Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    אני מציע שנתחיל פרוייקט שבו כל אחד יגיד איזה בשישיות הוא משתמש השתמש או ישתמש במשחקים פנינה ויהלום

מה המטרה: שנוכל להבין אחד את השני מבחינת הפוקימונים שלנו וגם שזה ייתן רעיונות שכל מני כאלה שמתחילים ורוצים עזרה יוכלו להעזר בזה כדי לדעת באיזה פוקימונים כדי לבחור.

אני ארשום את הפוקימונים שלי:
    תורתרה
    סתרפתור
    תוקסיקרואק
    ברונזונג
    לוקסרי
    גאסטרודון

עכשיו תרשמו במה אתם השתמשתם!

2. משתמש מנוסה
    טורטרה
    פיקצו
    לוקריו
    סתרפתור
    גרידוס
    סטיליקס

3. משתמש מנוסה
    השישיה שלי:

empoleon-אמפוליאון
    luxray-לוקסריי
    haunter-האנטר
    staraptor-סטארפטור
    toxicroak-טוקסיקרואק
    honchkrow-האנצ'קרוו

לדעתי אחלה שישיה,אני ממליץ לכולם=]
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

4. משתמש מנוסה
    שלי:

Garchomp-גארצ'ומפ

Flotzel-פלוטזל

Luxary-לוקסרי

Inferbape-אינפרנפ

Pidgeot-פיג'יוט [יש לי גם סטרפרטור והוא יותר חזק אבל נהיה משעמם איתו אז החלפתי]

Rosrade-רוזריד

לדעתי שישיה חבל"ז יש לי

5. משתמש מנוסה
    שם: אי שם מעבר לקשת D=
    השישה שלי :

---

אש - אינפרנאייפ

מעופף - סטארפטור

מים - אמפוליאון

עשב - ליפיאון

חשמל - לוקסרי

נורמל - אמביפום

---

ואני ממליץ בחום
    (: .

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    ביהלום:
    הסתובבתי עם:
    אינפרנייפ, סטארפטור, פלוטזל, לוקסריי, אלאקזם וסטיליקס
    לליגה לקחתי:
    אינפרנייפ, גרידוס, גולם, אבומאסנואו, הונצ'קרואו ודיאלגה
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. משתמש מנוסה
    רוזרייד
    אמפוליאון
    רפידאש
    לוקסריי
    הונצ&#39;קרוו
    מר. מיים

אני ממליץ בחום על השישייה הזאת

8. משתמש מנוסה
    מגמורטר
    ממוסווין
    טאיראניטאר
    מטגרוס
    ג&#39;ולטאון
    סטארמי

חבלזזזזזז&#33;&#33;&#33;&#33;
    פרינד קוד:
    פלאטינום:0903-9215-1765
    פנינה:2922-2808-4907

תרשמו

grab the sword,and run
    into the heat of day

9. משתמש מנוסה
    חח יש לי מליוני שישיות אני יתן את האהובה עלי

וויביל
    סאלמנס
    מטאגרוס
    גארסטון
    אמבריון
    טריינטר

שישיה מטורפת במיוחד עם סטים וטבע טוב הם רצחניים..
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

10. משתמש מנוסה
    "גארסטון" = גאסטרודון?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jan 23 2009, 06:14 PM
    "גארסטון" = גאסטרודון?
    יש לך בעיה עם איך שכתבתי?זה לא קל לדבב את המילים מאנגלית לעברית..
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

12. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    אני מציא שכל אחד גם יכתוב את המתקפות ואת הרמות ואת החפץ (אם יש) של הפוקימונים שלו&#33; בצורה כזאת נוכל לעזור יותר לאחרים&#33;
    בל זאת רק הצעה&#33; לא חובה לעשות זאת&#33;&#33;&#33;
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

13. משתמש מנוסה
    אזיש לי טורטר רמה 83 מתקפות סופת עלים. רעידת הדמה.צמח משטולל.נעיצה
    ריצו רמה 63 מחזיק בליט בול מתקפות רעם.מקת ברק.וולט טלק.וזנב ברזל
    לוקריו רמה 62 מתקפות כדור צל.מעבק קרוב.קפה כזאת.אקסטרה מהירות
    גרידוס רמה 61 מתקפות קרן על.משעבת הידרו.זנב עקווה.ובלייזרד
    סטיליקס רמה 63 מתקפות עידן האבן.קצה קפול.זנב ברזל.ונעיצה
    וסתרפתר רמה 64 מתקפות עס אווירי.ציפור אמיצה.חבטט גוף.תעופה

ממליץ על הפוקימונים שלי

14. משתמש מנוסה
    אווילבונג, זה לא שיש לי בעיה עם איך שכתבת, פשוט רציתי לבטא שהבנתי איזה פוקימון זה.
    רוקו1200, כשכתבת "נעיצה" התכוונת ל"נעיצת רעל" (poison jab) או משהו אחר?
    ברמה 16 אני מתפתח

15. משתמש מנוסה
    לא יש מתקפה כז CRANCH שזה כזה נשיחה חזקה

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •