Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 141
  1. היכל התהילה
    אלירן -
    "כמובן שאני יודעת," היא אומרת בצחקוק קל. "זה ממש פה במרכז הפוקימונים." מוסיפה ג'וי לאמר.
    אתה והאחות ג'וי הולכים למרכז הפוקימונים והיא מיד מתייצבת בעמדת הקבלה.
    "אז בוא קודם כל נרשום אותך לליגה." היא אומרת לך ומוציאה כרטיס. האחות ג'וי מגישה לך את הכרטיס.
    אתה ממלא אחר כל הדברים חוץ מאת הפוקימונים. לאחר מכן אתה מחזיר את הכרטיס לאחות ג'וי.
    האחות ג'וי מעבירה את הכרטיס במעין סורק כרטיסים, ומגישה לך אותו עם תמונה של סקווירטל.
    "בבקשה, זה כרטיס המאמן שלך," היא אומרת לך בחיוך. "כל פעם כאשר משהו מתדעכן, תעדכנו במרכז הפוקימונים הקרוב."

---------------------------------

"תודה רבה!"
    'אני יוצא מן המרכז, והולך לדשא לנסות למצוא פוקימונים.'
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 16 2009, 07:21 AM

קורן -
    "יש לי הרבה פוקימונים," מצחקקת היקארי. "לקחתי לעצמי את כולם ממחוז סינו." מחייך חיוך רחב.
    מיד לאחר מכן, היקארי מוציאה מכיסה חמישה פוקדורים. "צאו כולם!" היא קוראת בקול ובשמחה.
    מהפוקדורים יוצאים זכר <span style='color:red'>נקבה זכר נקבה <span style='color:blue'>זכר</span></span>.
    "שלום לכם חמודים." אומר היקארי לחמשת הפוקימונים ומביאה להם לאכול לאחר מכן.
    נראה כי מבפנים רואים את כל מה שקורה בחוץ, כי מיד לאחר מכן האחות ג&#39;וי יוצאת לבחוץ אליכם.
    "וואו." היא אומרת מתפעלת. כך גם היו כל השוכנים במרכז הפוקימונים.
    "כל אלו הפוקימונים שלך?" שאלה את דון בגמגום קל. "איך, מתי הספקת, יש עוד?" ממשיכה לשאול.

"וואו..." אני מתפעל מהממותה הענקית, "תגידי, דון, זה הוא ממוסווין נכון?" אני שואל אותה בנימוס. "אז זה אומר שאני צריך ללכוד סווינב..." אני מוסיף לאחר מכן בשקט, "האחות ג&#39;וי" אני פונה אליה לפתע, "תגידי, אולי את יודעת איפה יש סווינב פראי שאפשר ללכוד?" אני שואל אותה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. מורחקים
    אלירן -
    "בבקשה." מקבלת האחות ג&#39;וי את התודה ואתה יוצא מתוך מרכז הפוקימונים.
    אתה מסתובב בעיר בייקון ורואה מספר רב של ג&#39;יאודודים זכרים.
    לאחר שאתה רואה את מספר הג&#39;יאודודים הרבים, אתה מחליט להתעלם מן הג&#39;יאודודים.
    אתה ממשיך ללכת ורואה מספר של ארונים זכרים.
    גם מן הארונים אתה מחליט להתחמק. לבסוף, אתה מחליט לחזור אל מרכז הפוקימונים.
    כאשר אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים, אתה רואה את האחות ג&#39;וי מסתכלת עליך במבט מוזר.
    "למה הלכת?" שואלת אותך האחות ג&#39;וי. "אמרת שאתה רוצה פידג&#39;י, לא?" שואלת אותך בשנית.
    "הפידג&#39;י נמצא פה במרכז הפוקימונים," אומרת. "בחוץ יש רק ג&#39;יאודודים וארונים."

קורן -
    "מצטער," אומרת לך האחות ג&#39;וי. "אין סווינאבים קרובים באיזור." מסבירה לך האחות ג&#39;וי.
    "לא נורא," מרגיעה אותך היקארי. "יש פה פוקימונים טובים אחרים, לא צריך סווינאבים." אומרת.
    לבסוף, אתה מסכים עם היקארי. "אני תפסתי את אילו בסינו הרחוקה, במהלך המסע." מסבירה היקארי.
    ההסברה הופנתה אליך ואל האחות ג&#39;וי. "בסדר, אני הולכת למכון." מסיימת היקארי את דבריה.
    היקארי הולכת אל עבר מכון הפוקימונים בעיר בייקון ואילו אתה נשאר במרכז הפוקימונים עם האחות ג&#39;וי.
    "בינתיים שהחברה שלך במרכז הפוקימונים, רוצה להירשם לליגת אנד ג&#39;ורנאי?" שואלת ג&#39;וי ומציעה.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 16 2009, 02:17 PM

קורן -
    "מצטער," אומרת לך האחות ג&#39;וי. "אין סווינאבים קרובים באיזור." מסבירה לך האחות ג&#39;וי.
    "לא נורא," מרגיעה אותך היקארי. "יש פה פוקימונים טובים אחרים, לא צריך סווינאבים." אומרת.
    לבסוף, אתה מסכים עם היקארי. "אני תפסתי את אילו בסינו הרחוקה, במהלך המסע." מסבירה היקארי.
    ההסברה הופנתה אליך ואל האחות ג&#39;וי. "בסדר, אני הולכת למכון." מסיימת היקארי את דבריה.
    היקארי הולכת אל עבר מכון הפוקימונים בעיר בייקון ואילו אתה נשאר במרכז הפוקימונים עם האחות ג&#39;וי.
    "בינתיים שהחברה שלך במרכז הפוקימונים, רוצה להירשם לליגת אנד ג&#39;ורנאי?" שואלת ג&#39;וי ומציעה.
    "כן גבירתי" אני משיב לה בחיוך, "תגידי, זה נכון שלמכון שנמצא בעיר הזאת, צריך להשתמש בשני פוקימונים?" אני שואל אותה בזמן שהיא רושמת אותי לליגה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

5. מורחקים
    קורן -
    "אכן," מסכימה ג&#39;וי. "באמת צריך שני פוקימונים בשביל להתחרות בקרב המכון."
    בינתיים האחות ג&#39;וי מוציאה כרטיס. האחות ג&#39;וי מגישה לך את הכרטיס אשר הוציאה.
    אתה ממלא אחר כל הדברים חוץ מאת הפוקימונים. לאחר מכן אתה מחזיר את הכרטיס לאחות ג&#39;וי.
    האחות ג&#39;וי מעבירה את הכרטיס במעין סורק כרטיסים, ומגישה לך אותו עם תמונה של פידג&#39;י.
    "בבקשה, זה כרטיס המאמן שלך," היא אומרת לך בחיוך. "כל פעם כאשר משהו מתדעכן, תעדכנו במרכז הפוקימונים הקרוב."
    בינתיים היקארי נכנסת אל מרכז הפוקימונים עם חיוך. "יש, ניצחתי&#33;" היא קוראת בקול ובשמחה.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 16 2009, 02:25 PM
    קורן -
    "אכן," מסכימה ג&#39;וי. "באמת צריך שני פוקימונים בשביל להתחרות בקרב המכון."
    בינתיים האחות ג&#39;וי מוציאה כרטיס. האחות ג&#39;וי מגישה לך את הכרטיס אשר הוציאה.
    אתה ממלא אחר כל הדברים חוץ מאת הפוקימונים. לאחר מכן אתה מחזיר את הכרטיס לאחות ג&#39;וי.
    האחות ג&#39;וי מעבירה את הכרטיס במעין סורק כרטיסים, ומגישה לך אותו עם תמונה של פידג&#39;י.
    בינתיים היקארי נכנסת אל מרכז הפוקימונים עם חיוך. "יש, ניצחתי&#33;" היא קוראת בקול ובשמחה.
    "מזל טוב&#33;" אני משתתף בשמחתה, "עכשיו את רק צריכה לעדכן את כרטיס המאמן שלך" אני מוסיף לאחר מכן וניגש לכיוון היציאה, "טוב היקארי, היה נעים להכיר" אני מחייך, ופונה לצאת מן המרכז.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. מורחקים
    קורן -
    "אין לי," אומרת לך היקארי בצחקוק ופונה אל ג&#39;וי. "את יכולה לעשות לי כרטיס מאמן של קנטו?" מבקשת.
    "כמובן." עונה האחות ג&#39;וי ומביאה לה את אותו הכרטיס שהיא הביאה לה.
    היקארי ממלאת את הכרטיס שלה ולאחר מכן מגישה לג&#39;וי. ג&#39;וי, כצפוי, מעבירה את הכרטיס בסורק.
    מיד לאחר מכן הכרטיס מתמלא בתמונות של פיפלאפ, באנירי, פאצ&#39;יריסו, אמביפום ומאמוסויין.
    בנוסף לזאת, בצד התחתון מתמלא תמונה של התג הראשון במחוז למון. תג מכון העיר בייקון.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים על מנת לחפש פוקימונים. אתה מחפש פוקימונים, אך אינך מוצא אותם.
    לבסוף, אתה חוזר למרכז. להפתעתך, אתה נתקל בארון נקבה המסתכלת עליך בנחישות.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 16 2009, 02:39 PM
    קורן -
    "אין לי," אומרת לך היקארי בצחקוק ופונה אל ג&#39;וי. "את יכולה לעשות לי כרטיס מאמן של קנטו?" מבקשת.
    "כמובן." עונה האחות ג&#39;וי ומביאה לה את אותו הכרטיס שהיא הביאה לה.
    היקארי ממלאת את הכרטיס שלה ולאחר מכן מגישה לג&#39;וי. ג&#39;וי, כצפוי, מעבירה את הכרטיס בסורק.
    מיד לאחר מכן הכרטיס מתמלא בתמונות של פיפלאפ, באנירי, פאצ&#39;יריסו, אמביפום ומאמוסויין.
    בנוסף לזאת, בצד התחתון מתמלא תמונה של התג הראשון במחוז למון. תג מכון העיר בייקון.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים על מנת לחפש פוקימונים. אתה מחפש פוקימונים, אך אינך מוצא אותם.
    לבסוף, אתה חוזר למרכז. להפתעתך, אתה נתקל בארון נקבה המסתכלת עליך בנחישות.
    "שלום לך ארון..." אני אומר לה בחיוך, "אה... למה את מסתכלת עלי?" אני שואל אותה לפתע, קצת מופתע, ואושיט בזהירות את ידי לכיוונה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. משתמש מנוסה
    כינוי;haunter
    שם;לירון
    שם במשחק;צ&#39;אד אורטון
    מין;זכר
    פוקימון מתחיל;צ&#39;ארמנדר
    פוקימונים;
    חפצים; פוכדורים בלי הגבלה | פוקידע | מפה | פוקיגר | מזון בלי הגבלה | מזון לפוקימונים בלי הגבלה | מים מינרליים בלי הגבלה.
    תגים; ~; ~; ~; ~; ~; ~; ~; ~;

הגבה להתחלה:

"אני החלטתי לבחור בצ&#39;ארמנדר פרופסור&#33;"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

10. מורחקים
    בעוד שלושה עמודים - אוונט : ) ..
    לירון = שמח על כניסתך למשחק : ) .. תשקיע ובעיקר תיהנה

מתי שמישהו יגיב המשך שלו אני אעשה המשך .

11. משתמש מנוסה
    יוסי -
    אתה הולך למרכז הפוקימונים. שאתה נכנס, אתה רואה את ג&#39;וי ועוד מספר מאמנים נמצאים שם.
    "שלום לך," אומרת לך האחות ג&#39;וי בחיוך, לאחר שהיא מגישה לאחד המאמנים את הפוקדורים שלו.
    "אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך. בדיוק לאחר שהיא שואלת אותך, מאמן נוסף נכנס למרכז.
    הפעם, אתה רואה כי בעצם המאמן שנכנס אל מרכז הפוקימונים הוא מאמנת. זו הייתה היקארי.
    "שלום ג&#39;וי," אומרת היקארי לג&#39;וי בחיוך וזו מחזירה לה. "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" מבקשת.
    "כמובן," מסכימה האחות ג&#39;וי ולאחר מכן פונה אליך. "גם אתה צריך ריפוי?" שואלת.
    &#39;&#39;לא תודה , הפיקאצ&#39;ו שלי בסדר , אשמח שתירשמי אותי לליגה .&#39;&#39;

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. היכל התהילה
    אלירן -
    "בבקשה." מקבלת האחות ג&#39;וי את התודה ואתה יוצא מתוך מרכז הפוקימונים.
    אתה מסתובב בעיר בייקון ורואה מספר רב של ג&#39;יאודודים זכרים.
    לאחר שאתה רואה את מספר הג&#39;יאודודים הרבים, אתה מחליט להתעלם מן הג&#39;יאודודים.
    אתה ממשיך ללכת ורואה מספר של ארונים זכרים.
    גם מן הארונים אתה מחליט להתחמק. לבסוף, אתה מחליט לחזור אל מרכז הפוקימונים.
    כאשר אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים, אתה רואה את האחות ג&#39;וי מסתכלת עליך במבט מוזר.
    "למה הלכת?" שואלת אותך האחות ג&#39;וי. "אמרת שאתה רוצה פידג&#39;י, לא?" שואלת אותך בשנית.
    "הפידג&#39;י נמצא פה במרכז הפוקימונים," אומרת. "בחוץ יש רק ג&#39;יאודודים וארונים."

-------------

"אז אוכל לקבל אחד?"
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

13. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    עמרי -
    אני אוהב אותך : )
    ---
    אתה מגיש לאחות ג&#39;וי את הפוקימון שלך ואילו היקארי מגישה לה את הפוקדור של פאצ&#39;יריסו שלה.
    לאחר זמן מה, האחות ג&#39;וי מגישה לכם את הפוקימונים שלכם. "בבקשה." מוסיפה בחיוך.
    אתה והיקארי יוצאים ממרכז הפוקימונים ולפתע האחות ג&#39;וי יוצאת אחריכם. "חכו&#33;" צועקת לעברכם.
    "הקרב נגד מנהיג המכון אמור להיות קרב של 2 על 2, זאת אומרת שני פוקימונים." מסבירה לכם.
    "זה בסדר," אומרת לה היקארי. "יש לי חמישה." מוסיפה בחיוך, אך נראה כי לך אין מה לעשות.
    "מצטער ילד," מתנצלת האחות ג&#39;וי. "אבל בוא, נירשום אותך לליגה ואז תלך לתפוס פוקימונים נוספים."
    היקארי פונה אליך. "קדימה, לך תירשם לליגה," היא אומרת לך. "אני יירשם אחרי הניצחון שלי."
    תודה:XD:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בהצלחה&#33;" אני אומר לדון ולאחר מכן אני הולך להרשם לליגה. אחרי זה אני הולך לכיוון הדשא הקרוב לחפש פוקימונים שאוכל לתפוס.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

14. מורחקים
    קורן -
    אתה מגיש את ידיך לעבר ארון, אך הפוקימונית מעיפה לך אותה עם ראשה הקשוח.
    ארון ממשיכה להסתכל עליך בנחישות. "ארון&#33;" היא צועקת לעברך בקול רם.
    היקארי יוצאת ממרכז הפוקימונים בלי אף פוקימון. "הנה, קח." אומרת לך היקארי.
    היקארי זרקה לעברך פוקדור, ואתה מכיר את המרגש. פידג&#39;י שלך יוצא מן הפוקדור שאתה מחזיק בידך.
    "פידג&#39;י&#33;" קורא פידג&#39;י, כאשר הוא מסתכל על הארונית הנחושה לקרב.
    "עכשיו אם תנצח תוכל לתפוס את הארונית הזאתי." מסבירה לך היקארי, כאילו לא ידעת.

לירון -
    "את צ&#39;ארמנדר?" שואל אותך הפרופסור, ולאחר מכן נראה כי נזכר במשהו.
    "צ&#39;ארמנדר, פוקימון נוסטלגי." מחמיא לך פרופסור וורנר ולאחר מכן שניכם הולכים לחדר אחורי.
    כאשר אתם נכנסים אל תוך החדר, פרופסור וורנר מדליק את האורות.
    לאחר שהפרופסור מדליק את האורות, אתם רואים שולחן ישר ותחוב, אך ארבעה פוקדורים עליו.
    "בוא איתי." הוא רומז לך בזמן שהוא מתקרב אל הפוקדורים, ואתה הולך אחריו.
    פרופסור וורנר מרים אחד מהפוקדורים, ונוטל אותו לידך. "בבקשה, זה צ&#39;ארמנדר." מחייך הפרופסור.

יוסי -
    "בשמחה." אומרת לך האחות ג&#39;וי ומוציאה כרטיס. האחות ג&#39;וי מגישה לך את הכרטיס אשר הוציאה.
    "עכשיו," אומרת האחות ג&#39;וי עם חיוך קל. "תרצה לתפוס פוקימון כלשהוא בשביל קרב המכון?" שואלת.

אלירן -
    "לקבל?" שואלת אותך האחות ג&#39;וי ומתחילה לצחוק. "ממש לא," מוסיפה את דבריה.
    אתה מתחיל להיעלב, אך אתה רואה שהיא פוצה את פיה. "אתה אמור להילחם בשביל לקבל אחד."
    אתה מקבל את האתגר והאחות ג&#39;וי לוקחת אותי לחדר האחורי של מרכז הפוקימונים.
    כאשר אתה מגיע לחדר האחורי, אתה רואה מספר שלל פוקימונים משחקים להם.
    "כל אילו הם הפוקימונים של המאמנים, אשר לא רוצים אותם," מסבירה לך האחות ג&#39;וי.
    "אם מאמן רוצה אותם, הוא אמור להילחם בהם," מוסיפה ג&#39;וי את דבריה ומסתכלת על הפוקימונים.
    "אם הוא מנצח, הוא מקבל את אותו הפוקימון." מסיימת ג&#39;וי את דבריה וקוראת לפידג&#39;י לבוא.

עמרי -
    בעוד שהיקארי הולכת למכון הראשון במחוז למון, אתה הולך לחפש פוקימונים בדשא.
    בדאש אתה לא מוצא אף פוקימון. אתה מחליט לחזור למרכז הפוקימונים, אך בדרך אתה נתקל בכדור.
    אתה רואה כי הכדור נפתח והוא בעצם ג&#39;יאודוד זכר.
    אתה רואה כי באלבאזור מרוצה מהפוקימון. להתייחס לעובדה שהוא פוקימון עשב וג&#39;יאדוד אבן ואדמה.
    שני הפוקימונים מסתכלים האחד על השני. ג&#39;יאודוד לשנייה עושה פרצוף, אך חוזר למבטו הרציני ביותר.
    מיד אתה מבין כי הולך להתנהל קרב בין השניים. "ג&#39;יאודוד -" "- באלבאזור" אומרים השניים.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 19 2009, 10:20 AM
    קורן -
    אתה מגיש את ידיך לעבר ארון, אך הפוקימונית מעיפה לך אותה עם ראשה הקשוח.
    ארון ממשיכה להסתכל עליך בנחישות. "ארון&#33;" היא צועקת לעברך בקול רם.
    היקארי יוצאת ממרכז הפוקימונים בלי אף פוקימון. "הנה, קח." אומרת לך היקארי.
    היקארי זרקה לעברך פוקדור, ואתה מכיר את המרגש. פידג&#39;י שלך יוצא מן הפוקדור שאתה מחזיק בידך.
    "פידג&#39;י&#33;" קורא פידג&#39;י, כאשר הוא מסתכל על הארונית הנחושה לקרב.
    "עכשיו אם תנצח תוכל לתפוס את הארונית הזאתי." מסבירה לך היקארי, כאילו לא ידעת.

אני מהנהן בראשי, "בסדר פידג&#39;י, תשתמש במשב רוח חזקה, ואם ארון תעוף באוויר תשתמש במתקפה מהירה ובדחיפה ביחד כדי לדחוף את ארון בחוזקה על מנת להתיש אותו" אני מסביר לפידג&#39;י, ומעיף מבט חטוף אל עבר היקארי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •