Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 71

נושא: משהו נחמד

1. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    א=1
    ל=30
    כ=20
    ס=60
    י=10
    י=10
    131= לא יודע

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    אבא שלי:
    סיל.

אמא שלי:
    טורצ'יק

אני:
    לרביטאר

הארנבונים שלי:
    ראמפארדוס ונינקדה

הכלב שלי:
    קינגלר
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. היכל התהילה
    ד=4
    נ=50
    י=10
    א=1
    ל=30
    מס'=95.
    אני=אוניקס

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

4. משתמש מנוסה
    פשש, רעיון מקורי ודיי נחמד, יפה לכם D=
    פוקימון = 80 + 6 + 100 + 10 + 40 + 6 + 50 = 292
    #292 = Shedinja
    לכן שדינג'ה הוא הפוקימון P:
    מ.ש.ל

עריכה: ואגב, אם עברת את 493 אז יש שתי אפשרויות:
    א. לחכות שייחשף הדור החמישי.
    ב. להחסיר מהתוצאה 493.
    מי שחושב שצריך לחבר את ערכי הספרות בסוף - תלמדו קצת טריגו'..
    <span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>

5. משתמש מנוסה
    פרטי:

משפחה:
    לכט
    30+20+9=59 Arcanine

אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

6. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    מקודם כתבתי רק את השם שלי של אח שלי ואת שם המשפחה שלי...
    עכשיו כל המשפחה שלי (כולל הכלבה שלי):
    אני (מיכאל)-
    40+10+20+1+30=101 אלקטרוד
    אח שלי (יבגני)-
    10+2+3+50+10=75 גרוולר
    אבא שלי (ולרי)-
    6+30+100+10=146 לארויטאר
    אמא שלי (מרינה)-
    40+100+10+50+5=205 אגרון (WTF?&#33; :huh: )
    הכלבה שלי (יונה)-
    10+6+50+5=71 ויקטריבל
    שם המשפחה שלי (...)-
    .... 303 מאוויל

ומה זה משפחה אם לא כוללים את החברה שלך?&#33;
    לאה-
    30+1+5=36 קלפאבל

ד"א, השם של הכלבה שלי נישמע Yoona ולא Yona...
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אלכסיי (מלך אנשי הזאב :P), אם אתה רוצה לדעת בקלות לאיזה פוקימון שייך כל מספר: תעתיק מהחתימה שלי את הכתובת, תכניס את זה ב"תמונה", ותחליף את 000 במספר שיצא לך, ואז תופיע לך תמונה של הפוקימון. אם יצא לך 131, אז יצא לך אחלה-בחלה של פוקימון, #131 = לפרס

צ&#39;אריזרד-קון, אותי לימדו (לפני כמה שנים) שצריך לחבר את ערכי הספרות בסוף, ושאם עושים את זה עד שנשארת רק ספרה אחת- הספרה שיוצאת בסוף היא ספרת/מס&#39; המזל שלך. ועובדה, בשנה שעברה, שלחו לי לינק לאתר שמסביר על כל שם, והיה כתוב שמס&#39; המזל של השם תום זה 5, והנה:
    תום = 400+6+40 = 446
    4+4+6 = 14
    1+4 = 5&#33; צירוף מקרים? או שאולי זה באמת החישוב הנכון?
    (446) (014) (005)
    ובכלל, מה ההיגיון בלהחסיר את התוצאה מ-493? לא הגיוני שהחישוב יהיה תלוי בכמות הפוקימונים.
    וכולם, בפעם ה-42, אני מבקש: תכתבו את השמות שאתם מחשבים, אל תכתבו סתם מה יצא לכם.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    ילד, תעשה הבחנה בין ספרת מזל לבין מספר הפוקימון שמייצג אותך.
    כשמחפשים ספרת מזל, הדרך שלך נכונה בהחלט. זו ספרה, לכן ברור שהיא נעה בין 1 (או ליתר דיוק 0) עד 9. לעומת זאת, כשבודקים איזה פוקימון מייצג אותך אז לא מחברים את ערכי הספרות, אחרת אין סיכוי שתקבל פוקימון שאיננו בתשיעייה הראשונה (קרי, מבאלבזור ועד בלסטוייס). לכן עד 493 ברור שאתה טועה. אחרי 493 מגיעים להתלבטות. עדיין, כדי ליצור שיווין בין מספרים מעל ומתחת ל493, פשוט מחסירים מהתוצאה שלך 493. אם אתה לא רואה את ההיגיון של זה, אז בוא נחזור יחד על החוקים בטריגונומטריה: sin572 הוא כמו sin212 (מכיוון שמתקיים 572-360X1=212) ובהחלט לא שווה למספר sin5 (לפי 5+7+2=14, 1+4=5). אם אתה לא מאמין לי, אתה מוזמן לבדוק בכל מחשבון מדעי שהוא (רק תזכור לעבוד עם זוויות ולא עם רדיאנים).
    טוב, אני חושב שעכשיו הבנת שאתה טועה, אבל אם משהו עדיין לא ברור לך אתה מוזמן לשאול ואענה לך.
    <span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>

9. משתמש מנוסה
    זה לא בדיוק שהוכחת לי שאני טועה, ההברת לי את ההגיון בשיטה שלך, אבל אני עדיין רואה היגיון גם בשיטה שלי, ואני אנסה להסביר אותו
    תום
    ת|ו|מ
    400|6|40
    400+6+40
    446
    4|4|6
    4+4+6
    14
    1|4
    5
    אני מקווה שהסתכלות על התרשים הנ"ל תעזור להבין את ההיגיון שאני רואה בשיטה שלי, אבל אם לא אז אני מוכן לנסות להסביר אותו. ושוב, אני מסכים לגמרי אם ההיגיון הטריגונומטרי שהצגת בפניי, אבל אני עדיין רואה היגיון בשיטה שבה אני משתמש.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. משתמש מנוסה
    השיטה שלך טובה לבחירת מספר מזל (שרוצים שהמספר יהיה בין 1 ל-9), אבל במקרה הזה היא מוטעת, כמו שכבר רשמתי בהודעה הקודמת שלי. לפי הדרך שלך הפוקימונים היחידים שיכולים לצאת למישהו הם באלבזור (001#), אייויזור, וינוזאור, צ&#39;ארמנדר, צ&#39;ארמיליון, צ&#39;אריזרד, סקווירטל, וורטרטל או בלסטוייס. אני מקווה שברור לך שזה לא מה שאנחנו מחפשים כאן, ולכן השיטה שלך לא מתאימה למצב כאן. היא מתאימה לחיפוש מספר (או ליתר דיוק ספרת) מזל, כמו שכבר אמרתי לך. אני מקווה שהבנת אותי עכשיו ושהסיבה שהשיטה שלך היא לא אפשרית ברורה לך כעת. הסבר נוסף אשמח להביא לך בה"פ (המנהלים כאן עוד עלולים לתת לנו באן אייפי רק על זה שאני מסביר לך באשכול הזה למה השיטה שלך לא מתאימה, בנימוק "סוטים מהנושא").

11. משתמש מנוסה
    שלי יוצא 44..איכס גלום..בא לי סבב שלי XD
    אז יוצא 8 :ס
    וורטרטל D:
    קוואבאנגה D:
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

12. משתמש מנוסה
    כמה עוד אפשר לבקש מאנשים שיכתבו את השם שלהם ביחד עם המס&#39; והפוקימון...
    ברמה 16 אני מתפתח

13. היכל התהילה
    Originally posted by SuperMango@Jan 24 2009, 11:48 AM
    אני:
    200+6+70+10= 286= ברלום

שם המשפחה שלי:
    40+10+9+30= 89=

אחותי:
    1+10+10+30+400= 451= סקרופי

אחותי:
    4+50+5= 59= ארקיין

אמא שלי:
    10+70+30= 110= וויזינג

אבא שלי:
    10+200+6+50= 266=
    משפחת רעל חוץ מאחותך...אולי מאומצת XP סתם.. :XD:

הנה המשפחה שלי:

אבא שלי - פורט
    אמא שלי - ספירה שניה:
    ג&#39;ינקס
    אחי - שלדר
    אני - סיל
    אחותי - ספירה שניה:
    דרטיני
    החתול שלי - ספירה שניה:
    פירו
    החתולה שלי - קורפיש

המשפחה שלנו נוטה לכיוון הקרח
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

14. משתמש מנוסה
    משפחת רעל? רק חצי מהם היו מסוג רעל.
    ברמה 16 אני מתפתח

15. משתמש מנוסה
    אני : 400+10+40+70 = אין פוקימון כזה =(
    שם משפחה : אין =(
    אין לי פוקימונים =( =( =( =(

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •