Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    נכון יש את האגדי הזה Heatran פוקימון האש?

אז סיימתי אחרי הליגה את הקטע עם המערה.. ובדקתי בסרטונים איך תופסים אותו ובסרטונים המערה הישתנתה

מה אני עושה אחרי שהילד שהיה איתי במערה בורח כדי שהמערה תישתנה??

אה ואיך אני משיג את הכדורים לזמן את דיאגלה ופאלקיה??

2. JONY_BOY
    Guest
    הילד ההוא שאתה עזרת לו לצאת מין המערה נמצא בבית שאתה הגעת ישירות אחרי הליגה לעיר שבה נלחמת בקרב כפול נגד מנהיג מכון השמיני ומאמן פוקמני האש בליגה תחפש אותו שם באחד הבתים ואז תחזור למערה והפעם אתה תוכל להגיע לאגדי הזה ללא בעיה ולהלחם במאמנים ובצוות גאלקטיק בזמן שהילד היה איתך לא יכולת לטפס על ההרים במערה עכשיו תוכל ואז תוכל ללכוד את האגדי הזה במערה לגביי הדברים של דאלגיה ופקליה אז הם נמצאים במערה הזאת שאתה נלחמת נגד צוות גאלקטיק אותה מערה שהובילה אותך לגיטרנה אז יש לך מפל בתוך המערה תעלה עליו ויהיו 2 פוכדרים תיקח אותם ואלה החפצים של דאלגיה ופאקליה אחרי שאתה לוקח אותם אתה הולך לעיר שבה נלחמת נגד צוות גאלקטיק אחד שהוא בורח לך תמיד ואתה רודף אחריו באותה עיר זוכר שיש לך תמונה של אנון בתוך איזה בית קטן דבר עם התמונה והמנהיגה של הליגה תבוא אליך ואז תילך לגיטרנה ופאקליה שנהם רמות 70

• משתמש מנוסה
    אה הבנתי איפה.. אבל יש שמה שני בתים והילד לא ינמצא בהם.. הוא בליגת הקרבות או באחד הכפרים האחרים אולי??

אה ועוד משו איפה אני קונה שיקויים שנותנים שימחה לפוקימון???

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Jirachi@Jan 22 2009, 12:59 PM
    אה הבנתי איפה.. אבל יש שמה שני בתים והילד לא ינמצא בהם.. הוא בליגת הקרבות או באחד הכפרים האחרים אולי??

אה ועוד משו איפה אני קונה שיקויים שנותנים שימחה לפוקימון???
    אין לי מושג מה זה פוקמון שמח ואיזה חפץ לתת לו אבל מה הבעיה לקרוא את מה שכתבתי לך תקרא הכל לאט לאט ותבין אל תמהר כתבתי לך הרבה כי אתה שאלת שאלות שצריך לפרט עליהם

• משתמש מנוסה
    הבנתי בסוף תודה חח

ואני מיתכוון.. נכון יש פוקימונים שצריך אהבה בישביל לפתח אותם כמו איווי לוקריו טוגפי וכאלה..

אז ראיתי בסרטון שבישביל לתת אהבה יש שיקוי מיוחד אז מאיפה משיגים אותו אתה יודע?

עריכה:

יאיי יש לי אגדי פוקימון אש XD

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Jirachi@Jan 22 2009, 01:36 PM
    הבנתי בסוף תודה חח

ואני מיתכוון.. נכון יש פוקימונים שצריך אהבה בישביל לפתח אותם כמו איווי לוקריו טוגפי וכאלה..

אז ראיתי בסרטון שבישביל לתת אהבה יש שיקוי מיוחד אז מאיפה משיגים אותו אתה יודע?

עריכה:

יאיי יש לי אגדי פוקימון אש XD

עוד עריכה:הוא לא ניתפס =[ יש איזה פוקדור מיוחד לפוקמוני אש?!
    תדאג להרדים ואז לזרוק עליו אולטרה בול ודאסק בול תנסה 5 פעמים זה 5 פעמים זה בסוף הוא יתפס אחרי שתרדים אותו כמובן ותשאיר לו קצת חיים

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •