רגע"
הוא נכנס לחדר, עליו כתוב 'כניסה לעובדים בלבד', ויוצא משם לאחר דקות ספורות עם פוכדור בידו ושקיק קטן.
"אוקיי, זה הפוקימון היחיד שיש לי.." הוא אומר. "ובשקיק הזה יש לך 5 פוכדורים ופוקידע שתספק לך מידע על הפוקימונים"
yahav
שני המתקפות מתנגשות, ושני הצדדים נפגעו. רטטה קם בשנית ומשתמש בדחיפה.
- 7/20 HP
- 20/25 HP![]()
אחרי זה אלך לחפש פוקימונים
"שלום לך צארמנדר, שמי הוא יוקי והפרופסור נתן לי אותך בשביל שתעזור לי למצוא את אבי שנחטף" אני אומר חצי בעצב חצי בשמחה.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 02:58 PM
Pizza-Kun
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
Pikachu4Ever
הנידורן נוהם באיום, ומתרחק שני צעדים לאחור. הוא מתיישב על הקרקע, אוכל מהעשבים.
yahav
רטטה מתחמק מהדחיפה, ומשתמש במהירות.
*אותו המצב*
Pizza-Kun
הפוקימון הקטן מוריד את החיוך, ומחבק אותך חזק.
"נו טוב... בוא נידורן..." אני אומר מיואש וממשיך ללכת לכיוון העיר הבאה.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 03:26 PM
Pikachu4Ever
ε(●̮̮̃•̃)з
עכשיו עוד הפעם דחיפה בכל הכוחOriginally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 03:26 PM
Pikachu4Ever
yahav
רטטה מתחמק מהדחיפה, ומשתמש במהירות.
*אותו המצב*
Pizza-Kun
''תודה רבה פרופסור!''Originally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 10:23 AM
yossi
"הו, קרה לאביך משהו?" הוא שואל בהפתעה. "ובכן, חכה רק רגע"
הוא נכנס לחדר, עליו כתוב 'כניסה לעובדים בלבד', ויוצא משם לאחר דקות ספורות עם פוכדור בידו ושקיק קטן.
"אוקיי, זה הפוקימון היחיד שיש לי.." הוא אומר. "ובשקיק הזה יש לך 5 פוכדורים ופוקידע שתספק לך מידע על הפוקימונים"
אני מודה לו, לוקח את השקיק ומוציא מהפוקדור את הפוקימון.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"שלום לך מה אתה עושה פה"אני שואל אותו ומנסה ללטף את ראשוOriginally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 10:23 AM
Tony Tony Chopper
אתה מסתובב בעיר, מחפש פוקימונים, כשלפתע משהו קופץ על כתפך. אתה מסתכל, ורואהמצייץ אליך בשמחה.
"אתה צודק, צריך להתגבר על זה ולהמשיך הלאה, לשקוע בעבר בחוסר מעש לא תורם בכלום- אני חייב להציל אותו, אתה איתי?" אני אשאל אותו.Originally posted by _DragonBreath_@Jan 22 2009, 03:26 PM
Pizza-Kun
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)