Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שלום,אני חדש כאן ויש כמה פוקימונים שרציתי לדעת אם אפשר לתפוס אותם בסילבר או בגולד או קריסטל:
    פיקאצ'ו,שלושת ההתחלתיים של הדור הראשון,לפראס(lapras).
    פיצ'ו אני יודע אפשר להשיג בקריסטל אבל יש עוד מקום בסילבר או גולד?
    תודה לעוזרים.

2. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    פיצ'ו אפשר להשיג כאשר תרבה פיקאצ'ו ופיקאצ'ואית.
    אפשר לתפוס אותם מעל לעיר ורידיאן במחוז ג'וטו.
    לפרס זה כבר יותר מורכב.
    ביום שישי אתה צריך ללכת למערה שמתחת לעיר עם המכון הראשון.
    תלך שם עד למטה ותראה מים.
    תשחה במים ותגיע לסולם.
    תרד בסולם ותראה מאמן, תלחם נגדו ותמשיך לשחות.
    בסופו של דבר תגיע למקור מים גדול, תתחיל לשחות כמה שיותר למטה ושמאלה עד שתגיע ליבשה.
    תמשיך קצת ותגיע לאגם קטן, תשחה בו ותראה את לפרס בדרגה 20.
    את שלושת ההתחלתיים של הדור הראשון אפשר להשיג רק בהחלפה.
    מקווה שעזרתי =]
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    לפרס: לפני העיר אזליה (עם הגגות הירוקים) שבא נמצא המכון השני (סוג חרק), יש מערה בשם "מערת האיחוד" (Union Cave), בכל יום שישי, בחלק האחורי של המערה, מופיעה לפרס.
    פיקאצ'ו: אחרי שמסיימים את ליגת ג'וטו, אפשר ללכת למחוז קנטו, ואפשר לתפוס שם את פיקאצ'ו בדרך מס' 2 (הדרך שבין העיר ורידיאן לבין יער ורידיאן).
    את ההתחלתיים של הדור הראשון אי אפשר לתפוס אבל אפשר להעביר אותם מהמשחקים אדום/כחול/צהוב.
    פיצ'ו: הדרך היחידה להשיג אותו (אפילו בקריסטל, לפי serebii) זה להרבות את פיקאצ'ו.
    *המידע הנ"ל נכון לגבי כל משחקי הדור השני.
    עריכה: אוף לקח לי כ"כ הרבה זמן להגיב שמישהו הקדים אותי XD
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Tom Pokemon@Jan 28 2009, 05:13 PM
    לפרס: לפני העיר אזליה (עם הגגות הירוקים) שבא נמצא המכון השני (סוג חרק), יש מערה בשם "מערת האיחוד" (Union Cave), בכל יום שישי, בחלק האחורי של המערה, מופיעה לפרס.
    פיקאצ&#39;ו: אחרי שמסיימים את ליגת ג&#39;וטו, אפשר ללכת למחוז קנטו, ואפשר לתפוס שם את פיקאצ&#39;ו בדרך מס&#39; 2 (הדרך שבין העיר ורידיאן לבין יער ורידיאן).
    את ההתחלתיים של הדור הראשון אי אפשר לתפוס אבל אפשר להעביר אותם מהמשחקים אדום/כחול/צהוב.
    פיצ&#39;ו: הדרך היחידה להשיג אותו (אפילו בקריסטל, לפי serebii) זה להרבות את פיקאצ&#39;ו.
    *המידע הנ"ל נכון לגבי כל משחקי הדור השני.
    בקריסטל אפשר להשיג פיצ&#39;ו מהביצה שאתה מקבל במרכז הרבייה.
    אבל זה רק לפעמים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

5. משתמש מנוסה
    תודה רבה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •