Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    באיזה פרק אש לכד את טאורוס ?

2. מייסד האתר והפורום
    זה היה רשום במדריך דמויות לפני השדרוג של האתר.

שם הפוקימון: טאורוס (30)
    נתפס בפרק : 35 - אגדתו של טרטיני (פרק מושעה)
    - הוא תפס 30 טארוורוסים.

3. משתמש מנוסה
    בדקתי פה
    http://www.megavideo.com/?c=search&s=POKEMON+INDIGO
    וזה לא בפרק 35

4. משתמש מנוסה
    אם אני לא טועה לפני תחילת הסדרה הוא תפס 30

5. מורחקים
    איפה אפשר לראות את הפרק הזה?

6. Retired
    שם: Ashar
    לא זה פרק שמופעל על ידי רובים. הוא מושע מכל הבחינות , תוכל לראות אותו נראה לי בשרתים פרטיים
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אני לא זוכר את מספר הפרק אבל זה באמת היה הפרק "אגדתו של דרטיני", הפרק מתרחש בספארי ואש אכן תפס שם 30 טאורוסים, הפרק הושעה/צונזר בגלל סצינה שבה הפקח של הספארי מכוון אקדח על צוות רוקט ויורה לכיוון שלהם, האמרקקים חשבו שזה אלים מידי.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. מורחקים
    אז מה אי אפשר לראות את זה?

9. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    בטח אפשר להוריד את זה איפשהו, ואולי יש את זה במגה-וידאו, אין לי מושג.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    אני דיי בטוח שראיתי את זה פעם ביוטיוב ביפנית אתה יכול לנסות
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

11. משתמש מנוסה
    שם: אי שם מעבר לקשת D=
    יאו איזה ישן זה &#33;&#33;&#33;
    XD

12. משתמש מנוסה
    מה שם הפרק באנגלית ?

13. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    שם הפרק:
    The Legend of Dratini

צפייה:
    חלק א&#39;:
    http://il.youtube.com/watch?v=PO6BZal99yo

חלק ב&#39;:
    http://www.youtube.com/watch?v=3KHSL9BJJ8I

חלק ג&#39;:
    http://il.youtube.com/watch?v=qiuemQre-Vw

לנעול.
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •