<div align="center"></div>
<div align="center">[color=#6495ED ]~Pokemon:Mystery Region~[/color]</div>
[color=#6495ED ]הקדמה[/color]
(יש אישור מיוסי)
היי אני ניר, זה לא המשחק הראשון שאני פותח כאן וזה גם אני משער שלא יהיה האחרון =]
עשיתי הפסקה גדולה ממשחקי תפקידים והיום חזרתי. אני מקווה שתהנו מהמשחק והאוויה שבאה איתו, אני אנסה להנות מהמשחק ואני מקווה שככה גם אתם. רשימת הרשומים תיהיה מוגבלתמכיוון שלמדתי ממשחקים קודמים שלי שכשיש המון אנשים אז המשחק לא מתנהל טוב ויש בעיות רבות.
מי שלא יגיב לרוב במשחק אעיף אותוואחליף אותו בשחקן אחר המעוניין להירשם.
רוב הסיכויים שלא יהיו תגובות בסופי שבוע אך לפעמים כן.
טוב כאן הסתיימו דברי ועכשיו המשחק: תהנו D:
(ספרייטים חדשים נלקחו מדוינטארט)
[color=#6495ED ]עלילה[/color]
במחוז קנטו נקבע מאסטר. שמו היה ג'ק, איש זקן, הוא לבש מעיל גדול וארוך בצבע ירוק וחגורה קטנה שהיה במרכזה מדליה מוזהבת.
גם במחוז ג'וטו נקבע מאסטר. שמו היה ג'ואי, בחור צעיר ובלונדיני והחיוך שכבש את כל בנות המחוז.
בהואן נקבע מאסטר ושמו היה טייסון. בחור צעיר ממחוז סינו שהתמזל מזלו וניצח את המאסטר הקודם של המחוז אחרי קרב ארוך ומרגש.
ולאחרונה נחשפה המאסטרית הראשונה בכל תולדות המאסטרים של הפוקימון, שמה לוסיאנה(לוסי). אישה פנימיסטית ועסוקה שניסתה להגיע לפסת מחוז סינו, והצליחה.
כיום שיש מאסטרים לכל המחוזות מאמני הפוקימון בעולם מאוכזבים ומיואשים...
עד שהופיעה ההודעה בעיתון ששינתה את הכל!
"מדעני הפוקימון אומרים שהם גילו פוקימונים מסוג חדש שהתפתחו לאט לאט משרידי מאובנים וכיום הם מתרבים בצורה מהירה ביותר. מדעני הפוקימון החליטו רשמית לפתוח מחוז חדש עם הפוקימונים החדשים
אשר מצאו! ביינתיים תאריך הפתיחה לא ידוע אך ידוע ששמו של המחוז יקבע כ"מחוז המיסטורין". המדענים עדיין מחפשים את אותם פוקימונים חדשים ומפותחים בכדי לרבות אותם יחדיו."
רוחם של מאמני המחוזות חזר אליהם וכולם מתחילים לתכנן מחדש את מסעם לעבר המחוז החדש...מחוז המיסטורין."
[color=#6495ED ]התחלה לרשומים[/color]
אתם קמים לבוקר נפלא. בוקר יום שבת, יום בהיר ושימשי והטיילו מצייצים ליד חלונך.
אתם הולכים לסלון לראות את תוכנית השבת האהובה עליכם אך... מבזק חדשות מותח מופיע.
"היום בשעה 14:00 כל ההפלגות יצאו למחוז המיסטורין! בידיעה מפתיעה ומרגשת של מדעני המחוז הם החליטו פה אחד לפתוח את המחוז היום בהפתעה לכל מאמני הפוקימון בכל רחבי העולם."
אתה מתרגש, חיכית ליום בו יפתח המחוז כבר חודשים רבים וכעת מתגשם חלומך.
אולי תואר המאסטר האחרון יהיה שייך לך? רק הגורל יקבע.
אתה מציץ דרך החלון ורואה את כל שכנית אורזים תיקים ועולים על הספינה הגדולה שנמצאת במפרץ החוף, ממש ליד הבית שלך.
מה תעשה?
[color=#6495ED ]חוקים![/color]
1.כאשר אתם נרשמים יש לשים את פרטיכם בתבנית קוד.
2.החוקים הגלובאלים תקפים כאן.
3.חוקי פורום חת"ם תקפים כאן.
4.יש להגיב ברציפות מלאה\לעיתים קרובות.
5.חובה לצטט את התגובה שלי אליכם.
6.יש לשים דיבור בגרשיים( "דוגמה" ) ומחשבות בגרש( 'דוגמה' ).
7.להנות!
[color=#6495ED ]טופס הרשמה[/color]
דוגמה:
שם משתמש: ~Super Mario~
שם אמיתי: ניר
שם רצוי במשחק: ג'וני דפ
סוג לפוקימון מתחיל: אופל (אני אבחר את הפוקימון בעזרת רנדומייזר)
פוקימונים: (להשאיר ריק)
תגים: (להשאיר ריק)
הערות\הארות\בקשות מיוחדות?: (מה שבא לכם^^)
טופס ריק
לא להגיב!קוד:[B]שם משתמש:[/B] [B]שם אמיתי:[/B] [B]שם רצוי במשחק:[/B] [B]סוג לפוקימון מתחיל:[/B] [B]פוקימונים:[/B] [B]רקע על הדמות:[/B] [B]תגים:[/B] [B]הערות\הארות\בקשות מיוחדות?:[/B]