Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 10 ראשוןראשון ... 78910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 141
  1. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 22 2009, 04:47 PM
    עמרי -
    אתה רץ לעבר מכון הפוקימונים, כאשר אתה רואה כי היקארי נגררת אחריך.
    לבסוף, לאחר חמש דקות ריצה, אתה מגיע אל מקום אשר בנוי באבן והדרך אליו מגיעה בשביל אבנים.
    למקום יש דלתות גדולות הצבועות חום-אדום. כאשר אתה מתקרב אליהם, הם נפתחות מעצמם.
    אתה נכנס אל מכון הפוקימון, שם אתה רואה זירה מלאה אבנים וסלעים. למעלה חודר אור השמש הלבן.
    "שלום לכם." נשמע קול מאמן. מקום במכון מואר, ושם אתה רואה את טקאשי מנהל המכון.
    "שלום שוב, היקארי." אומר טקאשי בחיוך. נראה כי הם מכירים עוד מלפני קרב המכון.
    "שלום גם לך שוב, טקאשי." אומרת היקארי ומצחקקת. "הרבה זמן לא התראנו." אומרת.
    "עד לקרב המכון." השלים אותה טקאשי והשניים צחקו. לאחר הצחוקים, טקאשי פונה אליך.
    "אתה," הוא אומר לעברך. "אתה באת לאתגר אותי לקרב המכון כעת?" שואל אותך טקאשי.
    &#39;מאיפה השניים האלו מכירים&#39; אני חושב לעצמי אך כעבור כמה שניות נזכר בברוק ובקרב המכון ואומר "כן כמובן&#33;". "אני אתחיל את הקרב עם ג&#39;יאודוד" אני אומר ואזרוק את הפוכדור של ג&#39;יאודוד לעבר מגרש הקרב.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 22 2009, 02:20 PM

קורן -
    פידג&#39;י מקשיב לך בשמחה ומתחיל את הקרב שלו עם מתקפת משב הרוח שלו.
    "ארון." אומרת ארון בחיוך ומתחמקת במהירות מן משב הרוח של פידג&#39;י שלך.
    "ארון&#33;" קוראת הפוקימונים עם הראש העבה וקופצת במהירות לעבר פידג&#39;י המעופף שלך.
    ארון פוגעת בפידג&#39;י עם מתקפה, אשר מתברר כי היא מתקפת נגיחת הראש שלו.
    עקב כך שהתוכנית של פידג&#39;י נכשלה, הוא לא יכל להמשיך בשאר המתקפה שלו.
    לפידג&#39;י מתחיל לכאוב הראש. אתה רואה כי לארון לא נגרם כל נזק וכי היא ממש נהנית.

&#39;מה לעשות...&#39; אני חושב לעצמי, &#39;רגע אחד, החיבור של הראש לשאר הגוף&#33;&#39; אני חושה לפתע וצועק לפידג&#39;י, "פידג&#39;י, תבוא אל ארון במתקה מהירה ואל תתנגש בו, תעלה למעלה" אני מסביר, "ארון די איטי, לכן מיד שאתה עולה למעלה צלול בחזרה לכיווונו של החיבור בין ראשו של ארון לגוף ותדחף את המקום הזה&#33;".
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 22 2009, 04:47 PM

יוסי -
    פיקאצ&#39;ו יוצא החוצה מן הפוקדור שלו ותוקף את הג&#39;יאודוד הלועג עם מתקפת גל הרעם שלו.
    גם הרעם נראה כאילו פגע בג&#39;יאודוד, אך הדבר לא השפיע עליו. לא גרם לו כלל להיות משותק.
    "ג&#39;יאודוד." אומר ג&#39;יאודוד בשמחה. "ג&#39;יאודוד&#33;" קורא הפוקימון, ונהפך לצורת הכדור שלו.
    ג&#39;יאודוד מתגלגל במהרה לעבר פיקאצ&#39;ו ולבסוף מצליח אף לפגוע בה. "פיקאצ&#39;ו&#33;" צועק פיקאצ&#39;ו בכאב.
    פיקאצ&#39;ו נופל על הקרקע בכאבים. "ג&#39;יאודוד." לועג ג&#39;יאודוד על פיקאצ&#39;ו, ומשתמש בעוד גלגול.
    גם הפעם הגלגול פוגע בפיקאצ&#39;ו, אך מכיוון שפיקאצ&#39;ו על הקרקע, המתקפה פגעה הרבה יותר חזק.
    אתה רואה את פיקאצ&#39;ו על הרגליים לאחר שהוא עף מהמתקפה. תשוש ועייף ואילו ג&#39;יאודוד כחדש.

&#39;&#39;צא פיקאצ&#39;ו , שוק חשמלי &#33;&#39;&#39;

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. מורחקים
    אלירן -
    סקווירטל מתחיל את הקרב הזה, כאשר הוא רץ לעבר פידג&#39;י עם מתקפת הנשיכה שלו.
    "פידג&#39;י." אומר פידג&#39;י הקטן, ומשחרר מתקפת משב רוח לעבר סקווירטל.
    בזמן שסקווירטל רץ, משב הרוח עוצר אותו ועף מעיף אותו במקצת אחורה.
    נראה כי סקווירטל לא מוותר, עקב כך שאתה רואה כי פיו נשאר פתוח כל הזמן.
    "פידג&#39;י&#33;" קורא הפוקימון, ועף לעבר פוקימון הצב שלך, כאשר הוא משאיר מאחוריו שובל של אור.
    המתקפה המהירה של פידג&#39;י פוגעת בסקווירטל שלך, ומעיפה אותו לאחורה על השיריון שלו.
    לאחר ששיריונו נפגע, סקווירטל קם כאילו כלום לא קרה. "סקווירטל." הוא אומר בכעס קל.

עמרי -
    את הקרב אתה מחליט לפתוח עם ג&#39;יאודוד שלך. אתה רואה את טקאשי מצחקק לו.
    "בוא נראה איך ג&#39;יאודוד שלך מסתדר עם ההתפתחויות שלו." אומר לך טקאשי בחיוך ומוציא פוקדור.
    "גרביילר&#33;" הוא קורא בקול. "צא החוצה והילחם לצידי&#33;" קורא טקאשי בקול רם אף יותר.
    מהפוקדור של טקאשי יוצא גרביילר זכר אשר נראה גדול יותר ואימתני יותר מג&#39;יאודוד.
    "גרביילר&#33;" קורא גרביילר בקום רם וצלול. אתה רואה כי ג&#39;יאודוד פוחד במקצת מן התפתחותו.
    "זה הגיוני שהוא יפחד מגרביילר שלי," משוויץ טקאשי. "כולם פוחדים מפניו." מוסיף בהשתווצות.
    לאחר מכן אתה רואה שופט מגיע אל מיקום השופטים, ושם הוא מרים שני דגלים. ירוק ואדום.
    כאשר אתה מסתכל על הקרקע, אתה רואה כי אתה על משטח ירוק ואילו טקאשי על משטח אדום.
    "הקרב בין ג&#39;יאודוד של עמרי לבין גרביילר של טקאשי יתחיל כאשר אוריד את הדגלים,
    לכל משתמש מותר להיות מתחת לפני הקרקע או מעל לפני הקרקע כמה זמן שהוא רק ירצה,
    למאמן בלבד מותר להחליף פוקימון. למנהל המכון אסור להחליף פוקימונים כלל וכלל&#33;"
    השופט הוריד את דגליו, וכעת אתם רשאים להתחיל את הקרב.

קורן -
    פידג&#39;י מסתכל עליך בחיוך רחב. אתה רואה כי הוא עף לאוויר, ומתחיל לנסוק לעבר ארון.
    "פידג&#39;י&#33;" הוא קורא בקול, ומספר שניות לפני שהוא פוגע בארון, הוא עף בחזרה למעלה.
    כצפוי בתוכניתך, ארון קופצת עם קפיצת הראש, אך כמובן שהיא מפספסת את הפידג&#39;י המהיר שלך.
    פידג&#39;י נוסק בשנית לעבר ארון עם מתקפה מהירה, ופוגע בה בחיבור של הראש והגוף.
    נראה כי המקום הוא מקום רגיש של ארון, והדבר מפיל אותה על הקרקע, נאנקת מכאבים נורא.
    היא מנסה לצעוק, אך נראה כי זה כואב לה. אתה רואה שפידג&#39;י מתחיל לרחם על הפוקימונית המסכנה.
    לבסוף, נראה כי הכאבים חולפים עוברים להם. "ארון." מתנשפת הארונית הקטנה.
    אתה ופידג&#39;י נדהמים מהמחזה. "ארון&#33;" שואגת ארון לעבר פידג&#39;י. אתה רואה מבט של להט בעיניה.

יוסי -
    פיקאצ&#39;ו שלך תוקף בתשישות את ג&#39;יאודוד עם מתקפת השוק החשמלי שלו.
    אתה רואה כי ג&#39;יאודוד עומד במקום ולא נע. השוק החשמלי פוגע בו, אך הדבר לא משפיע עליו כל כך.
    "ג&#39;יאודוד." לועג ג&#39;יאדוד על הפיקאצ&#39;ו שלך ומחליט לתקוף אותו עם גלגול אחרון.
    מתקפת הגלגול פוגעת בפיקאצ&#39;ו ומחסלת אותו. פיקאצ&#39;ו שוכב על הקרקע, מחוסר הכרה.
    מיד לאחר שהדבר קורה, אתה רואה את הארון הפצוע נופל אף הוא על הקרקע, מחוסר הכרה.
    "ג&#39;יאדוד&#33;" קורא ג&#39;יאדוד בקול, ואתה מבחין כי הוא צוחק בלעג על שני הפוקימונים שהפיל.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 22 2009, 05:42 PM
    עמרי -
    את הקרב אתה מחליט לפתוח עם ג&#39;יאודוד שלך. אתה רואה את טקאשי מצחקק לו.
    "בוא נראה איך ג&#39;יאודוד שלך מסתדר עם ההתפתחויות שלו." אומר לך טקאשי בחיוך ומוציא פוקדור.
    "גרביילר&#33;" הוא קורא בקול. "צא החוצה והילחם לצידי&#33;" קורא טקאשי בקול רם אף יותר.
    מהפוקדור של טקאשי יוצא גרביילר זכר אשר נראה גדול יותר ואימתני יותר מג&#39;יאודוד.
    "גרביילר&#33;" קורא גרביילר בקום רם וצלול. אתה רואה כי ג&#39;יאודוד פוחד במקצת מן התפתחותו.
    "זה הגיוני שהוא יפחד מגרביילר שלי," משוויץ טקאשי. "כולם פוחדים מפניו." מוסיף בהשתווצות.
    לאחר מכן אתה רואה שופט מגיע אל מיקום השופטים, ושם הוא מרים שני דגלים. ירוק ואדום.
    כאשר אתה מסתכל על הקרקע, אתה רואה כי אתה על משטח ירוק ואילו טקאשי על משטח אדום.
    "הקרב בין ג&#39;יאודוד של עמרי לבין גרביילר של טקאשי יתחיל כאשר אוריד את הדגלים,
    לכל משתמש מותר להיות מתחת לפני הקרקע או מעל לפני הקרקע כמה זמן שהוא רק ירצה,
    למאמן בלבד מותר להחליף פוקימון. למנהל המכון אסור להחליף פוקימונים כלל וכלל&#33;"
    השופט הוריד את דגליו, וכעת אתם רשאים להתחיל את הקרב.
    "אל דאגה ג&#39;יאודוד&#33;" אני אומר לג&#39;יאודוד בתקווה לעודד אותו "התחל בשימוש בסיבוב הגנה ואחר כך תעבור להחלקת אבנים&#33;" אני אומר לג&#39;יאודוד.

6. משתמש מנוסה

קורן -
    פידג&#39;י מסתכל עליך בחיוך רחב. אתה רואה כי הוא עף לאוויר, ומתחיל לנסוק לעבר ארון.
    "פידג&#39;י&#33;" הוא קורא בקול, ומספר שניות לפני שהוא פוגע בארון, הוא עף בחזרה למעלה.
    כצפוי בתוכניתך, ארון קופצת עם קפיצת הראש, אך כמובן שהיא מפספסת את הפידג&#39;י המהיר שלך.
    פידג&#39;י נוסק בשנית לעבר ארון עם מתקפה מהירה, ופוגע בה בחיבור של הראש והגוף.
    נראה כי המקום הוא מקום רגיש של ארון, והדבר מפיל אותה על הקרקע, נאנקת מכאבים נורא.
    היא מנסה לצעוק, אך נראה כי זה כואב לה. אתה רואה שפידג&#39;י מתחיל לרחם על הפוקימונית המסכנה.
    לבסוף, נראה כי הכאבים חולפים עוברים להם. "ארון." מתנשפת הארונית הקטנה.
    אתה ופידג&#39;י נדהמים מהמחזה. "ארון&#33;" שואגת ארון לעבר פידג&#39;י. אתה רואה מבט של להט בעיניה.

אני מחייך חיוך קטן, "פידג&#39;י, אותו מהלך.." אני ממלמל בשקט, &#39;עכשיו בוא נראה מה יקרה שארון תכיר את המהלך הזה..&#39; אני חושב לעצמי, &#39;אחריו נעשה מהלך חדש ואני אלכוד אותה... פוקימון כזה מלא להט חייב להיות שלי...&#39; אני חושב לעצמי ופולט קריאת עידוד חרישית.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. משתמש מנוסה

יוסי -
    פיקאצ&#39;ו שלך תוקף בתשישות את ג&#39;יאודוד עם מתקפת השוק החשמלי שלו.
    אתה רואה כי ג&#39;יאודוד עומד במקום ולא נע. השוק החשמלי פוגע בו, אך הדבר לא משפיע עליו כל כך.
    "ג&#39;יאודוד." לועג ג&#39;יאדוד על הפיקאצ&#39;ו שלך ומחליט לתקוף אותו עם גלגול אחרון.
    מתקפת הגלגול פוגעת בפיקאצ&#39;ו ומחסלת אותו. פיקאצ&#39;ו שוכב על הקרקע, מחוסר הכרה.
    מיד לאחר שהדבר קורה, אתה רואה את הארון הפצוע נופל אף הוא על הקרקע, מחוסר הכרה.
    "ג&#39;יאדוד&#33;" קורא ג&#39;יאדוד בקול, ואתה מבחין כי הוא צוחק בלעג על שני הפוקימונים שהפיל.
    &#39;&#39;לעזאזאל , פיקאצ&#39;ו קום , מתקפה מהירה קדימה &#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. היכל התהילה
    אלירן -
    סקווירטל מתחיל את הקרב הזה, כאשר הוא רץ לעבר פידג&#39;י עם מתקפת הנשיכה שלו.
    "פידג&#39;י." אומר פידג&#39;י הקטן, ומשחרר מתקפת משב רוח לעבר סקווירטל.
    בזמן שסקווירטל רץ, משב הרוח עוצר אותו ועף מעיף אותו במקצת אחורה.
    נראה כי סקווירטל לא מוותר, עקב כך שאתה רואה כי פיו נשאר פתוח כל הזמן.
    "פידג&#39;י&#33;" קורא הפוקימון, ועף לעבר פוקימון הצב שלך, כאשר הוא משאיר מאחוריו שובל של אור.
    המתקפה המהירה של פידג&#39;י פוגעת בסקווירטל שלך, ומעיפה אותו לאחורה על השיריון שלו.
    לאחר ששיריונו נפגע, סקווירטל קם כאילו כלום לא קרה. "סקווירטל." הוא אומר בכעס קל.

-------------

&#39;מתקפות מקרוב לא יעבדו עליו..&#39;

"צא סקוירטל&#33; מתקפת בועות&#33;"
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

9. מורחקים
    עמרי -
    ג&#39;יאודוד נרגע במקצת. הוא מתחיל את הקרב מצידו, כאשר הוא משתמש בסיבוב ההגנה.
    ההגנה שלו העלתה במקצת ולאחר מכן הוא משתמש במתקפת החלקת האבן שלו.
    החלקת האבן מחליקה אותו, והדבר כנראה הגדיל לו את המהירות. ג&#39;יאודוד אינו נע.
    "זה הכל?" שואל אותך טקאשי בצחקוק קל. "בוא נראה להם מה זה מהלך אמיתי." אומר טקאשי בנחישות.
    "גרביילר&#33;" שואג הפוקימון האמיתני. "גרביילר, השתמש ברעידת אדמה&#33;" קורא בקול טקאשי.
    גרביילר הגדול והאימתני משתמש ברעידת אדמה, ונראה כי הדבר פגע חזק מאוד בג&#39;יאודוד שלך.
    אחרי הכל, ג&#39;יאודוד עדיין סופר פגיע על המתקפה הזו, ובנוסף זאת מתקפה שמגיעה מהקרקע.
    שג&#39;יאודוד סופג את הכאב ומנסה להתעשט, טקאשי מצחקק. "חפירה." הוא מורה על גרביילר שלו.
    גרביילר חופר באדמה, ובינתיים רואים רק את ג&#39;יאודוד על הזירה. אתה רואה שהוא חושש מהדבר.

קורן -
    פידג&#39;י מתחיל להשתמש באותו המהלך בשנית, אך נראה שארון מוכנה לדבר.
    כאשר פידג&#39;י סונק לעבר ארון, אתה רואה כי הפוקימונים קופצת במהירות רבה היישר לעבר פידג&#39;י.
    הראש שלה נגח בראש של פידג&#39;י, והדבר הפיל אותו על הקרקע כאשר הוא עדיין יורד במהירות.
    הנגיחת ראש של ארון בנוסף למהירות הרבה של הנסיקה, מקנה נזק כפול על הפידג&#39;י שלך.
    אתה רואה שפידג&#39;י קם באיטיות. ארון ממשיכה להסתכל עליו בלהט. "ארון&#33;" היא צועקת לעברו.
    "ארון&#33;" קוראת הפוקימונים עם הראש הקשה, ורצה לעבר פידג&#39;י עם עוד מתקפת נגיחת ראש אחת.
    "פידג&#39;י&#33;" קורא פידג&#39;י בקול רם, ולבדו שולח משב רוח. משב הרוח מצליח להעיף את ארון ממנו.
    פידג&#39;י בשנית מתעופף. נראה ששני הפוקימונים מאוד נהנים מהקרב, ולשניהם יש יריבים שקולים להם.

אלירן -
    "סקווירטל." אומר פוקימון הצב, ומשחרר מטח בועות המתקדמות במהרה לעבר פידג&#39;י.
    "פידג&#39;י&#33;" קורא המעופף בקול, ומשתמש במשב רוח. משב הרוח משתווה בכוחו למטח הבועות של סקווירטל.
    לאחר מספר שניות, נראה כי פידג&#39;י מתחיל להאט את המהירות של תאוצת הכנפיים שלה.
    דקה עוברת של שיוויון הכוחות, ונראה כי פידג&#39;י מתעייף ולעומתו סקווירטל נראה כאילו כלום לא קרה.
    לבסוף, פידג&#39;י עוצר את תנועת כנפיו. הדבר איפשר למטח הבועות של סקווירטל לפגוע בו ישירות.
    הבועות אכן פגעו בפידג&#39;י, ופידג&#39;י כתוצאה מהמתקפה נפלה על הקרקע.
    לאחר מספר שניות, אתה רואה את פידג&#39;י שוב מעופפת, אך הפעם זה קרוב מאוד לקרקע ולסקווירטל.
    "סקווירטל." מחייך הפוקימון שלך, ורץ לעבר פידג&#39;י. כאשר הוא פותח את פיו, אתה מבין שזו מתקפת נשיכה.
    מתקפת הנשיכה הפעם פועלת יפה מאוד, ופוגעת חזק בפידג&#39;י. פידג&#39;י נופל על הקרקע, מחוסר הכרה.

יוסי -
    איך לעזעזל פיקאצ&#39;ו יקום וישתמש במתקפה מהירה אם הוא מחוסר הכרה ?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?
    א-ל תגרום לי להתחרט על שרשמתי אותך. אני מאוד לא אוהב טעויות כאלו כי אלו טעויות נביות ..
    עוד טעות אחת כזו ואתה יוצא מהמשחק ..

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 22 2009, 07:10 PM
    עמרי -
    ג&#39;יאודוד נרגע במקצת. הוא מתחיל את הקרב מצידו, כאשר הוא משתמש בסיבוב ההגנה.
    ההגנה שלו העלתה במקצת ולאחר מכן הוא משתמש במתקפת החלקת האבן שלו.
    החלקת האבן מחליקה אותו, והדבר כנראה הגדיל לו את המהירות. ג&#39;יאודוד אינו נע.
    "זה הכל?" שואל אותך טקאשי בצחקוק קל. "בוא נראה להם מה זה מהלך אמיתי." אומר טקאשי בנחישות.
    "גרביילר&#33;" שואג הפוקימון האמיתני. "גרביילר, השתמש ברעידת אדמה&#33;" קורא בקול טקאשי.
    גרביילר הגדול והאימתני משתמש ברעידת אדמה, ונראה כי הדבר פגע חזק מאוד בג&#39;יאודוד שלך.
    אחרי הכל, ג&#39;יאודוד עדיין סופר פגיע על המתקפה הזו, ובנוסף זאת מתקפה שמגיעה מהקרקע.
    שג&#39;יאודוד סופג את הכאב ומנסה להתעשט, טקאשי מצחקק. "חפירה." הוא מורה על גרביילר שלו.
    גרביילר חופר באדמה, ובינתיים רואים רק את ג&#39;יאודוד על הזירה. אתה רואה שהוא חושש מהדבר.
    "ג&#39;יאודוד נסה להאזין לקרקע" אני אומר לג&#39;יאודוד "כאשר אתה שומע סכנה ברח מן המום ולאחר שגרביילר יצא מן הקרקע תקוף בזריקת אבנים&#33;" אני אומר בתקווה שהמהלך יצליח.*

11. משתמש מנוסה

קורן -
    פידג&#39;י מתחיל להשתמש באותו המהלך בשנית, אך נראה שארון מוכנה לדבר.
    כאשר פידג&#39;י סונק לעבר ארון, אתה רואה כי הפוקימונים קופצת במהירות רבה היישר לעבר פידג&#39;י.
    הראש שלה נגח בראש של פידג&#39;י, והדבר הפיל אותו על הקרקע כאשר הוא עדיין יורד במהירות.
    הנגיחת ראש של ארון בנוסף למהירות הרבה של הנסיקה, מקנה נזק כפול על הפידג&#39;י שלך.
    אתה רואה שפידג&#39;י קם באיטיות. ארון ממשיכה להסתכל עליו בלהט. "ארון&#33;" היא צועקת לעברו.
    "ארון&#33;" קוראת הפוקימונים עם הראש הקשה, ורצה לעבר פידג&#39;י עם עוד מתקפת נגיחת ראש אחת.
    "פידג&#39;י&#33;" קורא פידג&#39;י בקול רם, ולבדו שולח משב רוח. משב הרוח מצליח להעיף את ארון ממנו.
    פידג&#39;י בשנית מתעופף. נראה ששני הפוקימונים מאוד נהנים מהקרב, ולשניהם יש יריבים שקולים להם.

אני מחייך בשנית, "פידג&#39;י, תשתמש ברוח חזקה כדי שהרוח תכנס אל החורים של ארון ותכאיב לה בראש ובשאר הגוף" אני מסביר, "הלחץ של האוויר על גופה יסב לה נזק קשה" אני מוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. משתמש מנוסה

יוסי -
    איך לעזעזל פיקאצ&#39;ו יקום וישתמש במתקפה מהירה אם הוא מחוסר הכרה ?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?
    א-ל תגרום לי להתחרט על שרשמתי אותך. אני מאוד לא אוהב טעויות כאלו כי אלו טעויות נביות ..
    עוד טעות אחת כזו ואתה יוצא מהמשחק ..
    *מצטער =0*

&#39;לעזאזאל , מה אני אעשה עכשיו?
    אולי אני אתפוס את הארון &#33;&#39;
    &#39;&#39;צא פוקדור &#33;&#39;&#39;
    אני זורק פוקדור על ארון .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. מורחקים
    עמרי -
    ג&#39;יאודוד עוצם את עיניו, ומנסה להקשיב לקולות מן הקרקע.
    גרביילר יוצא החוצה מאחוריו ומנסה לתקוף, אך בזכות החלקת האבן שלו הוא התחמק ביותר מהירות.
    "גרביילר&#33;" צועק בכעס גרביילר, ונראה כי ג&#39;יאודוד שמח. "לא להרבה זמן." שמח טקאשי.
    "גרביילר, השתמש ברעידת אדמה&#33;" קורא בקול טקאשי.
    גרביילר משתמש ברעידת האדמה שלו, אך ג&#39;יאודוד מתחמק מן רעידת האדמה שלו הרבה פעמים.
    "עכשיו, עבור לחפירה ומיד אגרוף ממוקד." מסביר טקאשי לגרביילר שלו, שמבין את המהלך.
    מיד לאחר שגרביילר משתמש בעוד רעידת אדמה, הוא חופר באדמה ומנסה להקשיב לג&#39;יאודוד.
    כאשר הוא הבין לאן ג&#39;יאודוד זז, הוא הגיח מאחוריו ותקף אותו בחוזקה עם האגרוף הממוקד שלו.
    האגרוף הממוקד של גרביילר העיף את ג&#39;יאודוד על מספר אבנים, והדבר הפיל אותו על הקרקע.
    ג&#39;יאודוד, בקושי רב, מנסה לקום. לאחר שהוא מצליח לקום, הוא נופל בשנית. הפעם, מחוסר הכרה.
    "המנצח בקרב הזה הוא גרביילר של טקאשי, מנהיג המכון&#33;" מכריז השופט, ומרים את הדגל האדום.

קורן -
    הארונית התרפאה אחי בצורה מוזרה .. כעת החורים האלו לא אצלה כך שהמהלך לא יפעל ..

יוסי -
    אתה מנסה את מזלך, וזורק את הפוקדור שלך לעבר ארון.
    אל להפתעתך קרה דבר מוזר. ג&#39;יאודוד הגן על ארון בגופו שלו, והפוקדור תפס אותו.
    הפוקדור שלך מתחיל להסתובב ולהסתובב, עד שלבסוף הוא נפתח.
    אתה רואה שג&#39;יאודוד יצא מהפוקדור הזה. עצבני עליך עוד הרבה יותר. "ג&#39;יאודוד&#33;" הוא קורא.
    לפתע, משפחה שלמה של ארונים מגיחה לאיזור. אתה מבין כי זאת משפחתו.
    הארונים לוקחים את הארון הפצוע, ולבסוף רק אתה וג&#39;יאודוד נשארים לבד. הוא מסתכל עליך בכעס.
    "ג&#39;יאודוד&#33;" הוא צועק לעברך. נראה כי הם חברים טובים וג&#39;יאודוד עזר לארון להתאמן.
    אתה רואה שג&#39;יאודוד עוד הרבה יותר כועס עליך. פיקאצ&#39;ו עדיין שוכב על הקרקע, מחוסר הכרה.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 22 2009, 08:03 PM
    עמרי -
    ג&#39;יאודוד עוצם את עיניו, ומנסה להקשיב לקולות מן הקרקע.
    גרביילר יוצא החוצה מאחוריו ומנסה לתקוף, אך בזכות החלקת האבן שלו הוא התחמק ביותר מהירות.
    "גרביילר&#33;" צועק בכעס גרביילר, ונראה כי ג&#39;יאודוד שמח. "לא להרבה זמן." שמח טקאשי.
    "גרביילר, השתמש ברעידת אדמה&#33;" קורא בקול טקאשי.
    גרביילר משתמש ברעידת האדמה שלו, אך ג&#39;יאודוד מתחמק מן רעידת האדמה שלו הרבה פעמים.
    "עכשיו, עבור לחפירה ומיד אגרוף ממוקד." מסביר טקאשי לגרביילר שלו, שמבין את המהלך.
    מיד לאחר שגרביילר משתמש בעוד רעידת אדמה, הוא חופר באדמה ומנסה להקשיב לג&#39;יאודוד.
    כאשר הוא הבין לאן ג&#39;יאודוד זז, הוא הגיח מאחוריו ותקף אותו בחוזקה עם האגרוף הממוקד שלו.
    האגרוף הממוקד של גרביילר העיף את ג&#39;יאודוד על מספר אבנים, והדבר הפיל אותו על הקרקע.
    ג&#39;יאודוד, בקושי רב, מנסה לקום. לאחר שהוא מצליח לקום, הוא נופל בשנית. הפעם, מחוסר הכרה.
    "המנצח בקרב הזה הוא גרביילר של טקאשי, מנהיג המכון&#33;" מכריז השופט, ומרים את הדגל האדום.
    "ג&#39;יאודוד חזור" אני אומר ומחזיר את ג&#39;יאודוד "היית טוב" אני לוחש לעבר הפוכדור שלו. "באלבאזור, זה תורך&#33;" אני אומר ומוציא את באלבאזור "התחל את הקרב בזרע עלוקה ואחר כך השתמש בעלי טהר&#33;" אני אומר לבאלבאזור

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jesse McCartney@Feb 22 2009, 08:03 PM
    יוסי -
    אתה מנסה את מזלך, וזורק את הפוקדור שלך לעבר ארון.
    אל להפתעתך קרה דבר מוזר. ג&#39;יאודוד הגן על ארון בגופו שלו, והפוקדור תפס אותו.
    הפוקדור שלך מתחיל להסתובב ולהסתובב, עד שלבסוף הוא נפתח.
    אתה רואה שג&#39;יאודוד יצא מהפוקדור הזה. עצבני עליך עוד הרבה יותר. "ג&#39;יאודוד&#33;" הוא קורא.
    לפתע, משפחה שלמה של ארונים מגיחה לאיזור. אתה מבין כי זאת משפחתו.
    הארונים לוקחים את הארון הפצוע, ולבסוף רק אתה וג&#39;יאודוד נשארים לבד. הוא מסתכל עליך בכעס.
    "ג&#39;יאודוד&#33;" הוא צועק לעברך. נראה כי הם חברים טובים וג&#39;יאודוד עזר לארון להתאמן.
    אתה רואה שג&#39;יאודוד עוד הרבה יותר כועס עליך. פיקאצ&#39;ו עדיין שוכב על הקרקע, מחוסר הכרה.
    אני מרים את פיקאצ&#39;ו בידיים שלי ואומר לו , &#39;&#39;אל תדאג , נרפא אותך .&#39;&#39;
    הולך לכיוון מרכז הפוקימונים .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 9 מתוך 10 ראשוןראשון ... 78910 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •