אז ככה ראיתי שבעזרת הגידול שלהם בבית הגידול אפשר להשיג אגרוף חשמל לפיצ'ו שבביצה אבל זה לא הולך אותם מתקפות בכל פעם אז רציתי לשאול אולי אתם יודעים איך להשיג את הEGG MOVES
אתה יכול לקבל פיצ'ו אם מכת וולט (מתקפת החשמל הכי חזקה במשחק) אם אתה נותן לפיקצ'ו או לראיצ'ו להחזיק כדור אור (light ball) בזמן ההתרבות! פיצ'ו יקבל את המתקפות של אביו (מכת וולט תהיה האחרונה)...Originally posted by barko@Jan 21 2009, 11:10 PM
אז ככה ראיתי שבעזרת הגידול שלהם בבית הגידול אפשר להשיג אגרוף חשמל לפיצ'ו שבביצה אבל זה לא הולך אותם מתקפות בכל פעם אז רציתי לשאול אולי אתם יודעים איך להשיג את הEGG MOVES
בקשר לאגרוף רעם, אני לא בטוח...
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
לא ממש נכון,לא כל כך זוהר עם הדבר הזה עובד ביהלום/פנינה/פלטינום אני ידוע שבברקת זה עובד מה שאמרת.Originally posted by yMichael@Jan 22 2009, 07:21 AM
אתה יכול לקבל פיצ'ו אם מכת וולט (מתקפת החשמל הכי חזקה במשחק) אם אתה נותן לפיקצ'ו או לראיצ'ו להחזיק כדור אור (light ball) בזמן ההתרבות! פיצ'ו יקבל את המתקפות של אביו (מכת וולט תהיה האחרונה)...
בקשר לאגרוף רעם, אני לא בטוח...
לגבי אגרוף רעם אם תשים פוקימון שיש לו אגרוף רעם זכר עם הפוקימון שאתה רוצה יהיה נקבה,אתה פשוט מרבה מחכה שיצא ביצה ואז יהיה לך ביצה של הפוקימון הנקבה ואז יהיה את המתקפה.
מקווה שעזרתי במשהו..
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
דוקה קן עובד וולט טלק אני אצלחתי להסייג
תשיג פוקימון זכר שיוכל להתרבות עם פיקאצ'ו/ראיצ'ו עם אגרוף חשמל, ותדאג שהפיקאצ'ו/ראיצ'ו יהיו נקבה. תרבה את שניהם, ותקבל פיצ'ו עם אגרוף חשמל.
http://serebii.net/pokedex-dp/025.shtml
פה אתה יכול לבדוק מי יכול להתרבות עם פיקאצ'ו, רק למטה ל-Egg Group וכל הפוקימונים שמופיעים בקבוצת רבייה שלו יכולים. (או שאתה יכול לבדוק ללכת ל-Egg moves באותו עמוד, וללחוץ Details ליד Thunderpunch, ושמה זה יראה לך אבות מתאימים לפיצ'ו שיכולים ללמוד אגרוף חשמל.)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)