Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    1.למה כל פעם שאני מכניס את הקוד אירוע של דארקאי המשחק נתקע לי ואז מופיע שיש תקלה ומצטערים על אי הנוחות?

2.אני קיבלתי את הפוקראדר וקיבלתי איתו את השיפור של הפוקדע (ככה לפחות נראה לי) והאנשים בליגה לא התחזקו לרמות יותר גבוהות למה?

3.אני רוצה לתפוס את ארטיקונו מולטרס וזאפדוס וקראתי שאני צריך ללכת לד''ר אוק שיספר לי עליהם אז איפה אני מוצא אותו?

4.לא הבנתי איפה למצוא את ארטאן איפה זה בכלל Stark Mountain?

2. משתמש מנוסה
    1.אין לי מושג וגם ככה חצי מהקודים ניראלי לא פועלים

2.[זה הסבר גם לשאלה 4] אתה צריך ללכת לעיר השלג ללכת למטה לדבר עם האיש ואז הוא יסיע אותך לאי חדש באי יש שלושה כפרים כאלה באחד מהם יש את פארק הקרבות זה מקום נחמד עם תחרויות

תמשיך לכפר הצפוני ואז עוד למעלה ותגיע למעה וגם בדרך אתה תיפגוש מישו שיבוא איתך

תמשיך במערה עד שתגיע לסוף ותיראה את שני המנהיגים של צוות גלאקטיק תיקרע אותם ואז הם יעלמו

תצא מהמערה ויבוא הבלש והילד יברח

עכשיו לך לאחד הכפרים ניראלי שוב הצפוני תגיע ממש לתוך הכפר ותחפש בית שבכניסה אתה תיראה את הילד

תדבר איתו ואז כנס לפאב בפאב אתה יכול להילחם עם מנהיג מכון המים הלחימה ונידמה לי גם עם העל חושי [הם היתחזקו] עכשיו הליגה גם תיתחזק שיהיה בהצלחה

3.עם קבלת הנשיונל דקס פרפ' אוק יבוא גם וידבר איתך עכשיו צא מהבניין של הפרופ' ולך למטה לכיוון הים ואז המון המון ימינה עד ליבשה

לך ביבשה עוד קצת ימינה [בדשא יש סודו וודו למיקרה שאתה רוצה אחד] תגיע למין מקום שניקרא פל פארק [אם אתה משחק בגיים בוי אמיתי אתה יכול לילכוד שמה פוקימונים נדירים ממשחקי GBA אם אתה מחבר לגיים בוי] שמה אתה תיראה שוב את הפרופ' דבר איתו והוא ילך

לך לעיר אטרנה רק למטה וכנס לבית השמאלי ותיראה שוב את פרופ' אוק דבר איתו והוא יגיד לך ש3 ציפורים מיסתובבות חופשי ותאתר אותם עם המכשיר איתורים של האגדיים ותיתפוס אגב הציפורים בורחות אחרי תור אחד

4.אחרי שעשיתה את מה שכתבתי ב2 תחזור עמוק למערה איפה שהיו מנהיגי צוות גלאקטיק ובימקומם יופיע הפוקימון אש\מתכת האגדי ארטאן!

וואי וואחד חפירה D: אם יש לך שאלות שאל אותי אני אוהב לענות חח

3. משתמש מנוסה
    חחח תודה אחי!

עריכה: איך אני אתפוס את הציפורים כל פעם שאני מתקרב אליהם הן בורחות לקצה השני במפה?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •