הוא לא היה נו"ד זמני פשוט יונתן לא בא אז דילגנו עליו והיה תורי! אז לא תקעו לי את הנו"ד וכתבו שהנו"ד הזמני הסתיים?!
הוא לא היה נו"ד זמני פשוט יונתן לא בא אז דילגנו עליו והיה תורי! אז לא תקעו לי את הנו"ד וכתבו שהנו"ד הזמני הסתיים?!
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
כי טרניר כבר פתח
לנעול
*טרינרOriginally posted by Mr. Spam@Jan 24 2009, 09:39 PM
כי טרניר כבר פתח
לנעול
אז מה אם הוא פתח.... דילגנו עליו אז היו אמורים לחכות שהנו"ד שלי יגמר ואז לחזור ליונתן
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
םOOriginally posted by Waluigi@Jan 24 2009, 08:13 PM
אז מה אם הוא פתח.... דילגנו עליו אז היו אמורים לחכות שהנו"ד שלי יגמר ואז לחזור ליונתן
לא שהנו"ד שלו יסתים אז תפתח...
זה תמיד עובד ככה אל תתווכח אני רוצה שמנהל כלשהו יבוא ויענה...
אם מדלגים על מישהו אז חוזרים אליו רק אחרי שהנו"ד הראשון נסגר...
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אף אחד לא אמר שהנו"ד היה באמת שלך,הנו"ד שפתחת היה זמני ועד שאף אחד לא אמר שבאמת דילגנו עליו,זה לא באמת ככה.
בכל מקרה,אני הבהרתי והגבתי בעמוד האחרון בנו"ד הקודם הזמני שננעל קודם לכן עוד כשהנו"ד שאמרת שהוא שלך שבמקרה היה זמני ולא הבנת את זה היה בתחילתו.
ניצן אמרה לי בשעה שתיי שאם יונתן לא יפתח תוך שעה אז נדלג עליו ואני יפתח את הנ"וד שלי... ובגלל זה נוצרה אי הבנה גדולה!
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
הוא צודק
אני אמרתי לו
יונתן לא הגיב יומיים ונו"ד זמני הגיע ל100 עמודים
לא קצת יותר מידי זמן?
And If You Don't Know, Now You Know
טוב לא משנה כבר אני יעשה נו"ד אחרי יונתן^^
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
יש לך טעות,זה בסך הכול יום עבר ולא יומיים ולא יהיה הוגן לתת ליונתן יום אחד ולמישהו שאת מכבדת יותר יותר ימים.זה פשוט אפלייה...אז אם אמרת ככה,אני מצטער אבל אני לא מסכים איתך על כך.יש לתת לכל אחד את כמות הימים שאם הוא לא יפתח נו"ד מישהו אחר יפתח אחריו באופן שווה.
היי זה ממש ממש לא קשור אם לכבד או לא פשוט הילדים בפורום רצו לפתוח נו"ד כבר אז היא נאלצה לבקש ממני לדלג על יונתן זה הכל אתה לוקח את זה ממש לא נכון...Originally posted by CaTiShinYSaMa@Jan 24 2009, 09:14 PM
יש לך טעות,זה בסך הכול יום עבר ולא יומיים ולא יהיה הוגן לתת ליונתן יום אחד ולמישהו שאת מכבדת יותר יותר ימים.זה פשוט אפלייה...אז אם אמרת ככה,אני מצטער אבל אני לא מסכים איתך על כך.יש לתת לכל אחד את כמות הימים שאם הוא לא יפתח נו"ד מישהו אחר יפתח אחריו באופן שווה.
נעול.
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
טוב אתה תפתח אחריו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)